Oferte sejur Dubai 2014-2015

Oferte sejur Dubai 2014-2015. Tarife de la 499 euro/ persoana/ sejur 7 nopti, zbor inclus.

Plecari TAROM: Septembrie 2014 - Aprilie 2015

Plecari WIZZ AIR: Octombrie 2014 - Martie 2015

 • Hotel Citymax Al Barsha

  Hotel Citymax Al Barsha

  ***

  de la 499€

  Hotelul Citymax Al Barsha este asezat in Al Barsha, langa Mall of Emirates, la doar 8 km de aeroportul Dubai si ofera camere primitoare cu un design ... citeste mai mult »

 • Hotel Auris First Central Suites

  Hotel Auris First Central Suites

  ****

  de la 626€

  Hotelul Auris First Central Suites este situat de-a lungul străzii Sheikh Zayed, oferind acces uşor la zona Tecom. Centrul comercial Emirates și ... citeste mai mult »

 • Hotel Cassells Al Barsha

  Hotel Cassells Al Barsha

  ****

  de la 716€

  Hotelul Cassells Al Barsha, aflat la mai puţin de 500 de metri de Mall of Emirates, beneficiază de o sală de gimnastică, saună şi jacuzzi, plus ... citeste mai mult »

 • Hotel Pearl Residence Apartment

  Hotel Pearl Residence Apartment

  ****

  de la 733€

  Pearl Residence 4* este un hotel excelent, situat in zona Bur Dubai, la mica distanta de Meena Bazar si de plaje, iar la doar 5 minute de World Trade ... citeste mai mult »

 • Hotel Warwick

  Hotel Warwick

  ****

  de la 733€

  Hotel Warwick Dubai este o locatie excelenta, situata in apropiere de centrul orasului, care va permite sa ajungeti usor la Hipodromul Meydan, ... citeste mai mult »

 • Hotel City Max Bur Dubai

  Hotel City Max Bur Dubai

  ***

  de la 743€

  Hotel excelent raport calitate pret. Cu metroul sau taxiul se poate ajunge rapid, in aprox. 10 minute, la obiectivele turistice importante: plaja din ... citeste mai mult »

 • Hotel Byblos Tecom al Barsha

  Hotel Byblos Tecom al Barsha

  ****

  de la 755€

  Byblos Tecom Al Barsha este un hotel modern, cu o arhitectura deosebita ce combina picturile, mozaicul, marmura si lemnul. Hotelul este situat in Al ... citeste mai mult »

 • Hotel Byblos Marina

  Hotel Byblos Marina

  ****

  de la 810€

  Hotel Byblos Marina 4* (recomandarea agentiei 5*) deschis in 2011, beneficiaza de o locatie extraordinara, chiar in centrul Dubai Marina, intr-o zona ... citeste mai mult »

 • Hotel Auris Plaza Al Barsha

  Hotel Auris Plaza Al Barsha

  *****

  de la 828€

  Auris Plaza este situat in zona Al Barsha, la doar 5 minute de Mall of Emirates si in apropiere de Madinat Jumeirah. Hotelul ofera multiple ... citeste mai mult »

 • Hotel Towers Rotana

  Hotel Towers Rotana

  ****

  de la 866€

  Hotelul este situat in oras, pe Sheikh Zayed Road, aproape de World Trade Centre. citeste mai mult »

 • Hotel Grand Excelsior Bur Dubai

  Hotel Grand Excelsior Bur Dubai

  ****

  de la 872€

  Situat la doar cateva minute de World Trade Centre din Bur Dubai, Hotelul Grand Excelsior - Bur Dubai pune la dispozitia clientilor sai facilitati de ... citeste mai mult »

 • Hotel Media Rotana

  Hotel Media Rotana

  *****

  de la 979€

  Hotel Media Rotana este un hotel bun, pentru categoria sa, situat in apropiere de aeroport si de mai multe obiective turistice importante. citeste mai mult »

 • Hotel Ocean View

  Hotel Ocean View

  *******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************

  de la 1087€

  Ocean View este singurul hotel de 4* de pe plaja Jumeirah si ofera 342 camere, 5 restaurante si baruri, alaturi de o piscina in aer liber, toate ... citeste mai mult »

 • Hotel Radisson Blue Downtown

  Hotel Radisson Blue Downtown

  ****

  Hotelul este situat in Dubai la 5 minute distanta cu masina de Dubai Mall si cea mai inalta cladire din lume Burj Khalifa Tower si la 10 km distanta ... citeste mai mult »

 • Hotel Hyatt Regency

  Hotel Hyatt Regency

  *****

  Hotelul Hyatt Regency Dubai este situat ideal in Deira, una dintre cele mai populare locatii din oras, la 300 m de centrul orasului si 15 minute de ... citeste mai mult »

 • Hotel Movenpick Bur Dubai

  Hotel Movenpick Bur Dubai

  *****

  Movenpick Bur Dubai este situat in zona Bur Dubai, aproape de Dubai Mall si Burj Khalifa. Hotelul ofera 7 variante de servit masa cu meniuri ... citeste mai mult »

 • Hotel Habtoor Grand Resort & Spa

  Hotel Habtoor Grand Resort & Spa

  *****

  Hotel Habtoor Grand Resort & Spa este situat pe plaja Jumeirah si are vedere la Golful Arabiei. citeste mai mult »

 • Hotel Amwaj Rotana

  Hotel Amwaj Rotana

  *****

  Amwaj Rotana este un hotel nou, cu camere spatioase si panorama deosebita asupra Marii Arabiei. Hotelul este amplasat pe celebrul bulevard Walk, de-a ... citeste mai mult »

Newsletter

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului Tel.: 0800 86 82 82

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului Tel.: 0800 08 09 09

PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C. www.anpc.gov.ro

Licenta de turism agentie tour-operatoare nr. 4593/ 30.05.2011

Brevet de turism nr. 12516/ 04.07.2007 detinut de Dl. Comanescu Razvan.

Polita de asigurare nr. 28187/20.12.2012, emisa de societatea de asigurari OMNIASIG VIG S.A..

Captain Travel este operator de date cu caracter personal avand numarul de inregistrare 10987.

Captain Travel membru Anat