Oferte sejur Malta 2018

Oferte sejur Malta 2018. Tarife de la 334 euro/ persoana/ sejur 7 nopti, zbor direct inclus. Tarife Speciale daca rezervarea se face cu mai mult de o luna inainte de data plecarii.
  • Hotel Bella Vista 4* este un hotel care ofera servicii la un standard de calitate, situat intr-o zona mai linistita a statiunii Qawra, la 20 minute de ... citeste mai mult »

  • Hotel Pergola 4* este situat intr-o pitoreasca zona rezidentiala, aproape de centrul statiunii Mellieha, oferind o panorama superba catre Comino si ... citeste mai mult »

  • Hotel Solana 4* situat convenabil in centrul statiunii Mellieha este ideal pentru turistii care doresc o vacanta relaxanta intr-o statiune cu peisaje ... citeste mai mult »

  • Hotel Soreda 4* este excelent pozitionat aproape de centrul statiunii turistice Qawra, o locatie perfecta, la numai cateva minute de promenada ... citeste mai mult »

  • Hotel Vivaldi 4* face parte din lantul Golden Tulip, avand o pozitionare panoramica asupra Marii Mediterane si este situat la intrare in zona ... citeste mai mult »

  • Hotel Seashells Resort at Suncrest 5* reprezinta cu siguranta hotelul ideal in care poti petrece o vacanta uimitoare alaturi de intraga familie in ... citeste mai mult »

  • Hotel Seabank 5* reprezinta locul ideal in care va puteti destinde si totodata in care puteti sa va bucurati de varietatea culinara a restaurantelor ... citeste mai mult »

  • Grand Hotel Excelsior 5* este locul care va pune la dispozitie facilitati si servicii de inalte standarde, toate intr-un cadru rafinat, linisitit si ... citeste mai mult »

  • Hotel Intercontinental 5* este situat in centrul statiunii St. Julian, fiind optiunea perfecta pentru un sejur de lux in apropiere de renumita zona ... citeste mai mult »

  • Hotel Westin Dragonara Resort 5* a fost votat ca fiind cel mai bun resort din aceasta statiune si nu se adreseaza doar tinerelor cupluri ci si ... citeste mai mult »

Newsletter

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului Tel.: 0800 86 82 82

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului Tel.: 0800 08 09 09

PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C. www.anpc.gov.ro

Licenta de turism agentie tour-operatoare nr. 4593/ 30.05.2011

Brevet de turism nr. 12516/ 04.07.2007 detinut de Dl. Comanescu Razvan.

Polita de asigurare nr. 49104/ 23.12.2016 - 22.12.2017, emisa de societatea de asigurari OMNIASIG VIG S.A.

Captain Travel este operator de date cu caracter personal avand numarul de inregistrare 10987.

Captain Travel membru Anat