Termeni si Conditii

Termeni si Conditii Captain Travel.

 

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A WEBSITE-ULUI
WWW.CAPTAINTRAVEL.RO

 

Acest document se refera la conditiile in care poate fi utilizat website-ul www.captaintravel.ro. Accesand sau utilizand website-ul www.captaintravel.ro, sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos. Acest website este detinut si administrat de Captain Travel S.R.L.

 

Drepturile utilizatorului

Utilizatorul site-ului www.captaintravel.ro are dreptul sa vizualizeze site-ul pe monitorul calculatorului, sa tipareasca parti ale continutului site-ului pe suport de hartie si sa salveze pagini in format electronic, doar in scopuri personale, non-comerciale.

Continutul site-ului este proprietatea Captain Travel S.R.L. si nu poate fi folosit / preluat de catre terti decat cu acordul scris al societatii.

 

Obligatiile utilizatorului site-ului www.captaintravel.ro

Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii, incluzand (fara a se limita):

 • aveti responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau in numele dvs.;
 • aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de a initia actiuni juridice;
 • garantati veridicitatea datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs.; 
 • nu aveti dreptul sa utilizati site-ul in scopuri speculative, sau in scopul generarii de rezervari false sau frauduloase;
 • va este interzisa transmiterea materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii;
 • aveti obligatia de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial.

Utilizatorul site-ului www.captaintravel.ro nu are dreptul sa foloseasca (in forma existenta sau modificata) in scop comercial continutul site-ului.


Utilizatorul site-ului www.captaintravel.ro nu are dreptul sa inlature notificarea despre drepturile de autor si/sau marca inregistrata de pe copiile continutului. Copiile vor fi facute doar conform termenilor de utilizare.


Utilizatorul site-ului www.captaintravel.ro nu are dreptul de a crea baze de date sau manuale prin descarcarea pagina cu pagina a continutului site-ului.

 

Solicitarile privind republicarea sau redistribuirea de continut vor fi adresate catre Captain Travel SRL la adresa office@captaintravel.ro.

 

Conditiile generale de rezervare si achizitionare de servicii pe site-ul www.captaintravel.ro

Orice rezervare efectuata pe site va fi considerata drept intentia dvs. de a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic. Daca cererea/ rezervarea dvs. este conforma, va fi acceptata, si veti primi un e-mail de confirmare tranzactional din partea Captain Travel SRL. Contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice si documentele de calatorie va vor fi transmise de catre consultantii de vanzari ai societatii. 

Toate serviciile turistice afisate pe site pot fi rezervate la cerere, in functie de disponibilitatea partenerilor nostri (hotelieri si / sau operatori transport persoane).

Termenii si conditiile partenerilor nostri ce vor furniza serviciile pe care le achizitionati (incluzand regulile de transport al pasagerilor impus de liniile aeriene) se vor aplica aditional Termenilor si Conditiilor acestui Site. Termenii partenerilor nostri pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, obligatii, anulari, modificari ale rezervarilor si restituiri de bani (daca este cazul) ori restrictii de alta natura. Unele companii aeriene pot impune taxe suplimentare. Captain Travel SRL nu este responsabila pentru costurile care pot sa apara in momentul transferurilor de la un aeroport / terminal la altul. De asemenea, unele hoteluri pot colecta diferite taxe locale.

Captain Travel SRL nu garanteaza confirmarea tuturor cererilor si rezervarilor efectuate prin intermediul site-ului.

In momentul navigarii dvs. pe Site, veti putea observa referiri la diferite conditii aplicabile ofertelor speciale. Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni si va rugam luati legatura cu Captain Travel SRL pentru detalii complete.

 

Anulari/Modificari

Anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat se va face in functie de Termenii si Conditiile fiecarui Furnizor/partener. In cazul in care doriti anularea sau modificarea unui serviciu rezervat sau achizitionat, este responsabilitatea dvs. de a informa in scris sau telefonic Captain Travel SRL despre intentiile dvs.

In anumite cazuri este posibil sa nu puteti anula / modifica anumite servicii turistice sau va trebui sa respectati anumite cerinte pentru aceste actiuni.

Captain Travel SRL sau Furnizorul accepta toate formele de cereri scrise. Captain Travel SRL sau Furnizorul nu pot anula / modifica serviciul turistic inainte de a primi cererea dvs ferma. Puteti anula rezervarea dvs in concordanta cu termenii si conditiile Furnizorului.

In eventualitatea modificarii unei rezervari (incluzand, dar fara a se limita la: anulari, restituiri de sume, schimbari de nume), Captain Travel SRL isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune. Aceste taxe difera fata de taxele impuse direct de catre Furnizor.

 

Plata

Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate pe site si nu ne asumam nicio responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat.

In functie de termenii si de conditiile impuse de hoteluri, in momentul rezervarii vi se poate cere plata integrala sau partiala a serviciului rezervat, iar plata va fi efectuata in contul Captain Travel SRL, al hotelului sau al reprezentantului acestuia, dupa caz.

Captain Travel SRL nu-si asuma nici o obligatie de a emite biletele, voucher-ul sau alte documente de calatorie in cazul neplatii integrale a serviciilor comandate. In orice situatie, sunteti responsabil pentru plata sumelor aferente serviciilor turistice comandate.

Captain Travel SRL isi rezerva dreptul de a incasa suplimentar orice taxe (sau comisioane) care pot sa apara la momentul rezervarilor. In acest caz veti fi informat despre comisioanele aplicabile. Captain Travel SRL isi rezerva dreptul de a transfera costurile generate de penalizarile de charge back.


Transfer Bancar / Virament:

Daca alegeti aceasta optiune de plata vi se va transmite prin e-mail o copie a facturii fiscale, pe baza careia puteti efectua plata. Trebuie sa tineti cont de faptul ca puteti opta pentru aceasta modalitate de plata doar daca mai exista cel putin 72 ore pana la termenul limita de emitere a biletului de avion/documentelor de calatorie.

 

UNICREDIT BANK

RO83BACX0000000311043000 (RON)

RO56BACX0000000311043001 (EUR)


Cash:

Plata in numerar se poate face in LEI sau EUR

 • la sediul agentiei din Constanta, Str. Soveja nr. 76, bl FT3, parter
 • in orice sucursala a Bancii UNICREDIT - in acest caz vi se va transmite prin fax sau e-mail o copie a facturii fiscale, in baza careia veti depune banii in contul specificat pe factura. Depunerile se fac direct in conturile curente, nu exista alte conturi dedicate.

 

Plata card in Agentie:

Captain Travel SRL va pune la dispozitie posibilitatea de a utiliza cardul dvs. bancar pentru a achita cu acesta prin debitare la POS-ul din agentie. POS-ul pe care il detinem a fost instalat de Unicredit Bank.

Important de stiut! - Pentru platile prin carduri bancare, Captain Travel SRL nu percepe nici un comision!

 

Vouchere de vacanta / Tichete de vacanta: ROMANIA


Salariatii pot primi din partea angajatorului vouchere de vacanta platite integral de angajator, pentru petrecerea vacantelor in Romania. Voucherele sunt nominale si nu se poate solicita agentiei contravaloarea acesta.

 

Clauze de neraspundere:

Site-ul www.captaintravel.ro este un site cu continut informativ. Captain Travel SRL nu isi asuma nicio responsabilitate cu privire la corectitudinea si exactitatea informatiilor. Aceste informatii pot fi preluate automat din sisteme externe prin conexiuni informatice si pot fi confirmate de agentie numai in momentul efectuarii rezervarilor.

Captain Travel SRL nu garanteaza in niciun fel, explicit sau implicit, realitatea, actualitatea si integralitatea datelor si informatiilor prezentate pe site. Eventualele neconcordante sau erori care pot aparea la un moment dat intre continutul site-ului si informatiile reale nu implica nicio raspundere, de orice natura, pentru Captain Travel SRL.

Datele si informatiile accesibile publicului pe acest site nu constituie recomandari, garantii sau angajament din partea Captain Travel SRL.

Captain Travel nu va putea fi tinuta raspunzatoare fata de nici o persoana/entitate pentru nici un fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului www.captaintravel.ro sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni.

Captain Travel actioneaza si ca agent pentru terti furnizori cum sunt: liniile aeriene, hoteluri, companii de inchiriat masini precum si alti furnizori de servicii turistice.

Captain Travel nu-si asuma nici o responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de furnizori si nu garanteaza in niciun fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest Site.

 

Modificari in termenii si conditiile de utilizare:

Captain Travel SRL poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta acest lucru anterior in continutul site-ului. Va rugam, deci, sa recititi termenii si conditiile de utilizare de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site. Utilizarea site-ului de catre dumneavoastra, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate.

Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Incalcarea prevederilor acestui document constituie o violare a drepturilor Captain Travel SRL si poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa. Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare ale site-ului vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti.

Acest site poate contine link-uri catre diverse site-uri. Atunci cand accesati aceste site-uri, va aflati implicit in afara site-ului www.captaintravel.ro si aveti obligatia de a respecta termenii si conditiile de utilizare ale noilor site-uri accesate.

 

Date personale

 • Ce informații colectăm: nume, prenume, numar telefon, adresa domiciliu, adresa de e-mail, serie si nr. carte de identitate, serie si nr. pasaport, CNP, IP, data nasterii, varsta copiilor, locul de munca, numele companiei (dacă este aplicabil), numărul de înregistrare TVA (daca este cazul).
 • Cum utilizăm datele dvs.: pentru scopuri de business și administrative (în special pentru a vă contacta și pentru a procesa comenzile pe care le plasați pe site-ul nostru), pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale, pentru a de a promova bunurile și serviciile noastre și în legătură cu drepturile și obligațiile noastre legale.
 • Dezvăluirea datelor despre utilizatori către părți terte: minimul necesar pentru a ne indeplini obligatiile contractuale pe care le avem fata de dvs. - furnizorilor de servicii hoteliere, de transport, turistice, pentru funcționarea afacerii, pentru respectarea obligațiilor legale.
 • Cum sunt securizate datele dvs.: prin utilizarea de soluții tehnice si organizatorice precum: stocarea de informatii pe servere securizate SSL, permiterea accesului la datele dvs. personale doar când este necesar, criptarea datelor personale, criptarea e-mailurilor, pseudonimizarea și/sau anonimizarea datelor personale.

 

Utilizatorii site-ului www.captaintravel.ro isi pot exercita drepturile prevazute de Regulamentul (UE) 2016/679 (Regulamentul general privind protectia datelor), respectiv:

 • dreptul de a accesa datele și a primi informații despre utilizarea acestora;
 • dreptul de a cere corectarea și/sau completarea informațiilor (dreptul la rectificare);
 • dreptul de a cere ștergerea datelor (dreptul de a fi uitat);
 • dreptul de a restricționa utilizarea datelor;
 • dreptul de a primi datele într-un format portabil;
 • dreptul de a se opune prelucrarii datelor;
 • dreptul de a-si retrage consimțământul pentru prelucrarea datelor;
 • dreptul de a apela către o autoritate de supraveghere. 

 

prin transmiterea unei cereri catre adresa de e-mail: date.personale@captaintravel.ro

 

Pentru detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Captain Travel SRL, puteti accesa site-ul www.captaintravel.ro sectiunea Politica de confidentialitate.

 

Galerie

Solicita Oferta

Pentru a primi o oferta personalizata cu cel mai mic pret al momentului va rugam completati formularul.

Mesaj

Recomandarile noastre pentru sejur tau

Oferte GRECIA 2024

Oferte GRECIA 2024

Oferte GRECIA 2024

Grecia, statiuni agitate, peisaje stancoase, plaje ascunse, orase antice. Cine viziteaza o data Grecia, va ramane impresionat toata viata.

Descopera ofertele

de la 26

Circuit SUA - Coasta de Vest

Circuit SUA - Coasta de Vest

Circuit SUA - Coasta de Vest

Circuit SUA - Coasta de Vest 2024. Pret: 2990 euro/ persoana. Pachetul include: bilet de avion dus-intors, cazare 10 nopti in regim mic dejun,tururi etc.
Descopera ofertele

de la 2990

Oferte sejur DUBAI

Oferte sejur DUBAI

Oferte sejur DUBAI

Oferte sejur Dubai 2024-2025. Plecari Iunie 2024 - Martie 2025. Tarife de la 469 euro/ persoana/ sejur 7 nopti, zbor direct si taxe de aeroport incluse. TOP 10 hoteluri recomandate Dubai!

Descopera ofertele

de la 667

newsletter

Vrei sa primesti periodic cele mai bune oferte?