Revelion Roma

Revelion Roma 2024. Pret pachet: 780 euro/ persoana. Pachetul include: transport avion, 5 nopti cazare cu mic dejun, transfer aeroport – hotel – aeroport, tur de oras, etc.

plecari29 Decembrie 2023

Galerie
Itinerariu
Tarife
Servicii Incluse
 • Revelion Roma 2012_1
 • Revelion Roma 2012_2
 • Revelion Roma 2012_3
 • Revelion Roma 2012_1
 • Revelion Roma 2012_2
 • Revelion Roma 2012_3

ZIUA 1 (29.12): BUCURESTI – ROMA

Intalnire la ora 08:00 pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) terminalul Plecari cu insotitorul roman de grup pentru imbarcarea pe cursa TAROM cu destinatia Roma. Decolare la ora 10:50. Sosire la aeroportul Fiumicino din Roma la ora locala 12:00. Transfer in oras pentru participarea la un tur ghidat cu opriri la principalele obiective turistice: Colloseum, Forumul Roman, Forumul Imperial cu Columna lui Traian, Circus Maximus. Cazare la Hotel American Palace 4* standard local sau similar.

ZIUA 2 (30.12): ROMA – VIZITA OPTIONALA LA VATICAN

Mic dejun la hotel. Zi libera dedicata vizitelor, dupa preferinte. Optional, se poate organiza vizitarea Bisericii San Pietro si a Muzeelor Vaticanului, unde se afla expusa una dintre cele mai mari colectii de arta din lume, incluzand obiecte etrusce, capodopere ale Greciei antice si opere ale marilor artisti de la Rafael la Leonardo da Vinci. Pret informativ: 65 EURO/persoana, minim 20 platitori. Seara va puteti delecta cu deliciile oferite de unul dintre restaurantele locale.

ZIUA 3 (31.12): ZI LIBERA IN ROMA SAU EXCURSIE LA TIVOLI (OPTIONAL)

Mic dejun la hotel. Plimbare cu insotitorul de grup pe eleganta Via Condotti, Piazza Spagna, Fontana di Trevi, Pantheon, Piazza Navona. Dupa amiaza va puteti delecta cu deliciile oferite de unul dintre restaurantele locale. Optional excursie la Tivoli, un oras spectaculos. Vom vizita palatul, cu fascinantele fresce care au apartinut Cardinalului Ipolito D'Este (fiul Lucretiei de Borgia) si celebrele gradini ale palatului, cu fantanile minunate, cascadele uluitoare si copacii centenari. Pret informativ: 75 EURO/ persoana, minim 20 participanti. Timp liber pentru odihna inaintea petrecerii de Revelion. Seara, optional, cina de Revelion la un restaurant local (detalii suplimentare vor fi furnizate la o data ulterioara) . Cazare in Roma.

ZIUA 4 (01.01): LA MULTI ANI 2024! ROMA

Mic dejun la hotel. Plimbare cu insotitorul de grup in Piazza Spagna cu cele 138 de trepte care leaga “piazza” de Biserica Trinita dei Monti; Via Condotti cu magazine ale celor mai renumiti creatori de moda din lume; Fontana di Trevi, Piazza Navona cu celebra Fontana dei Fiumi a lui Bernini (transportul de la hotel in centrul istoric se va efectua cu mijloace de transport in comun).

ZIUA 5 (02.01): ROMA – EXCURSIE OPTIONALA LA FLORENTA

Mic dejun matinal la hotel, urmat de excursie optionala de o zi la Florenta, unde vom vizita (tur pietonal) Piazza della Signoria, Catedrala Santa Maria del Fiore, Ponte Vecchio. In incheierea turului de oras, in functie de timpul ramas disponibil se poate vizita Palazzo Vecchio sau una dintre numeroasele galerii de arta ale orasului. Pret informativ: 120 EURO/persoana, minim 20 platitori.

ZIUA 6 (03.01): ROMA – BUCURESTI

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa TAROM cu destinatia Bucuresti, decolare la ora locala 12:50. Sosire la Bucuresti la ora 16:05.

780 euro loc in camera dubla

760 euro al treilea adult in camera dubla

760 euro copil in camera cu 2 adulti

1010 euro camera single 

 • transport cu avionul Bucuresti – Roma – Bucuresti cu compania TAROM; 
 • 5 nopti cazare cu mic dejun in Roma la hotel 4* standard local; 
 • transferuri aeroport – hotel – aeroport; 
 • tur de oras in Roma cu autocar si ghid local; 
 • insotitor roman de grup 
 • taxele de aeroport (pot suferi modificari).
 • asigurarea medicala de calatorie (optionala); 
 • asigurarea storno cu extensie COVID (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie; 
 • excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice; 
 • bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 15 EURO/persoana – se practica in Italia, se achita la sosirea in Roma; 
 • taxele hoteliere locale: 6 EURO/noapte/persoana in Roma pentru hotel 4* (se achita personal, la receptia hotelului); 
 • cina festiva de Revelion (optionala).

Solicita Oferta

Pentru a primi o oferta personalizata cu cel mai mic pret al momentului va rugam completati formularul.

Mesaj

Te-ar putea interesa si aceste oferte din Revelion Europa

newsletter

Vrei sa primesti periodic cele mai bune oferte?