Revelion Praga 2025

Revelion Praga 2025. Pret: 695 euro/ persoana. Pachetul include: bilete de avion dus-intors Praga, transferuri, 5 nopti cazare cu mic dejun hotel 4*, tur de oras, etc.

plecari29 Decembrie 2023

Galerie
Itinerariu
Tarife
Servicii Incluse
 • revelion praga_1
 • revelion praga_1

ZIUA 1 (29.12): BUCURESTI – PRAGA – tur de oras inclus

Intalnire cu insotitorul de grup pe aeroportul Otopeni la ora 09:00 pentru imbarcare pe cursa Tarom cu destinatia Praga. Decolare la ora 11:15 si sosire la Praga la ora locala 12:00. Transfer in centrul orasului pentru tur panoramic de oras cu insotitorul de grup cu opriri la: Piata Wenceslas, Piata Staromestske Námestí cu oprire la ora fixa pentru “spectacolul” papusilor, Cartierul Evreiesc Josefov, Piata Republicii, Casa Municipala – o frumoasa cladire art nouveau care adaposteste sala de concerte Smetana si Turnul Pulberariei, monument gotic care separa orasul vechi de cel nou. Seara, optional, va propunem o croaziera cu cina pe raul Vltava. In timpul croazierei veti putea admira Praga, luminata feeric. Transfer la hotel Duo 4* sau similar.

ZIUA 2 (30.12): PRAGA – KARLOVY VARY – PRAGA (excursie optionala)

Dupa micul dejun, excursie optionala la la Karlovy Vary. Cea mai veche si mai importanta statiune balneara din Bohemia de Vest, Karlovy Vary se afla la 360 - 390 metri deasupra nivelului marii si este pozitionata la confluenta raului cu apa termala Tepla si a raului Ohre. Pentru a permite oaspetilor si turistilor sa isi urmeze tratamentul si pe vreme mai putin favorabila, s-au construit mici adaposturi si pavilioane care, cu trecerea timpului, pentru a gazdui un numar cat mai mare de vizitatori, au fost inlocuite cu colonade, sali de promenada acoperite si sustinute de coloane maiestuoase, Karlovy Vary castigandu-si astfel si denumirea de “orasul colonadelor”. Dupa amiaza, intoarcere la Praga si cazare.

Ziua 3 (31.12): PRAGA – tur pietonal cu insotitorul de grup

Mic dejun. Astazi va propunem sa continuati explorarea orasului intr-un tur pietonal impreuna cu insotitorul de grup (transferul hotel – oras – hotel nu este inclus). Vom vedea mai intai Manastirea Strahov si Biserica Loreta, dupa care vom admira indeaproape frumosul castel din Praga, a carui constructie a inceput in secolul al IX-lea, ca cetate de scaun a regilor Boemiei. In ziua de azi, castelul este sediul oficial al Presedintelui Cehiei. In apropierea castelului vom vedea Catedrala Sf. Vitus, simbolul spiritual al statului ceh, dupa care vom traversa cartierul Mala Strana (cartierul mic) in drum spre faimosul pod Carol peste raul Vltava, pe care il vom traversa si noi. Seara dintre ani o putem petrece fie la restaurantul hotelului (cina festiva de Revelion este optionala) fie admirand focurile de artificii din centrul orasului, impreuna cu locuitorii sai si cu ceilalti vizitatori, veniti de pretutindeni.

Ziua 4 (01.01): EXCURSIE OPTIONALA LA KUTNA HORA

Mic dejun. Excursie optionala la orasul medieval Kutna Hora din secolul al XIII-lea, situat la 70 km distanta de Praga. Orasul care gazduieste o mina de argint este bogat in monumente gotice. Printre monumentele importante se pot mentiona: Primaria Veche, Catedrala Sf. Barbara cu ale sale picturi valoroase, fosta Monetarie Regala, Palatul Regal. Oras cu traditie in exploatarea minereurilor de argint si in fabricarea monedei regale, Kutna Hora a fost in trecut al doilea oras ca si importanta, dupa Praga. A fost inclus in patrimoniul UNESCO in anul 1995. Dupa amiaza, intoarcere la Praga si cazare. Seara, optional, cina traditionala in timpul careia veti descoperi muzica folclorica ceheasca si veti experimenta preparatele locale si renumita bere.

Ziua 5 (02.01): PRAGA – DRESDA – PRAGA (excursie optionala)

Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala la Dresda. Dresda, numita si “Florenta de pe Elba” este capitala landului Saxonia si este situata foarte aproape de granita cu Cehia. Orasul este situat pe malul fluviului Elba si pastreaza o bogata mostenire culturala si arhitecturala, fiind capitala regilor Saxoni. In trecut, orasul mai era numit si “cutia cu bijuterii” datorita centrului construit in stil baroc si rococo. Vom putea admira castelul Zwinger, biserica Frauenkirche, Opera Semper, Palatul Regal vechi de peste 700 de ani si Catedrala in stil baroc, cea mai mare biserica din Saxonia. Intoarcere la Praga.

Ziua 6 (03.01): PRAGA - BUCURESTI

Mic dejun. Eliberarea camerelor si transfer la aeroport pentru imbarcare pe zbor TAROM cu decolare la ora 12:45. Sosirea la Bucuresti este prevazuta pentru ora 15:35.

695 Euro adult loc in camera dubla                               

675 Euro adult a 3-a persoana loc in camera dubla cu pat suplimentar                        

945 Euro adult loc in camera single         
 • transport cu avionul Bucuresti – Praga si retur, compania TAROM; 
 • 5 nopti cazare cu mic dejun la hotel DUO 4* (sau similar); 
 • transferuri aeroport – hotel – aeroport; 
 • tur panoramic de oras cu autocar si ghid local; 
 • insotitor roman de grup; 
 • taxele de aeroport (pot suferi modificari).
 • asigurarea medicala (optionala); 
 • asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie; 
 • cina festiva de Revelion la restaurantul hotelului (optionala): 140 Euro / persoana; se rezerva si se achita in agentie; detaliile, inclusiv meniul se vor transmite inainte de plecare; 
 • excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse; 
 • bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 15 EURO/persoana – se practica in Cehia, se achita la sosirea in tara de destinatie;

Solicita Oferta

Pentru a primi o oferta personalizata cu cel mai mic pret al momentului va rugam completati formularul.

Mesaj

Te-ar putea interesa si aceste oferte din Revelion Europa

newsletter

Vrei sa primesti periodic cele mai bune oferte?