Revelion Londra 2025

Revelion Londra 2025. Pret: 849 euro/ persoana. Pachetul include: bilete de avion dus-intors, transferuri, 4 nopti cazare hotel 4* cu mic dejun, tur de oras.

plecari29 Decembrie 2023

Galerie
Itinerariu
Tarife
Servicii Incluse
 • REVELION LONDRA
 • REVELION LONDRA 2
 • REVELION LONDRA
 • REVELION LONDRA 2

29 Decembrie | BUCURESTI – LONDRA

Intalnire cu insotitorul de grup la ora 10:20 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO391 cu destinatia Londra. Decolare la ora 12:20. Sosire la Londra la ora 14:05. Suntem in Londra, cel mai mare oras european si cel mai divers din punct de vedere etnic. Orasul este capitala Marii Britanii si un centru financiar mondial important. Londra este ca un magnet pentru actori, artisti si designeri, dar si un oras care stabileste tendintele in arta, arhitectura, moda, design si tehnologie. Rafinament si noblete. Eleganta si distinctie. Transfer la hotel, care este situat la 30 de minute de mers pe jos de emblematicul Turn al Londrei, si cazare. Cazare hotel Holiday Inn London Whitechapel 4* sau similar Londra.

30 Decembrie | LONDRA – TUR DE ORAS

Mic dejun. Va prezentam Londra intr-un Tur de oras cu ghid local: Palatul Parlamentului si Big Ben, London Eye, Westminster Abbey, Trafalgar Square, Bursa din Londra, Banca Angliei. Dupa ce ne luam ramas bun de la ghidul local, continuam vizitele pietonale impreuna cu insotitorul de grup: Palatul Buckingham cea mai cunoscuta resedinta din Londra, resedinta Regelui. Daca observati ca flutura steagul la palat si patru santinele il pazesc inseamna ca regele este acasa. Sau sunt doar doua santinele? Ah, ce pacat, probabil regele este plecat cu treburi. Dar nu-i nimic, va intalniti cu alta ocazie; Abatia Westminster, un model de arhitectura medievala la scara uriasa, locul ceremoniilor regale; Turnul Londrei cu un trecut glorios, insa mai mult cunoscut ca loc de detentie; Tower Bridge unul dintre celebrele simboluri ale orasului, Catedrala St. Paul prima catedrala protestanta din Anglia, cu cel mai mare clopot mobil din Europa. Daca doriti sa descifrati misterele antichitatii va sugeram o vizita la British Museum. Seara, timp liber la dispozitie. Cazare hotel Holiday Inn London Whitechapel 4* sau similar Londra.

31 Decembrie | CASTELUL WINDSOR & OXFORD | LA MULTI ANI 2024 !

Mic dejun. Timp liber in Londra pentru vizite individuale sau optional, excursie de o zi la Castelul Windsor & Oxford. Castelul Windsor a fost resedinta familiei regale timp de peste 900 de ani. Puteti vizita apartamentele folosite si astazi pentru cazarea delegatiilor oficiale si a sefilor de stat, in care puteti admira opere de arta din colectia regala incluzand picturi de Rembrandt, Rubens, Canaletto, Gainsborough si celebrul portret al lui Charles I realizat de Sir Anthony Van Dyck. In anul 1992 au fost distruse intr-un incendiu mai mult de 100 de camere ale castelului. Din fericire, camerele afectate nu gazduiau la momentul respectiv importante opere de arta. Procesul de restaurare a fost definitivat in anul 1997. Excursia continua spre Oxford, unde se vor vizita din exterior renumitul Colegiu si Catedrala. Seara, optional, Cina festiva de Revelion la un restaurant local (programul si tarifele vor fi stabilite in luna decembrie). Cazare hotel Holiday Inn London Whitechapel 4* sau similar Londra.

01 Ianuarie LONDON PARADE – PARADA DE ANUL NOU

Mic dejun. In prima zi din an, va recomandam sa luati parte la „PARADA DE ANUL NOU” un eveniment deosebit ce are loc pe strazile din Londra. Parada din prima zi a anului, a devenit unul dintre cele mai mari evenimente de strada din lume, cu peste 10,000 de participanti de pe toate continentele, sute de mii de spectatori pe strada si cu o audienta TV de zeci de milioane de telespectatori. Seara va sugeram o Croaziera panoramica pe Tamisa. Cazare hotel Holiday Inn London Whitechapel 4* sau similar Londra.

02 Ianuarie LONDRA - BUCURESTI

Mic dejun. Timp liber la dispozitie. Transfer la aeroportul Heatrow pentru imbarcare pe zborul TAROM RO392 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 14:50, sosire la Bucuresti pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 20:05. Sfarsitul pachetului de servicii.

849 Euro adult loc in camera dubla                                                           

1145 Euro adult loc in camera single         
 • Bilet de avion Bucuresti – Londra – Bucuresti, zbor direct compania TAROM
 • Taxele de aeroport si combustibil (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare) 
 • 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel Holiday Inn London Whitechapel 4* sau similar Londra 
 • Transferuri aeroport – hotel – aeroport 
 • Tur de oras Londra cu autocar si ghid local • Insotitor de grup
 • Asigurarea storno si medicala cu protectie covid (ferm recomandata in contextul actual) 
 • Intrarile la obiectivele turistice, biletele pentru transportul public 
 • Excursiile optionale 
 • Cina de Revelion (meniul, tariful si programul va fi stabilit in luna decembrie). 
 • Taxa de oras (daca se aplica, se va plati individual la receptia hotelului)

Solicita Oferta

Pentru a primi o oferta personalizata cu cel mai mic pret al momentului va rugam completati formularul.

Mesaj

Te-ar putea interesa si aceste oferte din Revelion Europa

newsletter

Vrei sa primesti periodic cele mai bune oferte?