Revelion Bruxelles 2025

Revelion Bruxelles & Anvers 2025. Pret: 799 euro/ persoana. Pachetul include: bilete de avion dus-intors Tarom, taxe de aeroport, 3 nopti cazare Bruxelles, 2 nopti cazare Anvers, tururi de oras, etc.

plecari29 Decembrie 2023

Galerie
Itinerariu
Tarife
Servicii Incluse
 • Revelion Bruxelles
 • Revelion Bruxelles

ZIUA 1 (29.12): BUCURESTI – BRUXELLES

Intalnire la ora 14:30 pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) terminalul Plecari cu insotitorul roman de grup pentru imbarcarea pe cursa TAROM cu destinatia Bruxelles. Sosire pe aeroportul din Bruxelles la ora locala 18:40. Transfer la hotel. Cazare hotel Hotel Gresham Belson 4* sau similar.

ZIUA 2 (30.12): BRUXELLES – TUR DE ORAS

Mic dejun. Transfer in centrul orasului unde avem programat un tur panoramic de jumatate de zi cu ghid local cu scurte opriri la cladirea Parlamentului, Palatul de Justitie, Palatul Regal, Manneken Pis - mascota orasului, Grand Place - considerata una dintre cele mai frumoase piete publice din Europa. Dupa amiaza, timp liber pentru explorarea orasului Bruxelles pe cont propriu. Pot fi vizitate: Catedrala St. Michel si St. Gudula, bijuterie a arhitecturii gotice din secolul al XIII-lea, primaria din Bruxelles, Muzeele Regale ale Artelor Frumoase fondate de Napoleon Bonaparte in 1801 (reprezinta un complex format din mai multe muzee, inclusiv Muzeul de Arta Veche si Muzeul Modern), Galeriile St. Hubert - galerie de shopping in Bruxelles datand din secolul al XIX-lea. Cazare in Bruxelles.

ZIUA 3 (31.12): BRUXELLES – LIEGE & NAMUR (235 km) excursie optionala

Mic dejun. Va propunem o excursie optionala la Liege si Namur. Liege este cel mai mare oras al Valoniei, precum si centrul cultural al vorbitorilor de limba franceza din Belgia. Caracterizat de un amestec captivant intre bijuterii arhitecturale istorice si cladiri moderne, Liege este un oras cu suflet tanar, multumita zecilor de mii de studenti din toate colturile lumii. In functie de timpul disponibil, se poate vizita si Muzeul Transportului Public – Wallonia (intrare contra cost). Vom vizita apoi orasul Namur, capitala politica a Valoniei, partea francofona a Belgiei. Orasul are 105.000 de locuitori si este situat la confluenta raurilor Sambre si Meuse. Mersul pe picioroange reprezinta sportul specific al orasului. In Evul Mediu fluviul Meuse inunda lunca si din aceasta cauza, pentru a ajunge in Namur, locuitorii din Djambe veneau pe catalige. De asemenea, locuitorii din Namur foloseau la randul lor catalige pentru a ajunge in lunci. Pret informativ excursie optionala: 80 EURO/persoana, minim 20 participanti. Seara intoarcere in Bruxelles, cazare la acelasi hotel.

ZIUA 4 (01.01): LA MULTI ANI 2024! BRUXELLES – ANVERS (65 km)

Mic dejun. Vom pleca din Bruxelles catre Anvers (numele francez) sau Antwerpen (numele autohton flamand). Ziua de azi o vom dedica acestui minunat oras. Odata ajunsi, vom efectua un tur panoramic de oras admirand: Grote Markt (Piata Centrala), Fantana Brabo, Catedrala, Muzeul Paul Rubens (intrarea nu este inclusa). Este cel mai mare port belgian, al doilea din Europa dupa Rotterdam si se afla pe malul drept al fluviului Schelde, aproape de varsarea sa in Marea Nordului (printr-un foarte larg estuar). Pentru iubitorii de frumos, Anvers este orasul lui Rubens, al celei mai mari catedrale belgiene si al celor mai bogate muzee. Cazare hotel Park Inn by Radisson Antwerp Berchem 4* in Anvers (sau similar).

ZIUA 5 (02.01): BRUGES SI GHENT (excursie optionala)

Mic dejun. Va propunem o excursie optionala in Ghent si Bruges. Odata ajunsi in centrul orasului Ghent, vom face un tur panoramic de oras. Sub atenta “supraveghere” a Castelului Gravensteen (sau Castelul Contilor), orasul se mandreste cu Casa Operei, 18 muzee, 100 biserici si peste 400 de cladiri istorice. Cel mai vizitat loc din Ghent este Catedrala Sfantul Bavo care adaposteste o faimoasa capodopera, Adoratia mielului mistic pictat de catre fratii Jan si Hubert van Eyck, in anul 1432. Nici un alt oras belgian nu are atatea cladiri protejate cum are Ghent: bisericile, podurile dar si casele orasului transpun vizitatorul intr-o epoca de mult trecuta. Va invitam sa va plimbati prin centrul orasului, unde accesul masinilor este interzis. Ne indreptam apoi catre Bruges (Brugge in flamanda). Orasul prin excelenta turistic al Belgiei se poate lauda cu cladiri medievale frumoase si neogotice marginite de o retea de canale superbe. Bruges merita sa fie numit "Venetia Nordului", centrul sau fiind inconjurat de o retea de canale, pe care puteti sa le parcurgeti cu barca. Indiferent daca alegeti sa vizitati orasul pe jos sau cu barca, veti fi surprinsi de coerenta arhitecturala a centrului. De asemenea orasul este renumit pentru ciocolata dar si pentru dantelarie. Atractiile principale ale orasului sunt: canalele navigabile, Catedrala Saint Salvator, piata orasului (Grote Markt) cu celebra clopotnita, Primaria, Muzeul Groeninge al maestrilor vechii scoli flamande, biserica Sf. Maria. Seara ne intoarcem in Anvers. Pret informativ excursie optionala: 140 EURO/persoana, minim 20 participanti.

ZIUA 6 (03.01): ANVERS – BRUXELLES – BUCURESTI

Mic dejun. Eliberarea camerelor si timp liber in Anvers in prima parte a zilei. Dupa amiaza transfer catre aeroportul din Bruxelles. Imbarcare pe cursa Tarom cu decolare din Bruxelles la ora 19:40. Sosire la Bucuresti la ora 23:20.

PRET/ persoana: 799 EURO (loc in camera dubla, taxe incluse)

 

 

Supliment camera single: 250 EURO

 

A treia persoana in camera dubla: 790 euro

 

 • transport cu avionul Bucuresti - Bruxelles - Bucuresti cu compania TAROM;
 • 5 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri de 4*: 3 nopti in Bruxelles, 2 nopti in Anvers;
 • transferuri aeroport - hotel - aeroport;
 • transport cu autocarul conform itinerariului;
 • tur de oras de jumatate de zi in Bruxelles cu autocar si ghid local;
 • tur panoramic de oras in Anvers cu autocar si ghid roman;
 • insotitor roman de grup;
 • taxele de aeroport (pot suferi modificari).

 

 

 • asigurarea medicala de calatorie (optionala);
 • asigurarea storno cu extensie COVID (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
 • excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;
 • bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 30 EURO/persoana - se practica in tara vizitata si se achita la sosirea in tara de destinatie;

 

Solicita Oferta

Pentru a primi o oferta personalizata cu cel mai mic pret al momentului va rugam completati formularul.

Mesaj

Te-ar putea interesa si aceste oferte din Revelion Europa

newsletter

Vrei sa primesti periodic cele mai bune oferte?