Revelion Barcelona 2022

Revelion Barcelona 2022. Pret: 499 euro/ pachet. Pachetul include: bilet de avion, 4 nopti cazare cu mic dejun hotel 4*, Cina Festiva de Revelion, transferuri, tur de oras, tur pietonal, etc.

plecari29 Decembrie

Galerie
Itinerariu
Tarife
Servicii Incluse
 • Revelion Barcelona 1
 • Revelion Barcelona 1

29 Decembrie BUCURESTI – BARCELONA

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda – Otopeni la ora 06:30 pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO 421 cu destinatia Barcelona. Decolare din Bucuresti la ora 08:30, sosire in Barcelona aeroportul El Prat la ora 10:40. Intalnire cu reprenzentantul local si transfer in oras. Tur de oras Barcelona cu ghid local – orasul bijuterie al Spaniei. Vor putea fi admirate panoramic: Plaza Spania, Montjuic, Muzeul Maritim, Statuia lui Cristofor Columb, Portul, Catedrala, Citadella, Arcul de Triumf, Plaza Catalunya, Casele Gaudi, Sagrada Familia. Transfer la hotel pentru cazare. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie pentru cumparaturi sau plimbari pietonale cu insotitorul de grup pentru a descoperi capitala Cataluniei. Cazare hotel Front Maritim 4* sau similar Barcelona.

30 Decembrie BARCELONA - MONTSERRAT – CAPITALA RELIGIOASA A CATALUNIEI

Mic dejun. Optional, Excursie la Montserrat. Muntele Montserrat, unic in lume prin particularitatile formelor stancoase se afla la aprox. 50 km. distanta de Barcelona. Montserrat, insemnand "Muntele Sfant", alaturi de Muntele Saint Michel, Lourdes, Vatican, Ierusalim, Santiago de Compostella, si alte multe locuri, este unul dintre locurile sfinte ale crestinitatii. Manastirea Montserrat, benedictina, se afla sub varful estic al masivului muntos. Langa manastire se afla "Drumul Crucii", unde este amenajata "Pestera Sfanta" si locul legendar unde a fost gasita icoana Sfintei Fecioare din Montserrat. Ansamblul monahal de pe Montserrat este parca suspendat intre cer si pamant, fiind cocotat pe trepte inguste de piatra, intre coloanele Montserrat-ului si prapastiile sale. Intoarcere in Barcelona si timp liber la dispozitie. Cazare hotel Front Maritim 4* sau similar Barcelona.

31 Decembrie BARCELONA – GIRONA – La Multi Ani 2022!

Mic dejun. Optional, Excursie la Girona - al doilea oras ca marime din Catalunia dupa Barcelona. Stradute inguste medievale, ziduri iberice, bulevarde pietonale paralele cu raul Onyar, cel mai bine conservat cartier evreiesc din Catalonia, cafenele, restaurante, magazine, sunt motive puternice pentru vizitarea orasului. Vom admira Piata Catedralei, Catedrala Gotica, Piata Independentei, Cartierul Evreiesc – El Call. Intoarcere la Barcelona. Timp liber la dispozitie pentru ultimele cumparaturi inainte de anul nou. Seara, optional, Cina festiva de Revelion la un restaurant local (programul si tarifele vor fi stabilite in luna decembrie). Cazare hotel Front Maritim 4* sau similar Barcelona.

01 Ianuarie BARCELONA

Mic dejun. In prima parte a zilei, vizite pietonale cu insotitorul de grup in centrul orasului Barcelona unde pot fi vizitate: La Pedrera, cladire construita de Gaudi, Cartierul gotic, unde poate fi vizitata Catedrala, La Rambla, Portul, Plaza de Colon, Aquarium, Zoo. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie pentru odihna si cumparaturi. Cazare hotel Front Maritim 4* sau similar Barcelona.

02 Ianuarie BARCELONA - BUCURESTI

Mic dejun. Eliberarea camerelor si transfer la aeroportul El Prat din Barcelona pentru imbarcare zborul Barcelona – Bucuresti al companiei TAROM RO 422 cu decolare la ora 11:30. Sosire in Bucuresti la ora 15:35. Sfarsitul pachetului de servicii.

499 Euro adult loc in camera dubla

485 Euro adult a 3-a persoana loc in camera dubla cu pat suplimentar

350 Euro copil 2-11,99 ani in camera cu 2 adulti

695 Euro adult loc in camera single         
 •  Bilete de avion Bucuresti - Barcelona - Bucuresti, compania Tarom
 • 4 nopti cazare cu mic dejun hotel Front Maritim 4* sau similar Barcelona
 • Tur de oras Barcelona cu ghid local
 • Tururi pietonale cu insotitorul de grup
 • Transfer aeroport - tur de oras - hotel
 • Transfer hotel - aeroport
 • Insotitor de grup     
 • Taxele de aeroport si combustibil: 160 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 7-9 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
 • asigurarea medicala, asigurarea storno cu protectie COVID (recomandata, se emite in aceeasi zi cu contractul), intrarile la obiectivele turistice
 • Taxa de oras: aprox. 2 Euro/persoana/zi (se achita exclusiv la receptia hotelului)
 • Cina de Revelion (meniul, tariful si programul va fi stabilit in luna decembrie).

Solicita Oferta

Pentru a primi o oferta personalizata cu cel mai mic pret al momentului va rugam completati formularul.

Mesaj

Te-ar putea interesa si aceste oferte din Revelion Europa

newsletter

Vrei sa primesti periodic cele mai bune oferte?