Paste Istanbul 2019

Paste Istanbul 2019. Pret: 290 euro/ pachet. Pachetul include: zbor dus-intors Tarom, transferuri, taxe de aeroport, 3 nopti cazare cu mic dejun hotel 4*, tur de oras, asistenta turistica etc.

plecari6 Aprilie

Galerie
Itinerariu
Tarife
Servicii Incluse
 • Paste Istanbul_1
 • Paste Istanbul_2
 • Paste Istanbul_3
 • Paste Istanbul_1
 • Paste Istanbul_2
 • Paste Istanbul_3

Ziua 1 Bucuresti – Istanbul – Turul pietonal al zonei istorice

Prezentare la Aeroportul Bucuresti-Otopeni Henri Coanda la ora 06.00 dimineata pentru imbarcare la cursa TAROM RO261 cu decolare la ora 08.35 spre Istanbul. Aterizare la Istanbul la ora 09.50 local. Transfer direct in zona istorica a Istanbulului pentru Tur pietonal (aproximativ 2h ½ - 3h): se traverseaza Marele Bazar, apoi plimbare prin Piata Sultanahmet (Hipodromul, Palatul lui Ibrahim Pasa-marele vizir al lui Suleyman Magnificul, Coloana lui Constantin, Coloana Serpilor, Fantana germana, Moscheea Albastra - capodopera a artei islamice, baile lui Hurrem (Roxelana), Catedrala Sfanta Sofia, Palatul Topkapi(exterior), Basilica Cisterne. Deplasare la hotel si cazare. Dupa-amiaza si seara libera pentru cumparaturi si explorarea pietonala a zonei istorice. Cazare la hotel 4*.

Ziua 2 Istanbul – Croaziera si Palatele Bosforului

Mic dejun. Timp liber sau optional o Croaziera pe Bosfor, cu vizita la fabrica de pielarie si la Bazarul Egiptean. Se face o scurta oprire la mormantul lui Suleyman Magnificul si apoi se traverseaza centrul istoric spre imbarcarea pe vasul de croaziera cu plecare din Portul Galata. Aveti sansa sa navigati prin Stramtoarea Bosfor ce desparte cele doua continente, Europa si Asia si uneste apele Marii Negre cu Marea Marmara. De pe vas, puteti admira de-a lungul Bosforului: Palatul Dolmabahce, Palatul Beylerbeyi, Palatul Ciragan, cartierele rezidentiale cu vile si conace de lemn, Fortareata Rumeli, cele doua poduri, Patriarhia Ortodoxa din Fanar, zidul bizantin de aparare lung de 22 km, ce a reprezentat cea mai puternica fortificatie a evului mediu. Se face o oprire si se da timp liber pentru vizitarea Bazarului Egiptean, de mirodenii, construit intre 1597–1664 si considerat al doilea bazar acoperit ca vechime din Istanbul. Cazare la hotel 4*. Seara, transport local optional la Biserica Sfanta Mucenita Paraschiva (locas renovat in 1692 de catre Domnitorul Martir Constantin Brancoveanu) si participare optionala la Slujba de Inviere.

Ziua 3 Istanbul – Palatul Dolmabahce - Buyuk Ada – Marea Marmara – Seara Orientala

Mic dejun. Timp liber. Optional, turul 7 Insule ale printilor, transport cu tramvaiul pana la port si imbarcare pe vas de linie, cu destinatia finala Buyuk Ada, unde faceti o placuta plimbare cu faetonul (trasura) si unde sunteti asteptati cu un pranz pescaresc gustos. Va propunem, alternative, turul Palatului Dolmabahce si doua continente, un tur de jumatate de zi ce include vizitarea ultimului palat al sultanilor, construit in sec. al XIX-lea de arhitectii otomani Karabet si Nikogos Balyan pe o suprafata de 110 mii mp, locul unde parintele Turciei moderne Mustafa Kemal Ataturk, a trecut in nefiinta in 1938. Din anul 1952 Palatul devine muzeu, adapostind o pretioasa colectie de antichitati europene, mobilier, candelabre, in 285 de camere si 46 de sali. In cateva minute aveti sansa sa traversati Bosforul pe podul cu acelasi nume, ce uneste cele doua continente, sa suiti pe Culmea Camlica, de unde aveti o panorama completa a orasului, a Marii Marmara si a Marii Negre. Seara, va propunem optional, o Cina traditionala turceasca. Cazare la hotel 4*.

Ziua 4 Istanbul - Bucuresti

Mic dejun. La ora 12.00 predarea camerelor, iar bagajele se pot depozita la camera de bagaje a hotelului. Timp liber. Transfer in jurul orei 15-15.30 de la hotel la aeroport, pentru imbarcare la cursa TAROM RO264 cu decolare spre Bucuresti la ora 18.35. Aterizare la Otopeni-Henri Coanda la ora 19.50.

290 euro/ adult in camera dubla

 

 • 3 nopti cazare cu MIC DEJUN la hotel Akgun (Beyiazit) 4* sau similar
 • Transfer grup aeroport/ hotel/ aeroport si tur pietonal (3 ore)
 • Transport avion TAROM Bucuresti Otopeni – Istanbul - retur; doua bagaje de cala de 23 kg si 1 de cabina de 10 kg/persoana!
 • Taxele de aeroport 100 €/persoana (pot suferi modificari pana la data plecarii in functie de evolutia pretului petrolului)
 • Asistenta turistica locala in limba romana la transfer si la turul pietonal

 

 • Excursiile optionale, intrarile la obiectivele turistice, cheltuielile personale, bacsisurile

Solicita Oferta

Pentru a primi o oferta personalizata cu cel mai mic pret al momentului va rugam completati formularul.

Mesaj

Te-ar putea interesa si aceste oferte din Oferte 'PASTE'

newsletter

Vrei sa primesti periodic cele mai bune oferte?