Top 5 activitati Republica Dominicana

Top 5 activitati Republica Dominicana: croaziera pe catamaran catre Insula Saona din Punta Cana, tur pe Insula Delfinilor, mega safari, Whale Samaná, etc.
Galerie
Tarife
  • Top 5 activitati Republica Dominicana 1
  • Top 5 activitati Republica Dominicana 2
  • Top 5 activitati Republica Dominicana 3
  • Top 5 activitati Republica Dominicana 4
  • Top 5 activitati Republica Dominicana 5
  • Top 5 activitati Republica Dominicana 1
  • Top 5 activitati Republica Dominicana 2
  • Top 5 activitati Republica Dominicana 3
  • Top 5 activitati Republica Dominicana 4
  • Top 5 activitati Republica Dominicana 5

Top 5 activitati Republica Dominicana

Croaziera pe catamaran catre Insula Saona din Punta Cana
In timpul croazierei pe vasul traditional al zonei, va puteti bucura din plin de speldorile naturale si de clima extraordinar de primitoare.
Prima oprire din croaziera va fi pentru a servi un cocktail la uimitoarea laguna "Piscina Naturala", renumita pentru abundenta sa de stele de mare. Urmeaza o deplasare pe insula Saona cu barca de viteza pentru un pranz - gratar servit în stil bufet la umbra palmierilor. Restul zilei il puteti petrece pe insula relaxandu-va, inotand, jucand volei sau practicand diferite sporturi.

Tur de jumatate de zi pe Insula Delfinilor din Punta Cana
Un tur pe Insula Delfinilor va permite sa interactionati indeaproape cu aceste minunate mamifere marine in mediul lor natural. Ecosistemul de aici este un mediu controlat si protejat care ofera o experienta unica pentru orice vizitator. Se poate face snorkeling, puteti inota alaturi de antrenori experimentati si puteti vedea chiar si rechini sau pisici de mare.


Mega Safari Republica Dominicana
Parasiti zona urbana din republica si vizitati satele pitoresi, plantatiile de zahar, drumuri vechi, o scoala dominicana si multe altele. Pe drum veti servi un pranz delicios, cafea dominicana si aveti ocazia de a calari. La finalul drumului veti avea o noua perspectiva a culturii si a istoriei poporului de aici.


Whale Samaná
Acest tur unic va permite sa admirati balene in mediul lor natural si modul in care acestea interactioneaza cu nave. In combinatie cu peisajul superb care va fi derulat pe parcurs, va rezulta o experienta deosebita care a impresiona intreaga familie sau chiar un moment romantic care va ramane intiparit in memoria dumneavoastra.


Snorkeling si Dans de Caraibe
Bucurati-va de apele cristaline si de speciile inedite de plante si animale de aici siguri, alaturi de familie si prieteni sau alaturi de antrenori special pregatiti pentru a va asigura o plimbare acvatica extraordinara. Apoi va puteti intoarce pe uscat sau puteti sa luati o gustare si sa incercati diferite activitati distractive sau dans la bordul vasului.

 

Click aici pentru a vizualiza Oferte sejur Republica Dominicana

Top 5 activitati Republica Dominicana

Solicita Oferta

Pentru a primi o oferta personalizata cu cel mai mic pret al momentului va rugam completati formularul.

Mesaj

Te-ar putea interesa si aceste oferte din Ghiduri Turistice

newsletter

Vrei sa primesti periodic cele mai bune oferte?