Obiective turistice Zakynthos

Obiective turistice Zakynthos. Printre locurile care trebuie sa le vizitati in Zakynthos se numara: Grotele Albastre, Muzeul Bizantin, Cetatea Venetiana, etc.
Galerie
Tarife
  • Obiective turistice Zakynthos 1
  • Obiective turistice Zakynthos 2
  • Obiective turistice Zakynthos 3
  • Obiective turistice Zakynthos 1
  • Obiective turistice Zakynthos 2
  • Obiective turistice Zakynthos 3

Obiective turistice Zakynthos

Una dintre cele mai pretuite insule grecesti, Zakynthos prezinta mai multe frumuseti naturale care trebuie incluse in orice ghid turistic Zakynthos, alaturi de locurile amenajate de om. Cu adevarat impresionante sunt pesterile si formatiunile de roca care imprejmuiesc insula si decoreaza plajile cu nisip fin care se termina in apa cristalina si calda de aici.

 

Atractii turistice Zakynthos:


Plaja Porto Limnionas
Plaja Porto Limnionas este o plaja superba din insula Zakynthos, unde turistii se pot destinde facand baie in razele calde ale soarelui sau in apa cristalina si curata a marii. Totodata aici se gasesc mai multe localuri de unde se pot servi o mare diversitate de mancaruri si bauturi specifice sau internationale.

Pesterile Albastre
Pesterile Albastre sunt renuminte la nivel international pentru frumusetea lor. Relieful specific zonei s-a format de-a lungul timpului prin tocirea rocilor din zona de coasta prin eroziunea datorata apelor albastre ale marii de unde si-au luat si numele aceste formatiuni stancoase unice in lume.

Farul Keri
Farul Keri si zona imediat apropiata ofera o priveliste de exceptie care nu trebuie ratata de cei care doresc sa se bucure de frumusetile insului Zakynthos. Aici se gasesc localuri si chioscuri de unde se pot achizitiona diferite suveniruri sau se pot servi diferite bauturi sau preparate specifice care sa completeza experienta autentica a zonei.

Studioul de Arta Ceramica Adamieion
Adamieion este o galerie-studio de arta ceramica si ambarcatiuni situata in Marineika, la 20 minute de mers pe jos de Tsilivi, unde puteti vedea intregul proces de creatie ceramica si, de asemenea, gasi ceramica fina inspirata din traditia, viată si natura din insula Zakynthos, precum si un design contemporan de decoratii.

 

Click aici pentru a vizualiza Oferte sejur Zakynthos

Solicita Oferta

Pentru a primi o oferta personalizata cu cel mai mic pret al momentului va rugam completati formularul.

Mesaj

Te-ar putea interesa si aceste oferte din Ghiduri Turistice

newsletter

Vrei sa primesti periodic cele mai bune oferte?