Obiective turistice Sicilia

Obiective turistice Sicilia. In Sicilia principalele atractii turistice sunt: Erice, Agrigento, San Vito, Siracusa, Taormina, Insula Ustica, Monreale, etc.
Galerie
Tarife
  • Obiective turistice Sicilia 1
  • Obiective turistice Sicilia 2
  • Obiective turistice Sicilia 3
  • Obiective turistice Sicilia 1
  • Obiective turistice Sicilia 2
  • Obiective turistice Sicilia 3

Obiective turistice Sicilia

Sicilia este cea mai mare insula din Marea Mediterana si impreuna cu insule mici din apropiere, constituie o regiune autonoma a Italiei. Se extinde de la varful peninsulei Italice, de care este separata numai prin stramtoarea ingusta de Messina, pana la coasta nord-africana. Reper sau cel mai proeminent este Muntele Etna. O multime de locatii natural sau antropice merita cu siguranta un loc in orice ghid turisitc Sicilia.

Atractii turistice:

Templul Concord
Construit in anul 430 i.Hr., acesta este unul dintre templele grecesti cele mai bine conservate situate in afara Greciei. Este un site comparabil cu cele de la parthenon si trebuie inclusa in itinerariul celor care viziteaza insula fie ca sunt pasionati de istorie sau nu, deoarece este un site unic in lume.

Erice
Erice este situat un partea de sus a muntelui cu acelasi nume, la aproximativ 750 de metri deasupra nivelului marii, cu vedere la orasul Trapani pe coasta de vest, Capo San Vito la nord-est, si Insulele Aegadian. Un oras cu un farmec aparte cu specificul sicilian pentru care majoritatea viziteaza insula.

San Vito
Oraselul este situat intr-o vale dintre munti spectaculoasi si include o plaja publica foarte cunoscuta la nivel international. Industriile principale ale orasului sunt turismul si agricultura, in special plantatii de maslini detinute de micii fermieri. Puteti servi preparate gastronomice exceptionale specifice care vor completa experienta siciliana.

Insula Ustica
Insula este caracterizata prin surse reduse de apa, iar vegetatia este, prin urmare, limitata. Coasta are numeroase pietre si grote care compenseaza lipsa vegetatiei si ofera un numar mare de locuri de vizitat.
Ustica este cunoscut in special pentru scuba diving, cu un numar de scoli de scufundari stabilite pe insula. Scafandri de agrement sunt atrasi de scufundarile la adncime relativ mare, care sunt posibile datorita geologiei vulcanice a insulei.

 

Click aici pentru a vizualiza Oferte sejur Sicilia

Solicita Oferta

Pentru a primi o oferta personalizata cu cel mai mic pret al momentului va rugam completati formularul.

Mesaj

Te-ar putea interesa si aceste oferte din Ghiduri Turistice

newsletter

Vrei sa primesti periodic cele mai bune oferte?