Obiective turistice Mexic Cancun

Obiective turistice Mexic Cancun. De vizitat in Mexic: Acvariul Cancun, Isla Mujeres, Garrafon National Parc, Chichen Itza, Avenida Yaxchitian, rezervatii, etc.
Galerie
Tarife
  • Obiective turistice Mexic Cancun 1
  • Obiective turistice Mexic Cancun 2
  • Obiective turistice Mexic Cancun 3
  • Obiective turistice Mexic Cancun 1
  • Obiective turistice Mexic Cancun 2
  • Obiective turistice Mexic Cancun 3

Obiective turistice Mexic Cancun

Mexic este o republica federala in America de Nord. Se invecineaza la nord cu Statele Unite ale Americii; la sud si vest cu Oceanul Pacific; la sud-est cu Guatemala, Belize si Marea Caraibelor; la est cu Golful Mexic. Acoperind aproape doua milioane de kilometri patrati Mexicul este a 5-a tara ca marime din America si pe locul 13 in lume. Cu o populatie estimata la peste 113 milioane, este se afla pe locul 11 ca numar de oameni al nivel global si cel mai numeros popor vorbitor de limba spaniola din lume.

Atractii turistice Mexic Cancun:

Teotihuacan
In secolul al 2-lea i.Hr. o noua civilizatie a aparut in valea Mexic. Aceasta civilizatie a construit metropola infloritoare Teotihuacan si piramide uriase. Piramida Soarelui a fost construita in jurul anului 100 e.n. si este cea mai mare piramida din Teotihuacan. Constructia la Piramida Lunii a inceput un secol mai tarziu si a fost terminata in anul 450 e.n. Sapte secole dupa caderea imperiului Teotihuacan piramidele au fost onorate si utilizate de azteci devenind un loc de pelerinaj.

Chichen Itza
Chichen Itza este cel mai mare dintre orasele Maya din Peninsula Yucatan si una dintre destinatiile turistice cele mai vizitate din Mexic. Cel mai faimos reper din Chichen Itza este templu-piramida El Castillo. Designul templului are o semnificatie aparte astronomica. Fiecare fata a piramidei are o scara cu 91 de trepte, care impreună cu pasul comun din partea de sus numara 365 de trepte, exact cat numarul de zile dintr-un an.

Tulum
Orasul Tulum este situat pe coasta de est a Peninsulei Yucatan. A servit ca port important al orasului Maya din apropiere. Tulum a fost construit in jurul anului 1200 d.Hr., cand civilizatia Maya era deja in declin si prin urmare, nu are eleganta altor site-uri celebre. Plaja tropicala face din acest loc o atractie uimitoare care nu trebuie ratat din itinerariul oricarui ghid turistic Mexic Cancun. Cazarea poate varia de la cabane simple la resorturi de lux de 5 stele.

Copper Canyon
Copper Canyon este de fapt o retea de canioane care impreuna ocupa o suprafata de multe ori mai mare decat Marele Canion. Cel mai popular mod de a explora Copper Canyon este pe trenul "Chihuahua al Pacifico". Drumul trece peste 37 de poduri si prin 86 tuneluri, ajungand la 2400 de metri altitudine deasupra nivelului marii oferind vederi spectaculoase ale canioanelor.

Acapulco

Acapulco este statiunea mexicana care a intrat in atentia pietei internationale de turism in jurul anului 1950 ca o evadare pentru starurile de la Hollywood si milionari. Totusi, Acapulco ramane o destinatie turistica populara in special in randul mexicanilor si o destinatie de vacanta pentru primăvara in randul elevilor si studentilor din SUA. Nici o vizită la Acapulco nu este completa fara o plimbare in zona costiera care prezinta o priveliste spectaculoasa.

 

Click aici pentru a vizualiza Oferte sejur Mexic Cancun

Solicita Oferta

Pentru a primi o oferta personalizata cu cel mai mic pret al momentului va rugam completati formularul.

Mesaj

Te-ar putea interesa si aceste oferte din Ghiduri Turistice

newsletter

Vrei sa primesti periodic cele mai bune oferte?