Obiective turistice Jamaica

Obiective turistice Jamaica. Important de viziat in Jamaica: Cascada Dunn's, Muzeul Memorial Bob Marley, Raul Martha Brae, Muntii Albastri, Pestera Verde, etc.
Galerie
Tarife
  • Obiective turistice Jamaica 1
  • Obiective turistice Jamaica 2
  • Obiective turistice Jamaica 3
  • Obiective turistice Jamaica 1
  • Obiective turistice Jamaica 2
  • Obiective turistice Jamaica 3

Obiective turistice Jamaica

Cunoscuta ca locul de nastere al muzicii reggae, Jamaica are o zestre bogata de bijuterii naturale si un aer african specific. Plaje aurii, muntii de smarald, turcoazul marilor, cascade, recifurile de corali, paduri tropicale, rauri si izvoare minerale sunt doar cateva din obiective de invidiat care trebuie incluse in orice ghid turistic Jamaica. Nu este surprinzator ca iubitorii de natura vor gasi o multime de lucruri pentru a vedea si de a face, de la drumetii si observarea pasarilor in jungla pana la calarie de-a lungul plajei si scufundari la recifele de corali. Jamaica este, de asemenea, renumit pentru numeroasele sale plantatii istorice unde vizitatorii pot gusta fructe tropicale.

Atractii turistice Jamaica:

Negril Beach
De asemenea, cunoscuta si sub numele de Seven Mile Beach, Negril Beach este una dintre cele mai frumoase intinderi de nisip din Jamaica. Acest lucru se datoreaza nisipului alb si apei cristaline de mare. Plaja se intinde de la Bloody Bay la Long Bay. Ascunse in plantatii de cocotieri, multe statiuni si restaurante din zona vor face deliciul turistilor care le trec pragul. Sporturile de apa sunt frecvent practicate, iar cei care doresc vor gasi scoli de inot si snorkeling. Fiti pregatiti pentru vanzatori persistenti care isi abordeaza clientii pe plaja.

Doctor's Cave Beach (Plaja Pestera Doctorului), Montego Bay
Una dintre cele mai bune plaje din Montego Bay, Cave Beach Doctor este o banda ademenitoare de nisip alb si de ape limpezi care au ajutat la modelarea zonei Montego Bay. La inceputul anilor 1920 un osteopat britanic celebru a declarat ca apa a avut puteri curative dupa ce a inotat aici, iar zona a inceput sa atraga vizitatori din intreaga lume.

Rose Hall Great House, Montego Bay
Construita in 1770, Rose Hall este o casa restaurata pe o plantatie cu vederi frumoase la ocean. Legendara Annie Palmer (White Witch) a condus de aici cu cruzime si a sfarsit cu o moarte violenta. Astazi casa ei este impodobita cu mobilier de epoca si vizitatorii pot alege intre un tur de o zi sau un tur de seara infricosator la lumina lumanarilor, acompaniati de povesti despre fantomele de aici.

Falmouth
Inconjurat de plantatii de zahar si terenuri pline de bovine, Falmouth este unul dintre orasele georgiene cele mai bine conservate din Caraibe. Odata a fost un port de seama insa acum orasul are industri bazata in principal pe turism si ofera exemple excelente de arhitectura georgiana din secolul al XIX-lea, inclusiv o restaurare fidela a tribunalului. Greenwood Great House este o atractie turistica majora in zona. Construit in 1790 de Richard Barrett, o ruda a poetei Elizabeth Barrett Browning, Marea Casa este acum un muzeu cu mobilier de epoca si o colectie rara de instrumente muzicale.

Martha Brae River
Rafting pe raul Martha Brae este una dintre atractiile turistice din Jamaica cele mai populare. Oaspetii pot aluneca in jos pe o portiune pitoreasca a raului pe plute de bambus conduse de ghizi locali. Aceasta excursie de relaxare este un mod minunat de a va bucura de o parte din peisajul tropical si multe ghiduri va vor impartasi informatii despre flora si fauna.

 

Click aici pentru a vizualiza Oferte sejur Jamaica

Solicita Oferta

Pentru a primi o oferta personalizata cu cel mai mic pret al momentului va rugam completati formularul.

Mesaj

Te-ar putea interesa si aceste oferte din Ghiduri Turistice

newsletter

Vrei sa primesti periodic cele mai bune oferte?