Obiective turistice Cipru

Obiective turistice Cipru. Daca vizitati Cipru trebuie sa va faceti timp pentru: Aquariumul din Paphos, Fabrica de Ursuleti Limassol, Mormintele Regilor, etc.
Galerie
Tarife
  • Obiective turistice Cipru 1
  • Obiective turistice Cipru 2
  • Obiective turistice Cipru 3
  • Obiective turistice Cipru 1
  • Obiective turistice Cipru 2
  • Obiective turistice Cipru 3

Obiective turistice Cipru

Cipru este o tara insulara in Marea Mediterana. Cipru este a treia cea mai mare si a treia insula ca populatie din Marea Mediterana si un stat membru al Uniunii Europene. Acesta este situat la sud de Turcia, la vest de Siria si Liban, nord-vest de Israel, la nord de Egipt si la est de Grecia. Insula va va fermeca cu plajile bine amensajate, deosebit de frumoase si peisajele naturale iesite din comun.

Atractii turistice Cipru:

Aquariumul din Paphos
Aquariumul din Paphos este un loc perfect pentru cei mari, dar mai ales pentru cei mici care au ocazia de a afla misterele lumii marine intr-un mod interesant si antrenant. Aici puteti vedea o gama larga de specii marine care mai de care exotice si care mai de care mai colorate, un adevat deliciu vizual pentru intreaga familie.

Fabrica de Ursuleti din Limassol
Fabrica de Ursuleti din Limassol este o locatie cu totul si cu totul unica. Aici cei mici isi pot alege jucaria preferata si chiar pot sa isi creeze propria jucarie. Copii pot sa aleaga marimea, materialul, umplutura, greutatea, culoare si multe alte caracteristici ale ursuletului care va fi produs special pentru fiecare junior in parte si pe care il va lua acasa la sfarsitul zilei.

Mormintele Regilor din Paphos
Mormintele Regilor din Paphos reprezinta o acropola care face parte din patrimoniul UNESCO, fiind un vestigiu istoric de o importanta deosebita. Monumentul este asezat la aproximativ 2 kilometri de Paphos si si-a primit acest nume datorita grandorii si dimensiunilor sale, in ciuda faptului ca nu este nici un rege ingropat aici.

Parcul de distractii Waterworld din Ayia Napa
Parcul de distractii Waterworld din Ayia Napa este considerat cel mai mare parc acvatic din Cipru si est eun loc unde intraga familie se poate distra petrecand timp impreuna. Atractiile din acest parc sunt de diferite dimensiuni si dificultati fiind adresate atat copiilor si tinerilor adolescenti cat si adultilor. Aici se gasesc si o multitudine de localuri de unde se pot servi diverse preparate gastronomice. Cu siguranta merita un loc in orice ghid turistic Cipru.

Biserica Sfantul Andrei
Biserica Sfantul Andrei construita in Kyrenia, Cipru de Nord este un lacas deosebit in simplitatea sa care a fost finalizat in anul 1913. In apropiere de Biserica Sfantul Andrei se gaseste si castelul medieval Kyrenia care trebuie vizitat si el cu siguranta.

 

Click aici pentru a vizualiza Oferte sejur Cipru

Solicita Oferta

Pentru a primi o oferta personalizata cu cel mai mic pret al momentului va rugam completati formularul.

Mesaj

Te-ar putea interesa si aceste oferte din Ghiduri Turistice

newsletter

Vrei sa primesti periodic cele mai bune oferte?