Obiective turistice Bali

Obiective turistice Bali. Printre cele mai importante atractii turistice Bali se numara: Templul Pura, Muntele Agung, Vulcanul Kintamani, Canggu, etc.
Galerie
Tarife
  • Obiective turistice Bali 1
  • Obiective turistice Bali 2
  • Obiective turistice Bali 3
  • Obiective turistice Bali 1
  • Obiective turistice Bali 2
  • Obiective turistice Bali 3

Obiective turistice Bali

Bali este o insula si provincie din Indonezia. Provincia include insula Bali si cateva insule invecinate mai mici, in special Nusa Penida. Aceasta este situata la capatul vestic al Insulelor Lesser Sunda, intre Java la vest si Lombok la est.  Bali este cea mai mare destinatie turistica din tara si este renumita pentru mai multe arte, inclusiv dans traditional si modern, sculptura, pictura, piele, prelucrarea metalelor si muzica. Incă din secolul al 20-lea, provincia a avut o crestere rapida a turismului.

Atractii turistice Bali:

Templul Uluwatu – Pura Luhur
Acesta este situat in insula cunoscut sub numele de Bukit, iar aici veti gasi cele mai bune plaje din Bali, cum ar fi Balangan si multe locuri bune de surfing. Templul este insasi o structura maiestuoasa. In apropiere va puteti bucura de o priveliste uluitoare pe fiecare parte si apusuri de soare peste Uluwatu templu.

Pura Tanah Lot
Formatiune maiestuoasa de roca care a fost folosita ca fundament al unei templu foarte popular pentru pelerinaje. Este cel mai renumit pentru linistea sa si semnificatia culturala, deoarece este asociat cu mitologia Bali ca una dintre cele sapte temple care formeaza un inel in sud-vestul insulelor Bali. Incercati să mergeti acolo in timpul refluxului, astfel incât sa puteti experimenta mersul pe jos prin apa pana la templu pentru o experienta completa.

Ubud
Localitatea Ubud este considerata inima Bali. Aici veti gasi tot ce are Bali mai bun de oferit de la natura, cultura si oameni, temple, muzee, campuri cu orez si gradini, parcuri, etc. Puteti sa faceti un tur interesant cu bicicleta pe aici sau activitati de aventura cum ar fi rafting si alte activitati in aer liber. Relaxati-va cu yoga si meditatie sau spa-uri si masaje, teatru si sa nu uitam de cumparaturi.

Kuta Beach
Kuta este cea mai populara plaja din Bali, ceea ce inseamna ca puteti fi siguri ca veti gasi scena cea mai vioaie si cea mai frumoasa petrecere aici in Kuta Beach. Mergeti aici daca sunteti in cautarea de noi cunostinte si pentru a socializa. Pe langa atmosfera de petrecere extraordinara, aici veti gasi si un peisaj magnific de zona costiera.

Muntele Batur din Kintamani
In zona mai inalta din estul Bali veti gasi Muntele Batur Caldera din Kintamani. O urcare la summit-ul (1700 metri) din acest vulcan activ este o experienta extraordinara pentru orice turisti activi. Multi ar face o excursie pe jos in asa fel incat sa prinda acolo rasaritul de soare. Drumul este in cea mai mare parte relativ usor si traseele sunt destul de bine marcate.

 

Click aici pentru a vizualiza Oferte sejur Bali

Solicita Oferta

Pentru a primi o oferta personalizata cu cel mai mic pret al momentului va rugam completati formularul.

Mesaj

Te-ar putea interesa si aceste oferte din Ghiduri Turistice

newsletter

Vrei sa primesti periodic cele mai bune oferte?