Ghid turistic Thailanda - Phuket

Ghid turistic Thailanda - Phuket. Obiective turistice importante din Phuket sunt: Kata Beach, Orasul Vechi, Templul Chalong, Parcul Pescarilor, Nai Hain, etc.
Galerie
Tarife
  • Ghid turistic Thailanda - Phuket 1
  • Ghid turistic Thailanda - Phuket 2
  • Ghid turistic Thailanda - Phuket 3
  • Ghid turistic Thailanda - Phuket 1
  • Ghid turistic Thailanda - Phuket 2
  • Ghid turistic Thailanda - Phuket 3

Ghid turistic Thailanda - Phuket

Phuket este cea mai mare insula din Thailanda. Acesta are 48 de km lungime, 21 km latime si este situata in sudul Thailandei. In jur se poate observa spre vest coasta Mării Andaman. Este o destinatie turistice extrem de cunoscuta si cautata la nivel international, iar vizitatorii gasesc ceva de facut aici indiferent de varsta.

Atractii turistice Thailanda - Phuket:

Phang Nga Bay
Phang Nga Bay este o destinatie care nu poate lipsi din orice lista de obiective turistice Thailanda - Phuket. O trasatura distinctiva a golfului este reprezentata de stancile de calcar pur care se vad iesind vertical din apele de smarald. Aceste insule sunt casa unui numar mare de specii protejate, care se pot observa in anumite tururi tematice.

Old Phuket Town
Splendori chino-portugheze si magazine in trend, veti gasi in locurile cele mai putin probabile si micul orasel va va surprinde si incanta cu siguranta. Orasul Phuket ofera restaurante excelente si obiective turistice locale, iar amestecul unic de arhitectura coloniala si chineza, impreuna cu un aer pitoresc va asigura o calatorie fascinanta si de neuitat.

Wat Chalong si Templele Phuket
Wat Chalong este una dintre cele mai importante temple Phuket si este vizitat de mii de persoane in fiecare an. E frumos decorat cu piese de sticla mici si mai multe pagode. La sarbători speciale numite "targuri de tara" Wat Chalong gazduieste o sumedenie de magazine, cu o aromă locala reala unde poti cumpara aproape orice si gusta mancare thailandeza autentica. Wat Chalong are o istorie interesanta si este centrul spiritual al insulei Phuket.

Big Buddha ("Marele Buddha")
Vizibil din cea mai mare parte din sudul orasului Phuket, Big Buddha este un monument sosit relativ recent pe insula. Statuia se afla in partea de sus a Nakkerd Hills si "priveste" in jos peste Chalong, Kata si Rawai. A costat 30 de milioane de baht pentru a fi construita si este de 45 de metri inaltime. Pe langa aceasta statuie principala se afla o sculptura de aur mai mica si un altar in apropiere.

Turul Insulelor Phi Phi
Acest tur exceptional si cu totul iesit din comun va conduce la una dintre cele mai frumoase insule din lume si imprejurimile sale in doar cateva minute. Frumusetile naturale dar si diversitatea activitatilor si sporturilor in deosebi acvatice ce pot fi practicate fac din aceste insule un loc care nu poate fi ratat  din itinerariul oricarui vizitator.

 

Click aici pentru a vizualiza Oferte sejur Thailanda - Phuket

Solicita Oferta

Pentru a primi o oferta personalizata cu cel mai mic pret al momentului va rugam completati formularul.

Mesaj

Te-ar putea interesa si aceste oferte din Ghiduri Turistice

newsletter

Vrei sa primesti periodic cele mai bune oferte?