Ghid turistic Sardinia

Ghid turistic Sardinia. Sardinia este o atractie turistice internationala deoarece aici puteti gasi: statiunea Costa Rei, Insula Tavolara, Cagliari, etc.
Galerie
Tarife
  • Ghid turistic Sardinia 1
  • Ghid turistic Sardinia 2
  • Ghid turistic Sardinia 3
  • Ghid turistic Sardinia 1
  • Ghid turistic Sardinia 2
  • Ghid turistic Sardinia 3

Ghid turistic Sardinia

Sardinia este a doua cea mai mare insula din Marea Mediterana (după Sicilia si inainte de Cipru) si o regiune autonoma a Italiei. Constructii megalitice numite nuraghes sunt imprastiate in numar mare in intreaga Sardinia. Este o isula deosebit de frumoasa care prezinta acel farmec specific zonei mediteraneene, unde cu siguranta orice turist, indiferent de varsta va gasi ceva de facut.

Obiective turistice Sardinia:

Cagliari
Cagliari este un municipiu italian si capitala insulei Sardinia. Indiferent pentru ce veniti pe insula Sardinia, trebuie sa vizitati Cagliari. Acest oras este una dintre cele mai mari atractii turistice Sardinia care combina toate placerile de care va puteti bucura pe aceasta insula intr-un singur loc. Principala plaja din Cagliari este Poetto. Se intinde pe aproximativ 8 kilometri de la Sella del Diavolo (Saua Diavolului), pana la coasta de Quartu Sant'Elena.

Tempio Pausania
Tempio Pausania este un oras de aproximativ 14.000 de locuitori din regiunea Gallura din nordul insulei Sardinia, capitala administrativa (impreună cu Olbia) din provincia Olbia Tempio. Centru administrativ cultural, Tempio are o istorie veche. Arhitectura majoritar din granit tipica din centrul istoric prezinta multe similitudini cu orasele din Corsica.

La Caletta
La Caletta este un oras mic, un port si o destinatie turistica in Sardinia. Caletta inseamna un golf mic sau mic port. Orasul este situat la aproximativ 50 km sud de Olbia, pe teritoriul administrativ al Siniscola (provincia Nuoro), pe coasta Marii Tireniene a insulei. Este un sat vechi de pescari, transformat in 1970 intr-un port turistic, precum si recent renovat si extins.

Grota lui Neptun

Grota lui Neptun este o pestera cu stalactite in apropierea orasului Alghero pe insula Sardinia, Italia. Pestera a fost descoperita de către pescarii locali din secolul al XVIII-lea si de atunci a devenit o atractie turistica populara.

Isola dei Gabbiani
Isola dei Gabbiani este o insula in nordul Sardiniei, cu o suprafata de aproximativ 180.000 mp. Este aproape complet inconjurata de mare si conectata la continent printr-un istm ingust de teren nisipos, prin urmare, în ciuda numelui, aceasta este de fapt o peninsula, situata in apropiere de Porto Pollo si Barrabisa.

 
Click aici pentru a vizualiza Oferte sejur Sardinia

Solicita Oferta

Pentru a primi o oferta personalizata cu cel mai mic pret al momentului va rugam completati formularul.

Mesaj

Te-ar putea interesa si aceste oferte din Ghiduri Turistice

newsletter

Vrei sa primesti periodic cele mai bune oferte?