Ghid turistic Mykonos

Ghid turistic Mykonos. O vizita in Mykonos trebuie sa includa: Mica Venetie, Biserica Panagia Paraportiani, Morile de Vant, Muzeul de Arheologie, etc.
Galerie
Tarife
  • Ghid turistic Mykonos 1
  • Ghid turistic Mykonos 2
  • Ghid turistic Mykonos 3
  • Ghid turistic Mykonos 1
  • Ghid turistic Mykonos 2
  • Ghid turistic Mykonos 3

Ghid turistic Mykonos

Mykonos este o insula greceasca, o parte din Ciclade, situata intre Tinos, Syros, Paros si Naxos. Insula se intinde pe o suprafata de 85.5 km patrati se ridica la o altitudine de 341 de metri, la cel mai inalt punct. Orasul Mykonos este, de asemenea, cunoscut sub numele Chora. Porecla Mykonos este "insula vanturilor". Este cunoscut pentru viata de noapte si mai este numit "Ibiza Greciei".

Atractii turistice Mykonos:

Mica Venetie
Mica Venetie este unul dintre cele mai romantice locuri din Mykonos faimos pentru restaurantele, localurile, barurile, cluburile si discotecile care stau la dispozitia vizitatorilor. Acestea sunt completate de o priveliste de vis care combina frumusetile naturii cu arhitectura deosebit de frumoasa ce dateaza in vremea in care cavalerii in armura erau la moda.

Biserica Panagia Paraportiani
Biserica Panagia Paraportiani este una dintre cele mai cunoscute, mai apreciate si fotografiate biserici de pe insula. Acest lucru este cu adevarat impresionant daca luam in vedere faptul ca in total pe insula se gasesc aproximativ 400 de astfel de lacasuri.

Muzeul de Arheologie din Mykonos
Muzeul de Arheologie din Mykonos este unul dintre cele mai impresionante astfel de institurii din Grecia, avand mai multe colectii ce dateaza din era diferite si descriu culturi, imperii si popoare diferite care de-a lungul timpului au avut o influenta exercitata asupra acestor meleaguri si care au contribuit la bogatiile ramase acum pentru vizitatori.

Muzeul Folcloric din Mykonos
Muzeul Folcloric este o institutie foarte apreciata de pe insula care gazduieste atat colectii ce apartin poporului de pe insula cat si colectii de obiecte care au ajuns pe insula prin comert si troc de-a lungul timpului. Impartite in 6 sali de dimensiuni impresionante, colectiile au cate ceva care sa starneasca interesul oricarui turist indiferent de nationalitate sau inclinatii. Muzeul a fost inaugurat in anul 1958.

 

Click aici pentru a vizualiza Oferte sejur Mykonos

Solicita Oferta

Pentru a primi o oferta personalizata cu cel mai mic pret al momentului va rugam completati formularul.

Mesaj

Te-ar putea interesa si aceste oferte din Ghiduri Turistice

newsletter

Vrei sa primesti periodic cele mai bune oferte?