Ghid turistic Mauritius

Ghid turistic Mauritius. De vizitat in Mauritius: Ile aux Cerfs, Parcul National Raul Negru, Cascada Tamarind, Gradina Botanica Sir Seewoosagur Ramgoolam, etc.
Galerie
Tarife
  • Ghid turistic Mauritius 1
  • Ghid turistic Mauritius 2
  • Ghid turistic Mauritius 3
  • Ghid turistic Mauritius 1
  • Ghid turistic Mauritius 2
  • Ghid turistic Mauritius 3

Ghid turistic Mauritius

Mauritius este o natiune insulara de pe coasta de sud-est a continentului african. Tara include insula Mauritius, Rodrigues, insulele Agalega si arhipelagul Saint Brandon. Mauritius este una dintre primele destinatii turistice de lux din lume. Acesta dispune de o gama larga de atractii naturale si construite de om, se bucura de un climat tropical cu ape limpezi si calde, plaje atractive, fauna tropicale si flora exotica completate de o populatie multi-etnica care este prietenoasa si primitoare. Numarul de atractii turistice Mauritius si diversitatea acestora este impresionanta si pentru cei mai pretentiosi dintre turisti.

Obiective turistice Mauritius:

Ile aux Cerfs
Ile aux Cerfs este o insula in apropiere de Mauritius de o frumusete deosebita unde veti gasi un nisip fin si deschis la culoare pe plaja, ape albastre curate si linistite in cea mai mare parte a anului si o vegetatie luxurianta pe langa alte facilitati construite de om.

Parcul National Raul Negru
Parcul National Raul Negru este un loc exotic care aduce la indemana vizitatorilor cea mai mare parte a frumusetile naturale din Mauritius in ceea ce priveste flora si fauna. Alaturi de turisti stau ghizi specializati gata sa rapunda la orice intrebari ar putea avea si sa impartaseasca toate informatiile pe care le cunosc despre diversele specii de plante si animale prezente.

Gradina Botanica Mauritius
Cunoscuta si sub numele de Gradina Pamplemonsses, este una dintre cele mai populare atractii turistice din Mauritius si este situata in apropiere de Port Louis. Este cea mai veche gradina botanica din emisfera sudica. A fost construita de Pierre Poivre in 1767 si acopera o suprafata de aproximativ 37 hectare. Gradina botanica este cunoscuta pentru nuferii gigant, gradina sa de condimente si colectia unica de 85 de soiuri diferite de palmieri din America Centrala, Asia, Africa si insulele din jurul Oceanului Indian.

Port Louis
Port Louis este capitala si portul principal din Mauritius, fiind construita in anul 1735 de catre guvernatorul francez Mahe de Labourdonnais. Astazi Port Louis este cel mai mare oras din Mauritius, inconjurat de un lant muntos. Capitala a conservat numeroase cladiri istorice si coloniale a lungul anilor. Una dintre ele este o fortificatie pe nume Fort Adelaide sau La Citadelle, construit de britanici in 1835.

Grand Bassin
Grand Bassin, cunoscut si sub numele de Ganga Talao este un lac situat intr-o zona de munte, adanc in inima insulei Mauritius. Lacul este situat la aproximativ 600 de metri deasupra nivelului marii. Grand Bassin este un lac sfant pentru cei din Mauritius de religie hindusa. Se spune ca apa din interiorul lacului comunica cu apele raului sacru Gange din India.

 

Click aici pentru a vizualiza Oferte sejur Mauritius

Solicita Oferta

Pentru a primi o oferta personalizata cu cel mai mic pret al momentului va rugam completati formularul.

Mesaj

Te-ar putea interesa si aceste oferte din Ghiduri Turistice

newsletter

Vrei sa primesti periodic cele mai bune oferte?