Ghid turistic Madeira

Ghid turistic Madeira. Printre cele mai reprezentative atractii turistice din Madeira se numara: Apeductele Madeira, Gradina Botanica Funchal, Gradina Tropicala Monte Palace, etc.
Galerie
Tarife
  • Ghid turistic Madeira 1
  • Ghid turistic Madeira 2
  • Ghid turistic Madeira 3
  • Ghid turistic Madeira 1
  • Ghid turistic Madeira 2
  • Ghid turistic Madeira 3

Ghid turistic Madeira

Madeira este un arhipelag situat in Atlanticul de Nord la circa 580 km de coasta africana, la aproximati 860 km de Lisabona, capitala Portugaliei si la aproape 400 de kilometri nord de frumoasele insulele Canare. De multi este considerat un paradis natural datorita vegetatiei luxuriante specifica climei din aceasta regiune. Cu o cultura deosebita, o istorie incarcata si un relief care incata vederea, Madeira pune la dispozitia vizitatorilor o multitudine de atractii.

Obiective turistice Madeira:

Apeductele Madeira
Fiind o zona predominant muntoasa, apeductele din Madeira sunt majoritatea sapate in munte, iar zona imediat alaturata este o superba cale de urmat pentru plimbari in aer liber si hiking. In acest sens au fost amenajate circuite turistice care ofera o minunata experienta outdoor pentru cei care doresc sa admire fumusetile salbatice pe care Madeira le are de oferit.

Gradina Botanica Funchal

Gradina Botanica Funchal are dimensiuni impresionante ocupand aproximativ 8 hectare dintre care circa 5 hectare sunt acoperite cu gradini cu diferite teme. Aici vizitatorii pot admira si observa o mare varietate de specii de plate din intreaga lume, la care se adauga un numar mare de specii de pasari care locuiesc in gradinile amenajate si mai multe specii de pesti care isi duc traiul in lacurile special construite in interiorul gradinilor.

Gradina Tropicala Monte Palace
Gradina Tropicala Monte Palace este situata in Funchal, la o inaltime de aproximativ 600 de metri, fiind localizata la aproximativ 5 km de centrul orasului. Este una dintre cele mai frumoase gradini din Madeira. Aici vezi gasi 7 hectare amenajate cu gradini exotice care mai de care mai deosebite si fiecare cu o anumita tematic. O plimbare prin aceasta gradina ofera vizitatorilor peisaje diverse cu surprize la tot pasul.

Centrul de Isotrie din Madeira
Centrul de Isotrie din Madeira este o institutie moderna care pune in fata vizitatorilor mai multe colectii de obiecte care creioneaza cultura, istoria, traditiile si farmecul poporului de aici, cu valentele sale specifice. Cu siguranta este una dintre cele mai populare atractii turistice Madeira, pe buna dreptate.

Pesterile Sao Vincente
Pesterile Sao Vincente sunt locul care nu trebuie sa lipseasca din itinerariul oricarui turist pasionat de speologie, geografie si nu numai. In zona vulcanica de pe insula vezi gasi mai multe astfel de grote care primesc vizitatori si ii conduc intr-o calatorie misterioasa in pantecele muntilor.

Click aici pentru a vizualiza Oferte sejur Madeira

Solicita Oferta

Pentru a primi o oferta personalizata cu cel mai mic pret al momentului va rugam completati formularul.

Mesaj

Te-ar putea interesa si aceste oferte din Ghiduri Turistice

newsletter

Vrei sa primesti periodic cele mai bune oferte?