Ghid turistic Kos

Ghid turistic Kos. Unele dintre cele mai importante locuri de vizitat in Kos sunt: Platanul lui Hippocrat, Muzeul Arheologic, Sanctuarul lui Asclepios, etc.
Galerie
Tarife
  • Ghid turistic Kos 1
  • Ghid turistic Kos 2
  • Ghid turistic Kos 3
  • Ghid turistic Kos 1
  • Ghid turistic Kos 2
  • Ghid turistic Kos 3

Ghid turistic Kos

Kos este o insula greceasca din grupul Dodecanese, de langa Golful Gokova. Insula a fost initial colonizata de carianii, iar dorienii au invadat regiunea in secolul XI i.Hr., fiind o zona bogata in vestigii istorice de o importanta deosebita. Alte surse principale de bogatie a insulei sunt vinurile sale.

Obiective turistice Kos:

Sanctuarul lui Asclepios
Sanctuarul lui Asclepios este una din cele mai importante atractii turistice Kos, fiind fiind parte a ruinelor unei civilizatii care a avut o mare contributie la evolutia omenirii in antichitate. Este de asemeni un fost templu renumit pentru legendele celor care veneau aici pentru a se vindeca de diferite boli.

Agios Stefanos Beach
Aceasta este una dintre cele mai deosebite zone de plaja de pe insula, fiind locul ideal pentru cei care cauta liniste si relaxare, dorind in acelasi timp sa aiba la indemana anumite localuri sau chioscuri pentru a se bucura de diferite preparate gastronomice de exceptie. In zona de sus a coastei o priveliste uimitoare se intinde in fata vizitatorilor.

Kefalos
Kefalos este o localitate intinsa langa o plaja lunga de cativa kilometri, cu nisip atat fin cat si mixt. Adancimea apei creste treptat si este un loc ideal pentru a invata tainele inotului, dar si un loc foarte cautat de cei pasionati de sporturi acvatice (in special surfing). Zona de promenada cea mai frumoasa este faleza care se termina intr-un mic port turistic. Totodata aici sunt foarte multe optiuni pentru cei care doresc sa se bucure de viata de noapte.

Satul Mastichari
In municipiul Antimachia, se afla la 22 km de capitala insulei pitorescul sat Mastichari. In afara de aerul grcesc specific, aici veti putea sa va bucurati de una dintre cele maai splendide zone de plaja din Kos, avand nisip fin si apa cristalina scaldata de razele soarelu. Tot in Mastichari puteti gasi si un port turistic micut, de unde, va puteti imbarca in excursii catre insula Kalymnos.

Platanul lui Hippocrat
Platanul antic a lui Hippocrat este locul unde dupa cum zice legenda, Hipocrate isi invata elevii, iar parcul unde se gaseste acest arbore transporta vizitatorii parca intr-o lume antica disparuta acum mii de ani. Cu siguranta merita un loc pe lista obiectivelor turistice Kos care nu trebuie sa lipseasca din orice ghid turistic.

 

Click aici pentru a vizualiza Oferte sejur Kos

Solicita Oferta

Pentru a primi o oferta personalizata cu cel mai mic pret al momentului va rugam completati formularul.

Mesaj

Te-ar putea interesa si aceste oferte din Ghiduri Turistice

newsletter

Vrei sa primesti periodic cele mai bune oferte?