Ghid turistic Corfu

Ghid turistic Corfu. Printre cele mai imprtante obiective turistice Corfu se numara: Aqualand, Manastirea Moni Theotokou, Palatul Achilleion, Centrul Vechi, etc.
Galerie
Tarife
  • Ghid turistic Corfu 1
  • Ghid turistic Corfu 2
  • Ghid turistic Corfu 3
  • Obiective turistice Corfu 4
  • Ghid turistic Corfu 1
  • Ghid turistic Corfu 2
  • Ghid turistic Corfu 3
  • Obiective turistice Corfu 4

Ghid turistic Corfu

Pe langa principalul oras, zona de plaja si de promenada, in Corfu puteti vizita si mai multe muzee, exista parcuri acvatice, grajduri de echitatie, centre de scufundari (in special la Paleokastritsa), castele vechi, sate pitoresti pentru a fi explorate, si zone naturale de o splendoare iesita din comun pentru drumetii.

Obiective turistice Corfu:

Kassiopi
Acest sat mic si linistit dateaza din epoca romana, iar vizitatorii se pot plimba pe urmele unor nume mari, cum ar fi vechi Cicero si Imparatul Nero. Aici gasiti o combinatie unica de cultura elena, romana si un aer pitoresc fara de asemanare.

Biserica Sfantul Spiridon
Un adevarat muzeu spiritual, aceasta biserica veche de mai bine de 300 de ani gazduieste o colectie bogata de icoane si relicve istorice si religioase de mare valoare si insemnatate pentru poporul grec si nu numai.

Plaja Paleokastritsa
Aceasta plaja este una dintre cele mai renumite atractii turistice Corfu deoarece ofera un nisip fin, apa curata si cristalina, in combinatie cu o priveliste de exceptie a minunilor naturale din imprejurimi si supra Marii Mediterane. In apropiere se gasesc o multime de pesteri care pot fi vizitate cu usurinta mai ales daca aveti la dispozitie un automobil personal.

Casa Parlante
Casa Parlante mai este cunoscuta ca muzeul istoric cel mai viu din Corfu. Un conac de nobili din secolul al XIX-lea revine la viata cu povesti de spus. In scenariul unic arhitectural al unui conac clasic din orasul vechi istoric din Corfu, viata de zi cu zi a nobilimii insulei din secolul al XIX-lea este recreata prin figuri animate, folosind tehnologia robotizate si reproducerea perfecta de decor si mobilier.

Angelokastro (Castelul ingerilor)
Acesta este situat in partea de sus a cel mai inalt varf al tarmului insulei pe coasta de nord-vest in apropiere de Palaiokastritsa si construit pe teren deosebit de abrupt si stâncos. Angelokastro este unul dintre cele mai importante complexele fortificate din Corfu. A fost un acropolis si a prezentat un punct strategic formidabil de vedere pentru ocupantul castelului.

 

Click aici pentru a vizualiza Oferte sejur Corfu

Solicita Oferta

Pentru a primi o oferta personalizata cu cel mai mic pret al momentului va rugam completati formularul.

Mesaj

Te-ar putea interesa si aceste oferte din Ghiduri Turistice

newsletter

Vrei sa primesti periodic cele mai bune oferte?