Atractii turistice Seychelles

Atractii turistice Seychelles. Obiective turistice de vizitat in Seychelles: Mausoleul Dau Ban, Parcul National Marin Sainte Anne, Insula Aride, etc.
Galerie
Tarife
  • Atractii turistice Seychelles 1
  • Atractii turistice Seychelles 2
  • Atractii turistice Seychelles 3
  • Atractii turistice Seychelles 1
  • Atractii turistice Seychelles 2
  • Atractii turistice Seychelles 3

Atractii turistice Seychelles

Seychelles este un arhipelag din Oceanul Indian. Tara insulara, cu capitala la Victoria, se afla 1500 km la est de continent Africa. Alte tari insulare din apropiere si teritorii includ Zanzibar la vest; Comore, Mayotte, Madagascar, si Mauritius la sud. Seychelles, cu o populatie de aproximativ 90000, are cea mai mica populatie a oricarui stat african si este un membru al Uniunii Africane.

Obiective turistice Seychelles:

Anse Intendance
Una dintre cele mai frumoase plaje Mahé, aceasta semiluna mica si retrasa de nisip de pe coasta de sud a insulei este un favorit pentru cei care practica surf datorita valurilor salbatice. Lipsa unui recif de protectie face inot un pic cam dificil dar multi vin pentru a se bucura de bai de soare si de peisajul unic. Tot aici se gasesc foarte multe cuiburi de testoase care pot fi admirate din departare.

Morne Seychellois National Park
Cel mai mare parc national din Seychelles, Morne Seychelles Parcul National acopera mai mult de 20 la suta din suprafata de Mahé. In cadrul frontierelor sale luxuriante se afla lantul muntos numit dupa cel mai inalt punct, Morne Seychelles, care ajunge la o inaltime de 905 m. Trasee montane urca in parc din satul Danzil, parcurgand plantatiile de ceai si oferind privelisti spectaculoase spre coasta de sud-vest a Mahé de pe pantele muntelui.

Victoria
Numit Port Victoria in onoarea reginei britanice dupa incoronare ei, mica capitala din Seychelles este singurul port din tara. Una dintre principalele atractii turistice este Gradina Botanica Nationala Seychelles. In urma cu aproape un secol a fost infiintata, iar gradinile cuprind 15 de hectare de plante indigene si exotice, precum si broaste testoase gigant pe langa o gradina de orhidee. Cladiri moderne din beton si sticla au aparut in ultimii ani, iar cele cateva cladiri coloniale ramase se afla in jurul Piatei Libertatii.

Anse Volbert
Pe coasta de nord-est a Praslin, Anse Volbert (de asemenea, cunoscuta sub numele Côte d'Or) este una din plajele insulei cea mai populare. Apa calda, de mica adancime, nisipurile albite de soare si recifuri de corali fac deliciul turistilor care ales sa paseasca pe aceste meleaguri. Apele calme recomanda zona pentru inot cu copii mici.

Cousin Island
Infiintata in 1968, Cousin Island este o rezervatie naturala. Insula se afla la aproximativ 2 km de Insula Praslin si viizitatorii pot face drumetii pe trasee la admirand unele dintre speciile rare din Seychelles. Vegetatia este bogata si luxurianta iar ghizii sunt bine pregatiti si foarte amiabili cu cei care doresc sa stie mai multe despre frumusetile naturii pe care o admira.

 

Click aici pentru a vizualiza Oferte sejur Seychelles

Solicita Oferta

Pentru a primi o oferta personalizata cu cel mai mic pret al momentului va rugam completati formularul.

Mesaj

Te-ar putea interesa si aceste oferte din Ghiduri Turistice

newsletter

Vrei sa primesti periodic cele mai bune oferte?