Atractii turistice Santorini

Atractii turistice Santorini. Printre cele mai importante obiective de vizitat in Santorini se numara: Statiunea Pygros, Crama Boutari, Orasul Antic, etc.
Galerie
Tarife
  • Atractii turistice Santorini 2
  • Atractii turistice Santorini 1
  • Atractii turistice Santorini 3
  • Atractii turistice Santorini 2
  • Atractii turistice Santorini 1
  • Atractii turistice Santorini 3

Atractii turistice Santorini

Santorini este una dintre cele mai cunoscute insule din Grecia si una dintre cele mai atragatoare pentru turisti, mai ales pentru tineri. Acest lucru se datoreaza faptului ca insula Santorini ofera, pe langa splendorile marii si ale plajelor scaldate in razele soarelui, o mare diversitate de localuri de zi si de noapte un puteti petrece timpul liber fara a avea parte de niciun moment plictisitor. Insa orice ghid turistic Santorini trebuie sa includa in itinerariul sau si multe alte obiective in afara celor mentionate.

Obiective turistice Santorini

Open Air Cinema Kamari
Acest cinema in aer liber este situat la intrarea in orasul Kamari pe drumul principal spre orasul Fira, cu o statie de autobuz chiar la intrarea in cinema. Deschis din iunie pana in primele zile ale lunii octombrie este o experienta care nu trebuie sa lipseasca unui sejur in Santorini. Biletul de intrare este intre 8 - 10 euro/ persoana, iar in interior va puteti bucura de tot felul de gustari si bauturi deosebite.

Oia si Amoudi Bay
Oia este un oras mic dar extrem de cunoscut la nivel international prin intermediul arhitecturii specifice si a picturii cladirilor. Aici predomina culorile albastru si alb care au devenit o regula pastrata cu sfintenie de toti proprietarii de cladiri din oras. Astfel imaginile din aceasta localitate care sunt incarcate numai de cladiri cu specific arhitectural si cromatic elen au devenit un simbol al insulei Santorini.

Muzeul de Preistorie Thera
Muzeul de Preistorie Thera este situat in Fira, pe insula Santorini din Grecia. A fost construit pe locul vechii Bisericii Ypapanti, distrusa in cutremurul din anul 1956. Muzeul gazduieste un numar foarte mare de artefacte antice din diverse sapaturi din Santorini, cum ar fi la Akrotiri si Potamos.

Turnul Venetian
La Ponta, un turn din secolul al XIII-lea, se afla in castelul venetian (Kasteli) din Akrotiri, 1 km deasupra situl arheologic pre-istoric din Akrotiri, Santorini. Turnul gazduieste o tsabouna - instrument grecesc din familia cimpoiului, expozitie si atelier impreuna cu instrumente traditionale de percutie grecesti si fluiere.

Farul Santorini
Farul din Santorini este un loc care merita sa il viziteze toti cei care vin pe aceste meleaguri numai pentru peisajul minunat de care se pot bucura. Fiind asezat pe o zona costiera inalta, de aici puteti privi in jurul dumneavoastra si cuprinde cea mai mare parte din insula si nu numai.

 

Click aici pentru a vizualiza Oferte sejur Santorini

Solicita Oferta

Pentru a primi o oferta personalizata cu cel mai mic pret al momentului va rugam completati formularul.

Mesaj

Te-ar putea interesa si aceste oferte din Ghiduri Turistice

newsletter

Vrei sa primesti periodic cele mai bune oferte?