Atractii turistice Mallorca

Atractii turistice Mallorca. In Mallorca trebuie sa vizitati: Catedrala Gotica, Parcul Acvatic Aqualand El Arenal, Castelul Bellver, Palatul Almudaina, etc.
Galerie
Tarife
  • Atractii turistice Mallorca 1
  • Atractii turistice Mallorca 2
  • Atractii turistice Mallorca 3
  • Atractii turistice Mallorca 1
  • Atractii turistice Mallorca 2
  • Atractii turistice Mallorca 3

Atractii turistice Mallorca

Mallorca este o insula situata in Marea Mediterana. Este cea mai mare insula din arhipelag Insulele Baleare, din Spania. Capitala insulei Palma este, de asemenea, capitala comunitatii autonome a Insulelor Baleare. Mallorca are doua regiuni montane fiecare de aproximativ 70 km lungime. Considerata un centru turistic international de mare avengura, ofera distractii pentru intreaga familie indiferent de varsta.

Obiective turistice Mallorca:

Catedrala Gotica Santa Maria de Palma
Catedrala Santa Maria de Palma, cunoscuta si ca "La Seu", este o catedrala gotica romano-catolic situata in Palma de Mallorca, Spania, construita pe locul unei vechi moschee. Are dimensiuni impresionante: 121 de metri lungime si 55 de metri latime. Proiectata in stil gotic catalan, dar cu influente din nordul Europei, a fost inceputa de regele James I de Aragon in 1229 dar a fost terminata abia in anul 1601.

Parcul Acvatic Aqualand El Arenal
Parcul Acvatic Aqualand El Arenal este un centru de distractie pentru adulti si copii de toate varstele unde toti gasesc ceva de facut pentru a petrece timpul liber intr-un mod antrenant. Totodata aici puteti gasi o multitudine de bauturi si mancaruri deosebite cu specific national si international. Cu siguranta acest parc trebuie sa apara in orice ghid turistic Mallorca.

Castelul Bellver
Castelul Bellver este un castel in stil gotic pe un deal la 3 km nord-vest de Palma pe insula Mallorca, Insulele Baleare, Spania. A fost construit in secolul al XIV-lea de regele James al II-lea de Mallorca, si este una dintre putinele castele rotunde din Europa. Utilizat pe termen lung ca o inchisoare militara de-a lungul secolelor, este acum una dintre principalele atractii turistice ale insulei, precum si scaunul pentru Muzeul de Istorie a orasului.

Palatul Almudaina
Palatul Regal din La Almudaina un palat fortificat din Palma. In interior are multe camere goale, dar si multe vestigii istorice de valoare inestimabila motiv pentru care cu siguanta merita sa fie vizitat. Acesta se afla in apropiere de catedrala Palma, oferind in acelasi timp o superba vedere la Golful Palma.

Manastirea Lluc
Sanctuarul de Lluc este o manastire si un site de pelerinaj situat in municipiul de Escorca din nord-vestul insulei Mallorca. Acesta este situat intr-un bazin la o inaltime de 525 de metri si este inconjurat de un numar de munti inalti: cum ar fi Puig de Massanella. Sanctuarul a fost fondat in secolul al 13-lea dupa ce (spune legenda) un cioban maur a gasit o statuie a Fecioarei Maria de pe site-ul unde manastirea a fost mai tarziu ridicata.

Click aici pentru a vizualiza Oferte sejur Mallorca

Solicita Oferta

Pentru a primi o oferta personalizata cu cel mai mic pret al momentului va rugam completati formularul.

Mesaj

Te-ar putea interesa si aceste oferte din Ghiduri Turistice

newsletter

Vrei sa primesti periodic cele mai bune oferte?