Atractii turistice Maldive

Atractii turistice Maldive. In Maldive principalele atractii turistice sunt: Muzeul National, Moscheea Huskuru Miskiiy, Palatul Mulee Aage, Piata Jumhooree etc.
Galerie
Tarife
  • Atractii turistice Maldive 1
  • Atractii turistice Maldive 2
  • Atractii turistice Maldive 3
  • Atractii turistice Maldive 1
  • Atractii turistice Maldive 2
  • Atractii turistice Maldive 3

Atractii turistice Maldive

Insulele Maldive alcatuiesc Republica Maldive, un stat insular in zona Marii Oceanul Indian, constand dintr-un lant dublu de 26 de atoli, orientata nord-sud, care se afla intre Minicoy Island (partea cea mai sudica a Lakshadweep, India) si Arhipelagul Chagos. Maldive este cea mai mica tara din Asia, in ceea ce priveste populatia si suprafata de teren. Cu o altitudine medie la nivelul solului de 1,5 metri deasupra nivelului mării, este cel mai jos stat al planetei.

Obiective turistice Maldive:

Bluetribe Moofushi
Intrucat cele mai importante atractii din orice ghid turistic Maldive sunt apele sale mari si vietatile marine, centrul de scufundari Bluetribe Moofushi ofera cea mai bună experienta in ceea ce priveste activitatile sportive de apa, cum ar fi windsurfing, scufundăari, snorkeling, caiac, catamarane / barci cu pedale si multe alte activitati. Moofushi este, de asemenea, cunoscut pentru excursiile pe care le ofera, unde puteti admira rechinii-balena si o multime de specii de pesti de la mal. Fie că doriti sa va bucurati de o croaziera romantica sau doar doriti sa descoperiti viata marina din Maldive, aceasta va va asigura un concediu de neuitat.

Sun Island Resort and Spa
Sun Island Resort and Spa este situata pe South Ari Atoll. Florile sale exotice tropicale, verdeata frumoasa si lagunele uimitoare ar capta inima oricarui vizitator. Aceasta este considerata statiunea cea mai luxoasa din Maldive cu vile care ofera confort modern cu facilitati excelente.

Insula Alimatha
Insula Alimatha este situata la Vaavu Atoll in partea de est a Maldivelor. Este o destinatie completa pentru turisti, deoarece ofera scufundari de clasa mondiala, snorkeling, acvariu si o plaja centrala cu facilitati excelente. Insula in sine are o vegetatie bogata verde inconjurata de plaje si de multe site-uri uimitoare.

Manta Point

Manta Point este o zona de scufundari unde va puteti bucura de un numar mare de specimene Manta imblanzite. Aceste animale acvative dau cerc mai multor pietre de corali mari si astepte randul lor sa fie admirate. Tot aici puteti gasi plancton si un recif bogat plin de diferite vieturitoare care mai de care mai exotice. Fie ca sunteti un scafandru experimentat sau un novice va veti bucura cu siguranta de aceasta experienta unica si interesanta de scufundari.

Muzeul National
Situat in Male, Musuem National din Maldive, gazduieste o multime de artefacte istorice care reflecta cultura si trecutul tarii. Muzeul initial a fost parte din Palatul Regal Maldive. Noul muzeu este construit si proiectat de catre guvernul chinez si este proiectat pentru a gazdui mai multe vestigii si sa le prezinte intr-un mod mai interactiv.

 

Click aici pentru a vizualiza Oferte sejur Maldive

Solicita Oferta

Pentru a primi o oferta personalizata cu cel mai mic pret al momentului va rugam completati formularul.

Mesaj

Te-ar putea interesa si aceste oferte din Ghiduri Turistice

newsletter

Vrei sa primesti periodic cele mai bune oferte?