Atractii turistice Bora Bora

Atractii turistice Bora Bora. De vizitat in Bora Bora: Valea Alba, Lagoonarium, recifurile de corali, Muntele Otemau, Anau, Matira Point, etc.
Galerie
Tarife
  • Atractii turistice Bora Bora 1
  • Atractii turistice Bora Bora 2
  • Atractii turistice Bora Bora 3
  • Atractii turistice Bora Bora 1
  • Atractii turistice Bora Bora 2
  • Atractii turistice Bora Bora 3

Atractii turistice Bora Bora

Obiectivul principal al unui concediu Bora Bora este relaxare, iar aceasta insula mica ofera nenumarate moduri de a-l atinge. Odihna pe puntea unui bungalow deasupra apei, racorire in laguna luminoasa din jurul Bora Bora, sau plimbari cu bicicleta in jurul insulei sunt doar cateva idei de a petrece timpul in mod placut. Puteti de asemeni incerca viata subacvatica la Bora Bora Lagoonarium si la gradinile de corali.

Obiective turistice Bora Bora:

Matira Beach
Matira Beach este una dintre singurele plaje de acces public la Bora Bora, ceea ce o face extrem de populara pentru vizitatori. Apa este extrem de clurata, iar nisipul este moale si pufos. Matira Beach este, de asemenea, presarata cu statiuni balneare, magazine si restaurante, deci este un loc placut pentru a petrece cea mai mare parte a zilei.

Muntele Otemanu
Mount Otemanu este una dintre cei doi vulcani stinsi, din centrul insulei. Ridicandu-se la o inaltime maxima de  2400 de metri deasupra lagunei, aceasta ramasita a unui vulcan periculos face locul perfect pentru o fotografie dramatica sau o aventura plina de adrenalina pentru a ajunge cat mai sus.

Coral Gardens (Gradinile de Corali)
La un mic ostrov putin la est de insula principala si direct vizavi de Sofitel Marara, veti gasi un recif de corali superb. Deoarece acest recif nu este la mare adacime, tot ce aveti nevoie pentru a admira numeroasele specii de pesti colorati este o pereche de ochelari pentru scufundar. Desigur putei inchiria echipament complet daca doriti sa petreceti o perioada mai indelungata in marea albastra.

Vaitape
Vaitape este orasul principal din Bora Bora, asezat pe coasta de vest a insulei si merita cu siguranta un loc in orice ghid turistic Bora Bora. Aici veti gasi o serie de restaurante si buticuri de-a lungul unui coridor central. Vaitape are, de asemenea un birou turist, benzinării, precum si un centru medical, printre alte institutii.

Bora Bora Lagoonarium
Bora Bora Lagoonarium este un acvariu normal pe o insula mica, la est de insula principala. Una dintre cele mai interesante aspecte ale acestui punct de atractie pentru intreaga familie este faptul ca puteti practica snorkeling la fata locului, sub supravegherea unor ghiduri. Sub suprafata lagunei, veti spiona rechini, broaste testoase, pisici de mare si mai multe alte specii de peste din ocean.

 

Click aici pentru a vizualiza Oferte sejur Bora Bora

Solicita Oferta

Pentru a primi o oferta personalizata cu cel mai mic pret al momentului va rugam completati formularul.

Mesaj

Te-ar putea interesa si aceste oferte din Ghiduri Turistice

newsletter

Vrei sa primesti periodic cele mai bune oferte?