PIATA de Craciun Paris 2024

PIATA de Craciun Paris 2024. Tarif: 584 euro/ persoana. Pachetul include: bilet de avion TAROM, 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3*, tur de oras panoramic, tururi pietonale, Croaziera pe Sena etc.

plecari29 Noiembrie 2023

Galerie
Itinerariu
Tarife
Servicii Incluse
 • Piata de Craciun Paris 1
 • Piata de Craciun Paris 1

Ziua 1 (29.11.2023): Bucuresti – Paris – tur panoramic de oras inclus

Prezentare la Aeroportul Henri Coanda Bucuresti-Otopeni la ora 05:40 pentru imbarcare la cursa TAROM RO381 cu decolare la ora 08:40 spre Paris. Aterizare la Paris la ora locala 11:00. Dupa reluarea bagajelor, vom pleca intr-un tur panoramic cu ghid local pentru a descoperi cateva dintre cele mai emblematice puncte de atractie ale metropolei cosmopolite: Place de la Concorde, Arcul de Triumf, Bulevardul Champs Elysee, Montmartre si Biserica Sacre Coeur, Domul Invalizilor, Catedrala Notre Dame, Palatul si Gradinile Luxembourg. Spre seara, va invitam la o plimbare pe celebrul Bulevard Champs Elysees. Pe o lungime de 2.4 km, bulevardul are peste 200 de copaci imbracati in luminite, de la Arcul de Triumf la Concorde. Zeci de casute sclipitoare, produse traditionale, cadouri pentru toate gusturile si brazi impodobiti sunt adevarate spectacole pline de culoare. (deplasarea se va face cu mijloace de transport in comun si metrou). Seara, cazare la hotel Ibis Paris la Defense Esplanade 3* sau similar.

Ziua 2: (30.11.2023) Paris – tur pietonal al Pietelor de Craciun

Mic dejun. Impreuna cu insotitorul roman de grup, vom merge sa vizitam traditionalele piete de Craciun din Paris (deplasarea se face cu transportul public si metrou; biletele nu sunt incluse, vor fi achitate la fata locului, individual). Apropierea sarbatorilor de iarna se simte la tot pasul si Parisul se imbraca in haine festive. In perioada aceasta, orasul devine efervescent si foarte colorat. Ghirlandele luminoase pe toate cladirile importante din oras, ofera un adevarat spectacol de lumina. Printre cele mai cunoscute piete de Craciun din Paris sunt Saint Germain, Montparnasse, Montmartre, La Defense, Galeriile Lafayette si bine cunoscutul Champs Elysee. (deplasarea se va face cu mijloace de transport in comun si metrou, biletele nu sunt incluse, vor fi achitate la fata locului). Timp liber pentru cumparaturi de sezon. Seara, cazare la hotel Ibis Paris la Defense Esplanade 3* sau similar.

Ziua 3: (01.12.2023) Reims – excursie de 1 zi

Mic dejun. Timp liber. Optional va propunem o excursie de o zi La Reims (capitala neoficiala a regiunii viticole Champagne). Peste 140 de cabane, cadouri unice, bunatati festive si sute de luminite, te invita sa te bucuri de atmosfera colorata a lui decembrie, pe note de jazz. Principalul cartier comercial este situat in proximitatea catedralei, sampania fiind un must pe orice lista de cumparaturi pentru Craciun, alaturi de specialitatile din ciocolata. Seara, cazare la hotel Ibis Paris la Defense Esplanade 3* sau similar.

Ziua 4: (02.12.2023) Palatul Versailles – excursie de ½ zi si croaziera pe Sena

Mic dejun. Timp liber. Optional va propunem o excursie de ½ zi la Palatul Versailles. Palatul Versailles a fost reședința regilor Franței începând cu Ludovic al XIV-lea, continuând cu Ludovic al XV-lea și al XVI-lea. Palatul a fost și un important simbol al monarhiei franceze. Acesta a devenit muzeu începând cu anul 1837, fiind totodată un important obiectiv turistic nu doar al Parisului, ci al întregii țări. O plimbare prin acest palat este practic o incursiune in culisele vietii familiei regale. Dupa-amiaza, impreuna cu insotitorul roman de grup veti pleca intr-o interesanta croaziera pe Sena. Imbarcarea se face de la Turnul Eiffel si dureaza aproximativ o ora. In timpul deplasarii puteti admira cele mai frumoase cladiri dar si obiectivele emblematice ale Parisului: Turnul Eiffel, Trocadero, Muzeul de Arte Moderne, Place de la Concorde, Grand Palais, Assemblee Nationale, Musee National D’Orsay, Gradinile Tuileries, Muzeul Louvre, Academia Franceza, Cartierul Latin. (deplasarea pana la Turnul Eiffel -locul de unde ne imbarcam pentru croaziera, se face cu mijloace de transport in comun si metrou, biletele pentru aceasta deplasare nu sunt incluse, se achita individual, la fata locului). Seara, cazare la hotel Ibis Paris la Defense Esplanade 3* sau similar.

Ziua 5 (03.12.2023) Paris - Bucuresti

Mic dejun. Check-out. Timp liber pentru ultimele cumparaturi cu iz frantuzesc. Transfer hotel-aeroport pentru imbarcare la cursa TAROM RO384, cu decolare spre Bucuresti la ora locala 16:20. Aterizare la Otopeni-Henri Coanda la ora locala 20:10.

PRET/ persoana: 584 EURO (loc in camera dubla, taxe incluse)

 

 

 • 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel Ibis Paris la Defense Esplanade 3* sau similar.
 • Transfer de grup aeroport / hotel / aeroport
 • Transport avion compania TAROM: Bucuresti Otopeni - Paris- retur
 • Taxe de aeroport (pot suferi modificari pana la data plecarii)
 • Croaziera pe Sena
 • Tur panoramic al orasului Paris cu ghid local
 • Tur pietonal pe celebrul bulevard Champs Elysees
 • Tur pietonal al Pietelor de Craciun cu insotitorul roman de grup
 • Insotitor roman de grup

 

 

 • Intrarile la obiectivele turistice
 • Excursiile optionale
 • Asigurare medicala si storno
 • Alte servicii decat cele mentionate in program

 

Solicita Oferta

Pentru a primi o oferta personalizata cu cel mai mic pret al momentului va rugam completati formularul.

Mesaj

Te-ar putea interesa si aceste oferte din Craciun

newsletter

Vrei sa primesti periodic cele mai bune oferte?