Craciun Viena 2024

Craciun Viena 2024. Pret: 595 euro/ persoana. Pachetul include: bilet de avion tur-retur, 4 nopti cazare cu mic dejun hotel 3*, tururi de oras, etc.

plecari24 Decembrie 2023

Galerie
Itinerariu
Tarife
Servicii Incluse

Ziua 1 (24.12.2023): BUCURESTI - VIENA

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 10:40 pentru imbarcare pe cursa AUSTRIAN AIRLINES cu destinatia Viena. Decolare la ora 13:20 si sosire in Viena la ora locala 14:00. Transfer in centrul orasului, pentru turul panoramic cu autocarul. Vom incepe cu partea moderna a orasului, unde vom admira Turnul Dunarii, sediul ONU, casele multicolore ale lui Friedensreich Hundertwasser sau Kunst House si vom continua cu Ringul Vienez (Ringstraße), unde se afla: Observatorul Astronomic, Ministerul de Razboi, Universitatea si Muzeul de Arte Aplicate, Parcul cu statuia aurita a lui Johann Strauss si teiul lui Mihai Eminescu, Opera, Piata Maria Tereza, Muzeul de Istorie a Naturii si Muzeul de Istorie a Artei, Palatul Hofburg si Piata Eroilor, Parlamentul, Cartierul muzeelor, Teatrul National, Biserica Votiva etc. Transfer pentru cazare la Hotel Admiral 3* (sau similar). Timp liber la dispozitie. La ora 17:00, va propunem o plimbare pietonala panoramica in zona centrala (vom folosi transportul in comun). Incepem cu Palatul Hofburg si Curtea Imperiala, urmand Graben, strada pietonala, unde se afla Coloana Ciumei, statuia imparatului Leopold I, biserica Sfantul Petru si nu in ultimul rand Piata Sf. Stefan si catedrala cu acelasi nume. Timp liber la dispozitie in centrul orasului pentru vizite individuale in Pietele de Craciun si intoarcere la hotel pe cont propriu.

Ziua 2 (25.12.2023): VIENA – PALATUL SCHONBRUNN

Mic dejun. Dimineata ne vom deplasa la Palatul Schonbrunn. Fiind una dintre atractiile principale ale Vienei, palatul are peste 1400 de camere dintre care pot fi vizitate 40. Fatada este vopsita cu celebrul „galben de Schonbrunn” sau galbenul Maria Theresa. In mare parte, cladirea pastreaza liniile stilistice trasate de imparateasa, care a fost singura femeie din familia Habsburg incoronata la numai 23 de ani. Vom calatori cu transportul in comun (metrou). Biletele de intrare in palat nu sunt incluse iar preturile informative pentru “Grand Tour” cu audioguide sunt: 25 euro/ persoana pentru adulti si 20 euro/ persoana pentru varsta 6-17.99 ani. Rezervarile se fac cu 24 de ore inainte, prin intermediul insotitorului de grup. La pranz ne vom intoarce in centrul Vienei, pentru timp liber si masa de pranz (optionala). Timp liber pentru vizite individuale in Pietele de Craciun si intoarcere la hotel pe cont propriu. Seara recomandam participare la concertul de Craciun de al Orhestrei Palatului Hofburg. Pret informativ 90 euro/ persoana (se achita in agentie la inscriere).

Ziua 3 (26.12.2023): Excursie la BRATISLAVA si shopping la PARNDORF DESIGNER OUTLET (optional)

Mic dejun. Timp liber in Viena, sau optional va propunem optional excursie la Designer Outlet Parndorf si Bratislava. Pornim spre Slovacia la ora 08:30, iar pe traseu vom face o oprire de 3 ore la Parndorf Designer Outlet pentru cumparaturi. Deplasare la Bratislava unde, intr-un tur panoramic, vom admira: Noul Pod – simbolul orasului modern – cu un restaurant construit intr–un stil futuristic situat in varful unui turn inclinat, Biserica Incoronarii Mariei Tereza (Coroana Imperiului Austro–Ungar), centrul istoric, Poarta lui Mihail, zona pietonala, Piata Primariei, faleza Dunarii. Timp liber la dispozitie in centrul vechi, pentru masa de pranz (nu este inclusa). Intoarcere la Viena. Pret informativ 100 euro/ persoana, pentru un grup minim de 15 persoane. Sunt incluse: transport autocar si insotitor de grup.

Ziua 4 (27.12.2023): MAYERLING – MANASTIREA HEILIGENKREUZ – BADEN (optional)

Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala de jumatate de zi cu ghid local vorbitor de limba romana, la Mayerling, Heiligenkreuz si Baden. Vom vedea partea sudica a Padurii Vieneze, mergand spre faimosul pavilion de vanatoare de la Mayerling unde, in 1889 Printul Rudolf, unicul fiu al Imparatului Franz Joseph I al Austriei si succesor la coroana Imperiului Austro-Ungar, a fost gasit decedat, alaturi de baroneasa Maria Vetsera. De atunci Mayerling a fost transformat in manastirea Sf. Iosif al Ordinului Carmelitelor. Excursia va continua cu manastirea Heiligenkreuz (manastire cisterciana), intemeiata in anul 1133 de catre Leopold al III-lea al Austriei. Pornind spre Viena, la ora pranzului vom opri pe malul raului Schwechat, la Baden, o statiune balneara ale carei bai termale au fost cunoscute inca din timpul Imperiului Roman. “Baden bei Wien” a devenit resedinta de vara imperiala in timpul imparatului Franz Josef si a Imparatesei Sissi, iar imaginea sa este marcata de cladirile biedermeier si de cel mai mare casino din Austria. Timp liber pentru plimbari individuale si masa de pranz (optionala). La ora 14:00, intoarcere la Viena si cazare la acelasi hotel. Pret informativ 90 euro/ persoana, pentru un grup minim de 15 persoane. Sunt incluse: transport cu autocarul, biletele de intrare si ghid local vorbitor de limba romana. Dupa amiaza, va recomandam vizite individuale in Prater, parcul de distractii unde exista o uriasa roata, muzeul Madame Tussauds si aproximativ 250 de jocuri si atractii, pentru toate varstele.

Ziua 5 (28.12.2023): VIENA – BUCURESTI

Mic dejun. Timp liber in Viena, sau optional va propunem excursie in Defileul Dunarii. Austria are o bijuterie care se numeste Valea Wachau, se afla in Defileul Dunarii intr-o pitoreasca zona de 35 km de-a lungul fluviului, pe care se insira 13 localitati, orasul Durnstein - considerat cel mai frumos din Valea Wachau si oraselul Melk cu celebra sa Abatie benedictina, unde exista punctul culminant al acestei excursii. Mareata Abatie din Melk, domina un deal stancos, cu vedere spre defileul fluviului. Este o cladire impresionanta in stil baroc, cu o istorie de aproape 1000 de ani. In anul 1089, Leopold al II-lea a oferit castelul sau ordinului calugarilor benedictini. De atunci si pana astazi calugarii au slujit in castel fara intrerupere. Din anul 2000 abatia Melk face parte din patrimoniul cultural mondial UNESCO. Timp liber pentru masa de pranz (optionala). Pret informativ 95 euro/ persoana. Pretul excursiei include: ghid local vorbitor de limba romana, transport autocar, biletul de intrare la Abatia Melk. La ora 18:15, transfer la aeroportul din Viena pentru imbarcare pe cursa AUSTRIAN AIRLINES cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 21:15, sosire in Bucuresti la ora 23:50.

PRET/ persoana: 595 EURO (loc in camera dubla, taxe incluse)

 

Supliment camera single: 200 EURO

Reducere a treia persoana in dubla pat suplimentar: 20 EURO

Reducere copil 2-11.99 ani in dubla pat suplimentar: 20 EURO

 

 • transport cu avionul Bucuresti - Viena - Bucuresti cu compania AUSTRIAN AIRLINES;
 • bagaj de cala in limita a 21 kg, o singura piesa;
 • 4 nopti cazare cu mic dejun bufet in Viena la hotel Hotel Admiral 3* sau similar;
 • tur panoramic de oras cu autocar (2 ore);
 • tur pietonal cu insotitorul de grup in centrul vechi:
 • transferuri aeroport - hotel - aeroport;
 • insotitor roman de grup; 
 • taxele de aeroport (pot suferi modificari)

 

 

 • cateringul in timpul zborului;
 • asigurarea medicala si asigurarea storno (recomandata);
 • bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, ghizi): 20 EURO/persoana - se practica in Austria si se achita la sosirea in tara de destinatie;
 • excursiile optionale;
 • alte servicii decat cele mentionate ca fiind incluse;
 • taxa de oras impusa de autoritatile locale din Viena, 8 euro/persoana; 
 • concertul de Craciun de al Orhestrei Palatului Hofburg. Pret informativ 90 euro/ persoana (se achita in agentie la inscriere);

 

Solicita Oferta

Pentru a primi o oferta personalizata cu cel mai mic pret al momentului va rugam completati formularul.

Mesaj

Te-ar putea interesa si aceste oferte din Craciun

newsletter

Vrei sa primesti periodic cele mai bune oferte?