Circuit Spania & Portugalia 2023

Circuit Spania & Portugalia 2023. Pret: 1349 euro/ persoana. Pachetul include: bilete de avion dus-intors, taxe de aeroport, 12 nopti cazare cu mic dejun hoteluri 4*, tururi de oras, ghizi locali, ghid insotitor etc.

plecari12 Iunie; 10 Iulie; 08 Septembrie 2023

Galerie
Itinerariu
Tarife
Servicii Incluse
 • Circuit Spania & Portugalia 2
 • Circuit Spania & Portugalia 3
 • Circuit Spania & Portugalia 4
 • Circuit Spania & Portugalia 2
 • Circuit Spania & Portugalia 3
 • Circuit Spania & Portugalia 4

Ziua 1 | BUCURESTI – BARCELONA

Pentru plecarea 12.06: Intalnire cu insotitorul de grup la ora 04:00 la Aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa LH1655 cu destinatia Munchen. Decolare la ora 06:10 si aterizare la Munchen la ora 07:15. Decolare la ora 09:00 cu zborul LH1810 cu destinatia Barcelona. Sosire la Barcelona la ora 11:00. Transfer cu autocarul la hotel. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie in Barcelona si plimbari cu insotitorul de grup. Pentru plecarile 10.07 si 08.09: Intalnire cu insotitorul de grup la ora 14:00 la Aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe zborul Companiei Austrian OS782 cu destinatia Viena. Decolare la ora 16:05 si aterizare la Viena la ora 16:45. Decolare la ora 17:30 cu zborul OS393 cu destinatia Barcelona. Sosire la Barcelona la ora 19:50. Transfer cu autocarul la hotel. . Cazare Hotel Front Air Congress 4* zona Barcelona sau similar.

Ziua 2 | BARCELONA – TUR DE ORAS

Mic dejun. Bon dia, Barcelona! Plecam cu autocarul spre Plaça d'Espanya si colina Montjuic, cu cladirile de la Expozitia Universala din 1929 si de la Jocurile Olimpice din 1992. Dupa o oprire pentru fotografii, plecam spre centrul orasului unde poposim in Placa de Catalunya – emblematic reper al capitalei catalane unde vom avea timp liber pentru plimbare pe celebrul bulevard La Rambla si in Barri Gotic (Cartierul Gotic) din Ciutat Vella (orasul vechi). Tur panoramic de oras Barcelona: Sagrada Familia - opera maestra a lui Antoni Gaudi, Casa Milà - La Pedrera (vizite exterioare, pentru bilete de intrare recomandam rezervarea anticipata), elegantul bulevard Passeig de Gràcia, Port Vell (portul vechi), Monumentul lui Columb, Portul Olimpic, cu cei doi zgarie-nori - Hotel Arts si turnul Mapfre. Dupa amiaza timp liber in Barcelona Cazare Hotel Front Air Congress 4* zona Barcelona sau similar.

Ziua 3 | BARCELONA – VALENCIA

Mic dejun. Vom parasi Catalunya spre Valencia, unde ajungem dupa-amiaza. Tur panoramic de oras Valencia in care vom descoperi locuri emblematice cum ar fi: futuristul complex arhitectonic “Orasul Artelor si Stiintelor”, vechea albie a raului Turia, Arena de tauri, Gara de Nord, Primaria, Plaza de la Reina cu Catedrala si turnul-clopotnita El Micalet, Torres de Quart si Torres de Serranos. Dupa tur timp liber la dispozitie in Valencia. Seara transfer la hotel. Cazare Hotel Senator Parque Central 4* Valencia sau similar.

Ziua 4 | VALENCIA – GRANADA

Mic dejun. Turul continua spre Granada. Dupa-amiaza, optional, vizita cu ghid local la Alhambra – monument UNESCO si cea mai vizitata atractie turistica din Spania. Creata original pentru scopuri militare, Alhambra a fost o "alcazaba" (fortareata), un "alcázar" (palat) si o "medina" (oras), toate in una. Vom vizita Alhambra cu palatul ramas neterminat al lui Carol Quintul, palatul de vara si gradinile Generalife. (Nota: vizita va fi rezervata si confirmata in avans in limita disponibilitatilor). Seara, optional, spectacol de flamenco in Sacromonte. Cazare Hotel Macia Real de la Alhambra 4* (pentru plecarile 12.06 si 08.09) respectiv hotel Urban Dream Granada 4* (pentru plecarea 10.07) sau similare.

Ziua 5 | GRANADA – GIBRALTAR - SEVILLA

Mic dejun. Excursia continua spre sudul Peninsulei Iberice si de-a lungul Costei del Sol, ajungand in Gibraltar. Teritoriu britanic din 1713, Gibraltar-ul domina stramtoarea de 14 km ce separa Europa de Africa, si dispune de propriul aeroport, moneda, timbre, ziare, radio, TV, garnizoana militara si navala, doua catedrale si un casino. Timp liber la dispozitie, cu posibilitatea de a participa la tururile si vizitele locale (contra cost). Dupa acest popas de aprox. 3 ore, ne indreptam catre Sevilla. Seara, timp liber la dispozitie si transfer la hotel. Cazare Hotel M.A. Sevilla Congresos 4* sau similar.

Ziua 6 | SEVILLA – LISABONA

Mic dejun. Tur pietonal Sevilla cu ghid local. Incepem cu Plaza de Espagna, una din cele mai frumoase piete din lume situata in parcul Maria Luisa – locul de desfasurare al Expozitiei Hispano-Americane din 1929, continuam prin labirintul de stradute din Barrio de Santa Cruz si pe langa zidurile Alcazarului Regal pentru a incheia la Catedrala - cea mai mare catedrala gotica din lume ce a fost construita pe locul moscheii principale din Sevilla de la care se pastreaza minaretul, azi devenit turnul–clopotnita Giralda – simbol al orasului. Dupa tur plecam spre Lisabona. Tur panoramic al capitalei Portugaliei, una din cele mai contrastante capitale europene, in care vom strabate Baixa pombalina (centrul reconstruit dupa cutremurul devastator din 1755) si pietele ei: Praca do Comercio (Terreiro do Paco), Praca dom Pedro IV (sau Rossio) si Praca da Figueira si continuam cu Avenida da Liberdade – artera principala a orasului spre Piata Marchiz de Pombal si parcul Eduard al VII-lea unde poposim pentru fotografii panoramice. Cazare hotel Lumen Lisboa 4* (pentru plecarea 12.06) respectiv hotel Marriott Lisbon 4* (pentru plecarea 10.07) respectiv hotel Sana Metropolitan 4* (pentru plecarea 08.09) sau similare.

Ziua 7 | LISABONA – SINTRA – CABO DA ROCA – CASCAIS - ESTORIL

Ziua 8 | LISABONA - FATIMA

Mic dejun. Dimineata continuam vizitarea Lisabonei. Incepem cu zona Belem, unde Tejo se intalneste cu Atlanticul si de unde navigatorii portughezi au plecat in lungile lor calatorii pe oceanele lumii. Vizite exterioare la Manastirea Ieronimilor si Turnul Belem – monumente de arhitectura manuelina si Padrão dos Descobrimentos (Pavilionul Descoperitorilor). De aici continuam cu o incursiune in centrul orasului, prilej de a descoperi farmecul emblematicului cartier Alfama sau de a patrunde in atmosfera lusitana. Dupa amiaza o petrecem in zona Expo ’98 unde va recomandam o vizita la Oceanario de Lisboa – unul dintre cele mai mari acvarii din Europa sau shopping la mall-ul Vasco da Gama. Plecare spre Fatima, care dupa aparitiile Fecioarei Maria din 1917, a devenit unul din cele mai cunoscute locuri de pelerinaj catolic, unde putem vizita Capela Aparitiilor, basilica Rozariului si moderna basilica a Sfintei Treimi. Cazare hotel Cinquentenario 4* (plecare 12.06), hotel Estrela de Fatima 4* (plecare 10.07), Hotel Steyler Congress & Spa 4* (plecare 08.09) sau similare Fatima.

Ziua 9 | FATIMA - COIMBRA - PORTO

Mic dejun. Excursia continua spre Porto. In drum spre Porto, vom face un popas la Coimbra – capitala medievala a Portugaliei pentru aproape o suta de ani si renumit centru universitar. Vechea Universitate ocupa cladirile fostului palat regal, devenit “Paço dos Estudos” in 1540. De pe terasa admiram frumoasa panorama a orasului si coboram strazile pietruite pentru a patrunde in sarmul si misterele centrului istoric. Dupa-amiaza sosim la Porto – al doilea oras al Portugaliei, important centru comercial si industrial. Tur de oras Porto cu ghid local: Podul D. Luis si superba vedere panoramica cu cartierul istoric Ribeira (protejat de UNESCO) si zona caselor de vinuri din Vila Nova de Gaia, Se do Porto(catedrala), Torre dos Clerigos, Avenida dos Aliados – centrul propriu-zis al orasului, Praça da Batalha cu Teatro Nacional São João si artera comerciala Rua Santa Catarina. Cazare Hotel Black Tulip 4* Vila Nova de Gaia-Porto (plecare 12.06 si 08.09), hotel HF Ipanema Park 4* Porto (plecare 10.07) sau similare.

Ziua 10 | PORTO – SALAMANCA - MADRID

Mic dejun. Dimineata plecam spre Spania prin regiunea Beira Alta trecand pe langa Viseu si Guarda si apoi prin Castilla ajungem la Salamanca. Orasul este inclus in Patrimoniul Umanitatii si este cunoscut pentru Universitatea sa, fondata in 1218, cele doua Catedrale, Veche si Noua, impreuna o adevarata sinteza de arhitectura religioasa si cea mai monumentala Plaza Mayor din Spania. Continuam spre Madrid. Capitala a Spaniei din 1561, Madrid este o metropola cosmopolita ce fascineaza prin contrastul dintre modernitatea sa si patrimoniul cultural si artistic. Cazare Hotel Chamartin The One 4* sau similar.

Ziua 11 | MADRID – CAPITALA SPANIEI

Mic dejun. Dimineata facem un tur panoramic de oras cu ghid local: Plaza de Cibeles, Paseo de la Castellana, Plaza de Toros Las Ventas, Plaza de Espana cu monumentul lui Cervantes si celebrele sale personaje Don Quijote si Sancho Panza, Plaza de Oriente cu Palatul Regal, fosta resedinta a monarhiei spaniole si catedrala Nuestra Senora de Almudena. Dupa-amiaza, timp liber la dispozitie in Madrid sau, optional, Excursie la El Escorial. Dupa ce traversam Sierra de Guadarama poposim la palatul-manastire San Lorenzo de El Escorial (inclus in Patrimoniul UNESCO), cel mai mare edificiu din perioada Renasterii, palat, manastire si panteon regal, fiind considerat in epoca “a opta minune a lumii”. Aici vom face o vizita ce include: apartamentele lui Filip al II-lea, Basilica, salile capitulare – “muzeul de pictura al manastirii” si Panteoanele Regalem. Cazare Hotel Chamartin The One 4* sau similar.

Ziua 12 | MADRID – TOLEDO

Mic dejun. Zi libera la dispozitie in Madrid sau, optional, Excursie la Toledo – ”orasul imperial”, “orasul celor trei culturi”. Vizita cu ghid local va cuprinde un tur cu autocarul pentru a admira extraordinara panorama a acestui oras monumental si un tur pietonal in centrul istoric, patrimonio UNESCO, cu intrari incluse la Catedrala Santa Maria – o bijuterie a arhitecturii gotice, cu un interior monumental - si sinagoga Santa Maria la Blanca din Juderia (fostul cartier evreiesc). Ziua va fi completata cu o vizita la fabrica de damasquinado, cunoscut artizanat toledan. Intoarcere la Madrid si timp liber la dispozitie in capitala Spaniei unde va recomandam sa vizitati Muzeu Prado, ce reuneste una din cele mai mari colectii de capodopere ale picturii spaniole, italiene, franceze si flamanade sau o vizita la Muzeul Reina Sofia, unul din cele mai celebre muzee de arta moderna si contemporana din lume. Cazare Hotel Chamartin The One 4* sau similar.

Ziua 13 | MADRID – BUCURESTI

Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Madrid pentru vizite individuale sau cumparaturi. Pentru plecarea 12.06: Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul companiei Luftansa LH1803 cu destinatia Munchen. Decolare la ora 15:15 si aterizare la ora 17:45. La ora 21:50 decolare cu zborul LH1654 cu destinatia Bucuresti. Sosire pe aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 00:50 (a doua zi). Pentru plecarile 10.07 si 08.09: Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul companiei Luftansa LH1805 cu destinatia Munchen. Decolare la ora 18:30 si aterizare la ora 21:00. La ora 21:50 decolare cu zborul LH1654 cu destinatia Bucuresti. Sosire pe aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 00:50 (a doua zi). Sfarsitul pachetului de servicii.

1.349 Euro adult loc in camera dubla

1.299 Euro al treilea adult in camera dubla cu pat suplimentar

1.149 Euro copil 2-11 ani in camera cu 2 adulti

1.799 Euro adult loc in camera single

 • Bilet de avion la dus Bucuresti - Barcelona, via Munchen/Viena, compania Lufthansa/Austrian
 • Bilet de avion la retur Madrid - Bucuresti, via Munchen, compania Lufthansa
 • Taxele de aeroport si combustibil (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor)
 • Cazare 12 nopti cu mic dejun inclus la hoteluri de 4* astfel:

ü  2 nopti zona Barcelona Hotel Front Air Congress 4* sau similar

ü  1 noapte Valencia Hotel Senator Parque Central 4* sau similar

ü  1 noapte Granada Hotel Macia Real de la Alhambra 4* (plecarile 12.06 si 08.09) respectiv hotel Urban Dream Granada 4* (plecarea 10.07) sau similare.

ü  1 noapte zona Sevilla M.A. Sevilla Congresos 4* sau similar

ü  2 nopti Lisabona hotel Lumen Lisboa 4* (plecarea 12.06) respectiv hotel Marriott Lisbon 4* (plecarea 10.07) respectiv hotel Sana Metropolitan 4* (plecarea 08.09) sau similare.

ü  1 noapte Fatima  hotel Cinquentenario 4* (plecare 12.06), hotel Estrela de Fatima 4* (plecare 10.07), Hotel Steyler Congress & Spa 4* (plecare 08.09) sau similare Fatima.

ü  1 noapte hotel Black Tulip 4* Vila Nova de Gaia-Porto (plecare 12.06 si 08.09), hotel HF Ipanema Park 4* Porto (plecare 10.07) sau similare.

ü  3 nopti Madrid Hotel Chamartin The One 4* sau similar

 • Transport cu autocar propriu (mai putin ziua 7 conform normelor AETR)
 • Tururi de oras la: Barcelona, Valencia, Granada, Sevilla, Lisabona, Porto, Salamanca si Madrid
 • Ghizi locali la Sevilla, Porto si Madrid
 • Vizitele si excursiile mentionate in program la: Barcelona, Gibraltar, Fatima, Coimbra
 • Ghid insotitor din partea agentiei
 • Taxele de oras: se achita individual la receptia fiecarui hotel (acolo unde se aplica)
 • Biletele de intrare la obiectivele turistice din program, excursiile optionale
 • Bacsis pentru sofer si ghizi locali

Solicita Oferta

Pentru a primi o oferta personalizata cu cel mai mic pret al momentului va rugam completati formularul.

Mesaj

Te-ar putea interesa si aceste oferte din Circuite Europa

newsletter

Vrei sa primesti periodic cele mai bune oferte?