Circuit Spania - Marele Tur 2023

Circuit Spania - Marele Tur 2023. Pret: 1249 euro/ persoana. Pachetul include: bilete de avion dus-intors, 11 nopti cazare cu mic dejun hoteluri 3* si 4*, tururi de oras, Vizita Alhambra, ghid roman insotitor etc.

plecari24 Iunie; 22 Iulie; 20 Septembrie 2023

Galerie
Itinerariu
Tarife
Servicii Incluse
 • Circuit Spania - Marele Tur 2012_1
 • Circuit Spania - Marele Tur 2012_2
 • Circuit Spania - Marele Tur 2012_3
 • poza 1
 • poza 2
 • poza 3
 • Circuit Spania - Marele Tur 2012_1
 • Circuit Spania - Marele Tur 2012_2
 • Circuit Spania - Marele Tur 2012_3
 • poza 1
 • poza 2
 • poza 3

Ziua 1 | BUCURESTI – MADRID

Pentru plecarea 24 iunie: Intalnire cu insotitorul de grup la ora 04:00 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa LH1423 cu destinatia Frankfurt. Decolare la ora 06:25 si aterizare in Frankfurt la ora 07:55. Decolare la ora 09:30 cu zborul LH1112 cu destinatia Madrid si sosire in capitala Spaniei la ora 12:05. Pentru plecarile 22 iulie si 20 septembrie: Intalnire cu insotitorul de grup la ora 04:00 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa LH1655 cu destinatia Munchen. Decolare la ora 06:10 si aterizare in Munchen la ora 07:15. Decolare la ora 08:30 cu zborul LH1800 cu destinatia Madrid si sosire in capitala Spaniei la ora 11:10. Capitala a Spaniei din 1561, Madrid este o metropola cosmopolita ce fascineaza prin contrastul dintre modernitatea sa si patrimoniul cultural si artistic. Tur panoramic de oras cu locuri principale ca: Plaza de Cibeles, Paseo de la Castellana, Plaza de Toros Las Ventas, Plaza de Espana - cu monumentul lui Cervantes si celebrele sale personaje Don Quijote si Sancho Panza, Plaza de Oriente cu Palatul Regal, fosta resedinta a monarhiei spaniole, si Catedrala Nuestra Senora de Almudena. Cazare Hotel Elba Madrid Alcala 4* (plecare 24.06) / hotel Chamartin The One 4* (plecare 22.07) / hotel Compostela Suites 3* (plecare 20.09) sau similare Madrid.

Ziua 2 | MADRID – TOLEDO

Mic dejun. Zi libera la dispozitie in Madrid sau, optional, Excursie la Toledo – ”orasul imperial”, “orasul celor trei culturi”. Vizita cu ghid local va cuprinde un tur cu autocarul pentru a admira extraordinara panorama a acestui oras monumental si un tur pietonal in centrul istoric, patrimonio UNESCO, cu intrari incluse la Catedrala Santa Maria – o bijuterie a arhitecturii gotice, cu un interior monumental si sinagoga Santa Maria la Blanca din Juderia (fostul cartier evreiesc). Vizita va fi completata cu o fabrica de damasquinado, cunoscut artizanat toledan. Intoarcere la Madrid si timp liber la dispozitie in capitala Spaniei unde recomandam vizita muzeului Prado, ce reuneste una din cele mai mari colectii de capodopere ale picturii spaniole, italiene, franceze si flamanade sau vizita muzeului Reina Sofia, unul din cele mai celebre muzee de arta moderna si contemporana din lume. Cazare Hotel Elba Madrid Alcala 4* (plecare 24.06) / hotel Chamartin The One 4* (plecare 22.07) / hotel Compostela Suites 3* (plecare 20.09) sau similare Madrid.

Ziua 3 | MADRID – ZARAGOZA – LOGRONO

Mic dejun. Plecam in turul nostru prin provinciile istorice ale Spaniei si prima vizita o vom face la Zaragosa, Capitala Aragonului. Pe malurile Ebrului, intalnim monumentala Basilica Nuestra Senora del Pilar unde anual mii de pelerini vin sa se roage la Fecioara Maria - Virgen del Pilar. Centrul istoric este bogat in monumente. In Plaza del Pilar avem Fuente de la Hispanidad, monumentul lui Francisco de Goya, pictor nascut in Aragon, Primaria, La Lonja, Catedral de San Salvador si ruinele Caesaraugustei romane. Plecam spre Nord si ne oprim in Rioja la Logrono, capitala provinciei, aflata pe cunoscutul Camino de Santiago unde seara nu va ramane decat sa descoperiti vinul de Rioja si cele mai tipice pincho in barurile de pe Calle del Laurel. Cazare Hotel NH Logrono Herencia Rioja 4* (plecare 22.07) sau similare in zona Logrono pentru restul plecarilor.

Ziua 4 | LOGRONO – BILBAO – BURGOS

Mic dejun. Din Rioja plecam spre Tara Bascilor (Euskadi), comunitate situata tot in nordul Spaniei. Tur de oras Bilbao cu ghid local. Cu autocarul vom descoperi noua arhitectura a orasului, care a cunoscut o relansare turistica in urma cu 20 de ani cand, in plin declin post-industrial, aici a fost inaugurat Muzeul Guggenheim, iar pietonal parcurgem Casco Viejo, cea mai veche parte a orasului cu Teatrul Arriaga, Plaza Nueva si Siete Calles – primele strazi ale orasului in secolul al-XIV-lea. In continuarea zilei vom ajunge la Burgos – vechea capitala a Castiliei si patria legendarului erou al Reconquistei, El Cid Campeador. Centrul istoric este dominat de Catedrala Santa Maria, patrimoniu UNESCO, una din cele mai frumoase catedrale gotice ale Spaniei si ale lumii. Cazare Hotel Sercotel Corona De Castilla 4* sau similar Burgos.

Ziua 5 | BURGOS – LEON – SALAMANCA

Mic dejun. Plecam pe autostrada paralela drumului de pelerinaj El Camino de Santiago, si poposim in Leon – veche capitala medievala a Spaniei crestine. Tur pietonal in centrul istoric: Catedrala Gotica - “Pulcra Leonina” ce impresioneaza prin cei 1672 mp de vitralii, Real Colegiata San Isidoro (cu fresce romanice de o calitate remarcabila), Casa Botines (construita de Gaudi), Palatul “de los Guzmanes”. In continuare traseul urmareste Via de la Plata, veche ruta comerciala si de pelerinaj, si ajunge la Salamanca. Orasul este inclus in Patrimoniul Umanitatii si este cunoscut pentru Universitatea sa (fondata in 1218), cele doua Catedrale (Veche si Noua) - impreuna o adevarata sinteza de arhitectura religioasa - si cea mai monumentala Plaza Mayor din Spania. Cazare Hotel Dona Brigida – Salamanca Forum Resort 4* (plecare 24.06) / Hotel Gran Hotel Corona Sol 4* (plecare 22.07 si 20.09) sau similare Salamanca.

Ziua 6 | SALAMANCA – CACERES – SEVILLA

Mic dejun. Din Salamanca plecam spre Extremadura unde vom vizita “Oraşul celor 1001 de blazoane”, denumirea metaforica a orasului Cáceres. Insufletit de spiritul istoric, Cáceres pune la dispoziţia vizitatorilor centrul vechi, Patrimoniu UNESCO, unde se remarca monumente precum Biserica San Francisco Javier, Catedrala Santa Maria, Casa de las Cigüeñas, Casa de las Veletas, Casa del Comendador de Alcuéscar sau Palacio de los Golfines de Abajo. Continuam pe Via de la Plata si vom incheia ziua la Sevilla, capitala Andaluziei. Cazare Hotel Hesperia Sevilla 4* (plecare 24.06) / hotel M.A. Sevilla Congresos 4* (plecari 22.07 si 20.09) sau similare Sevilla.

Ziua 7 | SEVILLA – CAPITALA ANDALUZIEI

Mic dejun. Tur de oras pietonal Sevilla cu ghid local. Incepem cu Plaza de Espagna - una din cele mai frumoase piete din lume situata in parcul Maria Luisa (locul de desfasurare al Expozitiei Hispano-Americane din 1929), continuam prin labirintul de stradute din Barrio de Santa Cruz si, pe langa zidurile Alcazarului Regal, ajungem la Catedrala care pastreaza in interior impresionanta Capilla Mayor si monumentalul mormant al lui Cristofor Columb. Catedrala din Sevilla este cea mai mare catedrala gotica din lume si a fost construita pe locul moscheii principale de la care se pastreaza minaretul, azi turnul–clopotnita Giralda de unde avem cea mai frumoasa panorama asupra orasului. Timp liber la dispozitie in Sevilla pentru cumparaturi, vizite individuale sau, optional, croaziera pe Guadalquivir. Cazare Hotel Hesperia Sevilla 4* (plecare 24.06) / hotel M.A. Sevilla Congresos 4* (plecari 22.07 si 20.09) sau similare Sevilla. (Nota: In aceasta zi nu se foloseste autocarul, deplasarile se fac pietonal si cu mijloacele de transport in comun impreuna cu insotitorul de grup).

Ziua 8 | SEVILLA – CORDOBA – GRANADA

Mic dejun. Dimineata plecam spre Cordoba – orasul andaluz care a fost cu mai bine de 1000 de ani in urma capitala de califat, cel mai mare oras din Europa si un remarcabil centru de cultura. Poposim pe malul Gudalquivirului si ne indreptam spre centrul istoric dominat de impunatoarea Mezquita – Catedral (intrare optionala). Excursia continua spre Granada, unde vom vizita cu ghid local Alhambra – monument UNESCO si cea mai vizitata atractie turistica din Spania. Creata original pentru scopuri militare, Alhambra a fost o "alcazaba" (fortareata), un "alcázar" (palat) si o "medina" (oras), toate in una. Vom vizita palatul Nasrizilor (ultima dinastie maura din istoria Spaniei) - o capodopera a artei maure, palatul de vara si gradinile Generalife si palatul ramas neterminat al lui Carol Quintul. Seara, optional, spectacol de flamenco in Sacromonte. Transfer cu autocarul dus-intors, tur scurt de Granada by night cu oprire in punctul panoramic San Nicolas de unde putem admira Alhambra super luminata, o bautura inclusa inainte de spectacol, spectacol de flamenco. Cazare Hotel Abades Nevada Palace 4* (plecari 24.06 si 22.07) / hotel Macia Real de Alhambra 4* (plecare 20.09) sau similare Granada.

Ziua 9 | GRANADA – VALENCIA

Mic dejun. Plecare prin Andalucia spre Levantul spaniol unde dupa-amiaza vom ajunge la Valencia, al treilea oras al Spaniei. Tur panoramic de oras Valencia in care vom descoperi locuri emblematice: futuristul complex arhitectonic “Orasul Artelor si Stiintelor”, vechea albie a raului Turia, Arena de tauri, Gara de Nord, Primaria, Plaza de la Reina cu Catedrala si turnul El Micalet, Torres de Quart si Torres de Serranos. Cazare Hotel Senator Parque Central 4* sau similar Valencia.

Ziua 10 | VALENCIA – BARCELONA

Mic dejun. Dimineata, timp liber la dispozitie in Valencia unde puteti vizita Mercado Central (Piata Centrala) ce atrage prin structura sa modernista si mai ales prin abundenta de produse locale, Lonja de la Seda (Bursa Matasii) – edificiu gotic civil din patrimoniul UNESCO sau Catedrala - a carei cea mai pretuita comoara este „Santo Caliz”, potir despre care se spune ca ar fi Sfantul Graal. Traseul va continua prin Comunitatea Valenciana si Catalunya, spre Barcelona. Poposim in Placa de Catalunya – emblematic reper al capitalei catalane unde vom avea timp liber pentru plimbare pe celebrul bulevard La Rambla si in Barri Gotic (Cartierul Gotic) din Ciutat Vella (orasul vechi). Cazare Hotel Front Air Congress 4* (plecari 24.06 si 22.07) / hotel AC Sant Cugat by Marriott 4* (plecare 20.09) zona Barcelona sau similare.

Ziua 11 | BARCELONA

Mic dejun. Tur panoramic de oras Barcelona: Sagrada Família - opera maestra a lui Antoni Gaudi, Casa Milà - La Pedrera, (vizite exterioare, pentru bilete de intrare va recomandam rezervarea anticipata), elegantul bulevard Passeig de Gràcia, plaça d'Espanya si colina Montjuic, cu pavilioanele de la Expozitia Universala din 1929 si de la Jocurile Olimpice din 1992, Port Vell (portul vechi), Monumentul lui Columb, Portul Olimpic, cu cei doi zgarie-nori ai sai Hotel Arts si turnul Mapfre. Dupa-amiaza timp liber in Barcelona sau, optional, excursie la Montserrat - loc de pelerinaj si centru spiritual al Cataluniei. Ne vom deplasa la 50 km nord-vest de Barcelona, in peisajul cu formațiuni stancoase distincte din Parcul Natural Montserrat la abatia benedictina, unde este venerata La Moreneta (imaginea de culoare inchisa Sfintei Fecioare Maria) si unde dispuneti de timp liber pentru rugaciune sau scurte drumetii. Cazare Hotel Front Air Congress 4* (plecari 24.06 si 22.07) / hotel AC Sant Cugat by Marriott 4* (plecare 20.09) zona Barcelona sau similare.

Ziua 12 | BARCELONA – BUCURESTI

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei Austrian Airlines OS392 cu destinatia Viena. Decolare la ora 10:00 si aterizare in Viena la ora 12:15. La ora 15:40 decolare cu zborul OS785 cu destinatia Bucuresti. Sosire pe aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 18:15. Sfarsitul pachetului de servicii.

 

 • 1.249 Euro adult loc in camera dubla
 • 1.149 Euro al treilea adult pat suplimentar in camera dubla
 • 1.099 Euro copil 2-11 ani in camera cu 2 adulti
 • 1.649 Euro adult loc in camera single

 

 • Zbor la dus Bucuresti => Madrid, via Frankfurt/Munchen, compania Lufthansa
 • Zbor la retur Barcelona => Bucuresti, via Viena, compania Austrian
 • Taxele de aéroport si combustibil (pot suferi modificari pana la date emiterii biletelor de avion)
 • Transport autocar pe toata durata programului (mai putin ziua 7 conform normelor A.E.T.R.)
 • Cazare cu mic dejun 11 nopti la hoteluri de 4* si 3* astfel:

- 2 nopti Madrid, Hotel Elba Madrid Alcala 4* (plecare 24.06) / hotel Chamartin The One 4* (plecare 22.07) / hotel Compostela Suites 3* (plecare 20.09) sau similare

- 1 noapte Logrono, Hotel NH Logrono Herencia Rioja 4* (plecare 22.07) sau similare in zona pentru restul plecarilor

-  1 noapte Burgos, Hotel Sercotel Corona De Castilla 4* sau similar

- 1 noapte Salamanca, hotel Dona Brigida - Salamanca Forum Resort 4* (plecare 24.06) / Hotel  Gran Hotel Corona Sol 4* (plecare 22.07 si 20.09) sau similare

- 2 nopti Sevilla, Hotel Hesperia Sevilla 4* (plecare 24.06) / hotel M.A. Sevilla Congresos 4* (plecari 22.07 si 20.09) sau similare

- 1 noapte Granada, Hotel Abades Nevada Palace 4* (plecari 24.06 si 22.07) / hotel Macia Real de Alhambra 4* (plecare 20.09) sau similare

- 1 noapte Valencia,  Hotel Senator Parque Central 4* sau similar Valencia

-  2 nopti zona Barcelona, Hotel Front Air Congress 4* (plecari 24.06 si 22.07) / hotel AC Sant Cugat by Marriott 4* (plecare 20.09) sau similare

 • Tururile, excursiile si vizitele din program: Madrid, Zaragoza, Logrono, Bilbao, Burgos, Leon, Salamanca, Caceres, Sevilla, Cordoba, Granada, Valencia, Barcelona
 • Ghizi locali la Sevilla si Bilbao
 • Vizita la Alhambra (include: transfer autocar, biletul de intrare la Alhambra, ghizi locali, taxa de rezervare, casti audio, insotitor de grup)
 • Ghid roman insotitor
 • Taxele de oras, acolo unde se aplica (se achita la receptia hotelurilor)
 • Bacsis pentru soferi si ghizi locali
 • Biletele de intrare la obiectivele turistice din program, excursiile optionale

Solicita Oferta

Pentru a primi o oferta personalizata cu cel mai mic pret al momentului va rugam completati formularul.

Mesaj

Te-ar putea interesa si aceste oferte din Circuite Europa

newsletter

Vrei sa primesti periodic cele mai bune oferte?