Circuit Franta - Provence 2022

Traseu

Circuit Franta - Provence 2022. Pret: de la 850 euro/ pachet. Pachetul include: bilet de avion dus-intors, 7 nopti cazare cu mic dejun, ghid local, etc.

plecari4 Septembrie 2018

Galerie
Itinerariu
Tarife
Servicii Incluse
 • Circuit Franta - Provence 2012_1
 • Circuit Franta - Provence 2012_2
 • Circuit Franta - Provence 2012_3
 • Circuit Franta - Provence 2012_1
 • Circuit Franta - Provence 2012_2
 • Circuit Franta - Provence 2012_3

Ziua 1: BUCURESTI - NISA

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni la ora 08:10 pentru imbarcare zbor direct al companiei TAROM cu destinatia Nisa. Sosire la Nisa la ora locala 11:40, transfer si cazare la hotel Park Inn Nice by Radisson 4* sau similar. Dupaamiaza vom explora, impreuna cu insotitorul de grup, Nisa - un oras frumos, viu, plin de culoare si de obiective turistice si culturale, muzee, biserici, dar si mici parcuri umbrite de palmieri. Seara, plimbare pe vestita Promenade des Anglais si prin zona veche a orasului.

Ziua 2: NISA (excursie optionala CANNES)

Mic dejun. Optional, excursie la Cannes pe parcursul careia vom vizita faimosul oras care este situat intr-un peisaj feeric, marginit de apele limpezi ale Mediteranei si de versantii abrupti ai Alpilor. Vom face un tur pietonal cu insotitorul de grup, admirand Palatul Festivalurilor si Aleea Starurilor, Boulevard de la Croisette, vasele cu panze si yachturile moderne din portul vechi al orasului, cazinoul Palm Beach. Dupa-amiaza, intoarcere la hotel.

Ziua 3: NISA (excursie optionala MONACO)

Mic dejun. Optional, excursie la Monaco, pe parcursul careia vom avea ocazia sa admiram Palatul Princiar, Catedrala si Monumentul ridicat in memoria printesei Grace, vestitul traseu pentru circuitul de Formula 1 Grand Prix si Cazinoul din Monte Carlo.

Ziua 4: NISA – MARSILIA

Dupa micul dejun, plecam spre Marsilia. Incepem ziua cu un tur panoramic cu ghid local al celui mai vechi oras al Frantei admirand: cladirea Primariei, cartierul Panier (zona veche a orasului), Teatrul Lenche si Grec, biserica St-Laurent, fostul palat de justitie Pavilion Daviel. Dupa-amiaza, timp liber pentru plimbare in gradina feerica, Parc Chanot. Cazare la hotel Balladins Marseille St-Charles 3* sau similar.

Ziua 5: MARSILIA

Mic dejun. Timp liber. Optional, va propunem excursie la Chateau d’If, loc de legenda in care a fost inchis contele de Monte Cristo.

Ziua 6: MARSILIA – NIMES

Dupa micul dejun, plecam spre Nimes. Pe drum, oprire pentru admirarea marelui apeduct roman, “Le Pont du Gard”. Dupa-amiaza, sosire in Nimes, tur pietonal cu insotitorul de grup. Nimes este un fost oras roman, pastrandu-se aici structuri precum arenele romane care seamana cu Colosseumul din Roma si Maison Carree, un templu construit in secolul I. Seara, cazare la hotel Novotel Atria Nimes Center 4* sau similar.

Ziua 7: NIMES – AVIGNON – AIX EN PROVENCE

Mic dejun. Astazi plecam spre Aix en Provence, insa pe drum vom face o scurta oprire in Avignon, resedinta papilor din Franta Medievala. Vom face un tur pietonal cu insotitorul de grup in acest incantator orasel, fost centru al aristocratiei franceze. Cazare la hotel Escale Oceania Aix en Provence 3* sau similar.

Ziua 8: AIX EN PROVENCE – NISA - BUCURESTI

Dimineata devreme transfer la aeroportul din Nisa pentru imbarcare pe cursa TAROM spre Bucuresti cu plecare la ora 12:25. Sosire la Bucuresti la 15:45.

850 euro adult loc in camera dubla
1175 euro adult loc in camera single

 

 • transport cu avionul (cursa directa) Bucuresti – Nisa si retur cu compania TAROM; 
 • 7 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 3* si 4*: 3 nopti in Nisa, 2 nopti in Marsilia, 1 noapte in Nimes, 1 noapte in Aix en Provence; 
 • tur panoramic de Marsilia de jumatate de zi cu ghid local; 
 • tururi pietonale cu insotitorul de grup in Nisa, Aix en Provence si Avignon; 
 • transferuri aeroport – hotel – aeroport; 
 • insotitor roman de grup. 
 • taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari). 

 

 

 • asigurarea medicala (recomandata); 
 • asigurarea storno (optionala, se incheie odata cu semnarea Contractului de Comercializare a Pachetului de Servicii Turistice);
 • intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale; 
 • tips pentru sofer si ghidul local (se practica)

 

Solicita Oferta

Pentru a primi o oferta personalizata cu cel mai mic pret al momentului va rugam completati formularul.

Mesaj

Te-ar putea interesa si aceste oferte din Circuite Europa

newsletter

Vrei sa primesti periodic cele mai bune oferte?