Circuit Benelux

Traseu

Circuit Benelux 2022: 679 euro/ pachet. Pachetul include: bilet de avion, 5 nopti cazare cu mic dejun, transferuri aeroport - hotel - aeroport, tur de oras pietonal, insotitor roman de grup.

plecari26 Aprilie, 17 Iulie, 07 August 2022

Galerie
Itinerariu
Tarife
Servicii Incluse
 • poza 1
 • poza 2
 • poza 3
 • poza 1
 • poza 2
 • poza 3

ZIUA 1: BUCURESTI – AMSTERDAM – BRUXELLES

Intalnire la ora 06:00 dimineata pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) terminalul Plecari cu insotitorul roman de grup pentru imbarcarea pe cursa BLUEAIR cu destinatia Amsterdam. Decolare la ora 08:20. Sosire la aeroportul Amsterdam la ora locala 10:20. Transfer in oras pentru participarea la un tur ghidat cu opriri la principalele obiective turistice: Muzeul Van Gogh, Rijksmuseum, Palatul Regal din Piata Dam, precum si numeroasele canale, poduri si cladiri istorice aflate de-a lungul raului Amstel, dar si celebra piata de flori. Dupa turul de oras continuam transferul catre Bruxelles (200 km). Cazare la hotel Pullman Brussels Centre Midi 4* sau similar in Bruxelles.

ZIUA 2: BRUXELLES

Mic dejun. Ziua de astazi o dedicam pentru a explora orasul Bruxelles, avem programat un tur panoramic de jumatate de zi cu ghid local cu scurte opriri la cladirea Parlamentului, Palatul de Justitie, Palatul Regal, Manneken Pis - mascota orasului, Grand Place - considerata una dintre cele mai frumoase piete publice din Europa. Dupa amiaza, timp liber pentru explorarea orasului Bruxelles pe cont propriu sau cu insotitorul de grup. Pot fi vizitate: Catedrala St. Michel si St. Gudula, bijuterie a arhitecturii gotice din secolul al XIII-lea, primaria din Bruxelles, Muzeele Regale ale Artelor Frumoase fondate de Napoleon Bonaparte in 1801 (reprezinta un complex format din mai multe muzee, inclusiv Muzeul de Arta Veche si Muzeul Modern), Galeriile St. Hubert - galerie de shopping in Bruxelles datand din secolul al XIX-lea. Cazare in Bruxelles.

ZIUA 3: BRUXELLES – EXCURSIE OPTIONALA LA LIEGE & LUXEMBOURG (490 km)

Mic dejun. Plecam spre Luxembourg, cu o scurta oprire in Liege pentru a admira orasul (in functie de timpul disponibil, se poate vizita Muzeul Transportului Public - Wallonia, intrare contra cost). Apoi ne continuam drumul spre Luxembourg, unde vom face un tur panoramic de oras cu ghid local. Acesta va cuprinde: Marele Palat, Place D’Armes, Catedrala Notre Dame, construita in stil baroc. Pret informativ: 100 EURO/persoana, minim 20 participanti. Seara intoarcere in Bruxelles, cazare la acelasi hotel.

ZIUA 4: BRUXELLES – EXCURSIE OPTIONALA LA BRUGGE & GHENT (210 km)

Mic dejun. Timp liber pentru plimbari individuale sau, optional, excursie la Brugge & Ghent. Vom face un tur pietonal cu ghid local, in cadrul caruia vom admira cladirile medievale, catedralele si bisericile. De asemenea, se poate opta pentru o croaziera pe canale. Pret informativ: 50 EURO/persoana, minim 20 participanti. Seara revenim in Bruxelles, cazare la acelasi hotel.

ZIUA 5: BRUXELLES – EXCURSIE OPTIONALA ANVERS (100 km)

Mic dejun. Ziua de azi o putem dedica orasului Anvers. Plecam in cursul diminetii spre acest minununat oras. Odata ajunsi, vom efectua un tur de oras de circa 2 ore cu un ghid local, care ne va arata: Grote Markt (Piata Centrala), Fantana Brabo, Catedrala, Muzeul Paul Rubens (intrarea nu este inclusa). Pret informativ: 50 EURO/persoana, minim 20 participanti. Cazare in Bruxelles.

ZIUA 6: BRUXELLES – BUCURESTI

Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Bruxelles. Vom elibera camerele in prima parte a zilei dar vom avea timp liber in oras pana in jurul orei 18:00 cand avem programat transferul catre aeroport. Decolare din Bruxelles la ora 21:50. Sosire la Bucuresti la ora 01:35.

698 euro adult loc in camera dubla

685 euro a -3a persoana in camera dubla

685 euro copil 2-11.99 ani in camera dubla cu 2 adulti

978 euro adult in camera single 

 • transport cu avionul Bucuresti - Amsterdam si Bruxelles - Bucuresti cu compania BLUEAIR; 
 • 5 nopti cazare cu mic dejun la Hotel Pullman Brussels Centre Midi 4* sau similar; 
 • transferuri aeroport - hotel - aeroport; 
 • tur de oras de jumatate de zi in Amsterdam cu ghid local; 
 • tur de oras de jumatate de zi in Bruxelles cu autocar si ghid local; 
 • insotitor roman de grup; 
 • taxele de aeroport (pot suferi modificari).
 • asigurarea medicala de calatorie (optionala); 
 • asigurarea storno cu extensie COVID (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie; 
 • excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse; 
 • bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 20 EURO/persoana - se practica in tarile vizitate, se achita la sosirea in tara de destinatie;

Solicita Oferta

Pentru a primi o oferta personalizata cu cel mai mic pret al momentului va rugam completati formularul.

Mesaj

Te-ar putea interesa si aceste oferte din Circuite Europa

newsletter

Vrei sa primesti periodic cele mai bune oferte?