Circuit Amsterdam 2022

Circuit Amsterdam 2022. Pret: 595 euro/ pachet. Pachetul include: bilet de avion, taxele de aeroport, trasferuri aeroport - hotel, 4 nopti cazare cu mic dejun, tur de oras, insotitor de grup, etc.

plecari09 Iunie, 12 Iulie, 23 August, 25 Septembrie 2022

Galerie
Itinerariu
Tarife
Servicii Incluse
 • Circuit Amsterdam 2012_1
 • Circuit Amsterdam 2012_2
 • Circuit Amsterdam 2012_3
 • Circuit Amsterdam 2012_1
 • Circuit Amsterdam 2012_2
 • Circuit Amsterdam 2012_3

Ziua 1: BUCURESTI – AMSTERDAM

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 06:00. Plecare spre Amsterdam la ora 08:20 cu compania Blue Air. Sosire in Amsterdam la ora locala 09:00. Transfer de la aeroport in centrul orasului, unde avem programat un tur panoramic de jumatate de zi cu ghid local. Vom admira numeroasele canale, poduri si cladiri ce dateaza din secolele XVII si XVIII, ce se intind de-a lungul canalelor. Vom trece pe langa Palatul Regal din Piata Dam, vom admira cladirile istorice aflate de-a lungul raului Amstel, Gara Centrala, dar si celebra piata de flori. Turul continua cu vizita la magazinul de diamante Coster Diamonds, ce dateaza de la 1840. Dupa turul de oras urmeaza transfer si cazare la hotel NIU FENDER 4* (sau similar).

Ziua 2: AMSTERDAM

Mic dejun. Zi libera la dispozitie. Doritorii pot vizita impreuna cu insotitorul de grup casa Anne Frank, apoi Rijksmuseum (transportul cu mijloacele de transport in comun). Inca din 1885 vizitatorii vin sa vada colectiile Frans Hals, Jan Steen, Ruysdael si, bineinteles, Rembrandt. Apoi se poate vizita Muzeul Van Gogh unde sunt expuse peste 200 de picturi ale celebrului pictor. Dupa amiaza va propunem excursie optionala de jumatate de zi la Utrecht si Castelul De Haar. Plecare spre Utrech, oras multicultural care in perioada Golden Age a devenit mai popular decat Amsterdam. Vom face tur pietonal in care se viziteaza centrul istoric: Universitatea, Catedrala romano catolica, ruinele fortificatiilor romane, biserica Sf Petru. Utrecht este celebru pentru Domul sau (Sf Martin) aflat in centru, fiind astfel cel mai important centru religios al Olandei. La intoarcere catre Amsterdam, se viziteaza Castelul De Haar si gradinile minunate ale acestuia (intrarea nu este inclusa). Castelul renovat recent in stil neo-gothic a fost construit pe locul unui castel din sec IV si este foarte bogat in decoratiuni interioare si exterioare Amsterdam (pret informativ valabil pentru minim 25 persoane participante: 70 EURO/ persoana). Cazare in Amsterdam la hotel NIU FENDER 4* (sau similar).

Ziua 3: HAGA – DELFT – ROTTERDAM - SCHEWENINGEN (excursie optionala)

Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala de o zi la Haga-Delft-Rotterdam-Scheveningen. Vom incepe cu vizitarea orasului Haga, unde vom face un tur panoramic si vom admira cladirea Parlamentului, Palatul Pacii, centrul istoric. Dupa aceea vom poposi pentru scurt timp in statiunea Scheveningen. Mergem apoi spre celebra fabrica de portelan si ceramica albastra de la Delft, dupa care in orasul Delft, unul dintre cele mai incantatoare orase din Olanda, unde vom vedea centrul istoric, biserica noua, canalele si stradutele inguste specifice. Vom continua apoi cu cel mai mare port al Europei – Rotterdam, unde vom face un tur de oras. Seara vom reveni in Amsterdam (pret informativ valabil pentru minim 25 persoane participante: 85 EURO/ persoana). Cazare la hotel NIU FENDER 4* (sau similar).

Ziua 4: MARKEN SI VOLENDAM (excursie optionala)

Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala de o jumatate de zi prin satele de pescari. Vom incepe turul cu vizitarea insulei Marken. Pitorescul port, casutele de lemn, unele construite pe piloni, precum si stradutele inguste, fac ca vizita sa fie foarte placuta. Vom merge apoi la Volendam, unde vom face o scurta plimbare pe jos. Urmatoarea oprire va fi la o fabrica de branza, unde vom vedea cum se fabrica celebrele tipuri de branza Edam si Gouda, pe care le vom putea gusta, dar si cumpara (pret informativ pentru grup minim 25 de persoane: 70 EURO/persoana). Dupa amiaza ne intoarcem la hotel. Timp liber. Cazare la hotel NIU FENDER 4* (sau similar).

Ziua 5: AMSTERDAM – BUCURESTI

Dupa micul dejun transfer la aeroport. Imbarcare pe cursa Amsterdam – Bucuresti a companiei BLUE AIR de la ora 11:10. Sosirea in Bucuresti este prevazuta la ora locala 15:10.

595 Euro adult loc in camera dubla,
585 Euro a 3-a persoana in camera dubla cu pat suplimentar
845 Euro adult loc in camera single

 • transport cu avionul Bucuresti - Amsterdam - Bucuresti cu compania BLUEAIR; 
 • 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel NIU FENDER 4* (sau similar) in Amsterdam; 
 • transferuri aeroport - hotel - aeroport; 
 • tur de oras de jumatate de zi in Amsterdam cu ghid local; 
 • insotitor roman de grup; 
 • taxele de aeroport (pot suferi modificari) 
 • asigurarea medicala de calatorie (optionala); 
 • asigurarea storno cu extensie COVID (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie; 
 • bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 15 EURO/persoana - se practica in Olanda, se achita la sosirea in tara de destinatie; 
 • excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;

Solicita Oferta

Pentru a primi o oferta personalizata cu cel mai mic pret al momentului va rugam completati formularul.

Mesaj

Te-ar putea interesa si aceste oferte din Circuite Europa

newsletter

Vrei sa primesti periodic cele mai bune oferte?