Circuit Vietnam Marele Tur 2024

Circuit Vietnam Marele Tur 2024. Pret: 2590 euro/pachet. Pachetul include: bilete de avion dus-intors, 10 nopti cazare cu mic dejun, 8 mese de pranz, tururi de oras cu autocar si ghid local in Ho Chi Minh, Hoi An, Da Nang, Hue, Hanoi; excursie la piata plutitoare Cai Be; excursie la tunelurile Cu Chi; excursie la Podul de Aur Ba Na,

plecari20 Octombrie 2024

Galerie
Itinerariu
Tarife
Servicii Incluse
 • Poza 1
 • Poza 2
 • Poza 1
 • Poza 2

Ziua 1 (20 Oct 2024): BUCURESTI - DOHA - HO CHI MINH

Intalnire la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 09:00, pentru imbarcare pe cursa companiei QATAR AIRWAYS cu destinatia Ho Chi Minh (schimbarea cursei la Doha).

Ziua 2 (21 Oct 2024): HO CHI MINH Mese: cina

Sosire in Ho Chi Minh la ora locala 07:55. Transfer la hotel Le Duy 3* (sau similar). Cazare incepand cu ora 13:00. Timp liber pentru odihna. Seara, croaziera cu cina inclusa pe raul Saigon si cu program traditional.

Ziua 3 (22 Oct 2024): HO CHI MINH - CU CHI TUNNELS Mese: mic dejun, pranz

Mic dejun. Prima parte a zilei este dedicata vizitarii tunelurilor Cu Chi. Datorita locatiei strategice, aceste tuneluri au fost folosite de catre luptatorii vietnamezi in lupta pentru independenta. Este vorba, de fapt, despre o retea lunga de 200 km de tuneluri care conecteaza posturi de comanda, spitale, adaposturi si fabrici de arme, avand iesiri camuflate in diverse puncte. Pranz la un restaurant local. Dupa amiaza ne intoarcem in Ho Chi Minh avand la dispozitie cateva ore pentru a explora orasul. Cazare in Ho Chi Minh.

Ziua 4 (23 Oct 2024): HO CHI MINH – Piata plutitoare Cai Be (100 km) Mese: mic dejun, pranz

Mic dejun. Astazi vom pleca spre Cai Be, oras situat in inima Deltei Mekongului, unde fluviul se imparte intr-o vasta retea de canale si golfulete. Vom lua ambarcatiunea si vom pleca in explorarea acestor canale. In drum, vom vizita piata plutitoare de la Cai Be, unde se aduna ambarcatiuni pline cu fructe si legume. Dupa pranz (servit intr-un restaurant local), vom reveni in Ho Chi Minh pentru cazare. Timp liber pentru cumparaturi - Vietnam fiind o destinatie foarte cunoscuta si pentru nivelul scazut al preturilor.

Ziua 5 (24 Oct 2024): HO CHI MINH (tur de oras) – DA NANG (zbor intern) Mese: mic dejun

Mic dejun. Vom face turul orasului Ho Chi Minh. In primul rand vom vizita Muzeul de Istorie, apoi vom admira fostul Palat al Independentei, piata locala Ben Thanh. Vom opri pentru fotografii la principalele obiective turistice precum Primaria, Teatrul, Catedrala Notre Dame, cladirea Postei. Timp liber pentru masa de pranz dupa care vom avea transferul catre aeroport pentru imbarcare cursa interna Ho Chi Minh – Da Nang. Transfer la hotel si cazare in Da Nang la hotel Adaline 3* sau similar.

Ziua 6 (25 Oct 2024): DA NANG – HOI AN – DA NANG (60 km) Mese: mic dejun, pranz

Mic dejun. In prima parte a zilei vom vizita Muzeul Cham din Da Nang, unde vom gasi marturii ale existentei misterioasei civilizatii Cham. Vom pleca apoi spre Hoi An (30 km), considerat cel mai cochet oras din Vietnam, o localitate - port foarte bine conservata ce dateaza din secolul al XV-lea. Vom servi pranzul la un restaurant local si vom face un tur pietonal cu ghidul local. Orasul este situat intr-un estuar cu plaje lungi, arhitectura fiind un mix de influente japoneze, chineze si vietnameze. Vom descoperi si admira podul japonez, multe case vechi si stradute cochete. Seara, vom reveni in Da Nang pentru cazare.

Ziua 7 (26 Oct 2024): DA NANG – BA NA HILLS (Podul de Aur) – DA NANG Mese: mic dejun, pranz

Mic dejun. Vom pleca spre dealurile BA NA unde ne vom bucura de imagini colorate si stralucitoare, vom contempla grandoarea muntelui si padurile stravechi. Vom merge cu cea mai lunga instalatie pe cablu din lume avand o panorama superba asupra delurilor si gradinilor. Vom vedea varful Nghinh Phong, Le Nim Villa si Podul de Aur. Podul se afla la o altitudine de 1400 m deasupra nivelului marii si se intinde pe o lungime de 150 m. Ba Na hills a avut un maxim de vizitare in 2017, cu aproximativ 2,7 milioane de vizitatori. Pranz la un restaurant local. Dupa amiaza ne intoarcem in Da Nang pentru o noua noapte de cazare.

Ziua 8 (27 Oct 2024): DANANG – HUE Mese: mic dejun, pranz

Mic dejun. Dimineata vom pleca spre Hue, vechea capitala a Vietnamului ce face parte din Patrimoniul UNESCO. Drumul de la Da Nang la Hue (100 km) strabate trecatoarea Hai Van, in traducere “marea de nori” - varful muntilor fiind in plafonul de nori, iar baza langa mare. Peisajele sunt spectaculoase! La sosirea in Hue ne vom indrepta cu barca pe Raul Parfumurilor spre Palatul Imperial si pagoda Thien Mu considerata simbolul orasului. Vom vizita Mausoleul regelui Tu Duc, construit cu 20 de ani inainte ca regele sa moara, complexul final fiind format din peste 50 de monumente. Vom servi un pranz traditional. Cazare hotel Duy Tan 3* in Hue (sau similar).

Ziua 9 (28 Oct 2024): HUE – HANOI (zbor intern) Mese: mic dejun

Mic dejun. Transfer catre aeroport pentru zbor intern Hue-Hanoi. Sosire in Hanoi si transfer in centrul orasului pentru a admira Templul Literaturii - primul colegiu din Vietnam, locas dedicat confucianismului. In continuare vom vizita Muzeul de Etnologie, dupa care ne vom indrepta spre un loc deosebit de pitoresc: Lacul Hoan Kiem. Numele acestuia inseamna “sabia recastigata” si provine dintr-o legenda locala conform careia Imparatul Le Loi a recuperat o sabie din lac pe care a folosito cand a invadat China. Dupa tur vom participa la un spectacol inedit cu papusi din lemn pe o scena de apa (Water Puppet Show). Transfer si cazare la Hotel Flower Garden 4* sau similar in Hanoi.

Ziua 10 (29 Oct 2024): HANOI – NINH BING (90 km) Mese: mic dejun, pranz

Mic dejun. Vom merge catre provincia Ninh Binh cunoscuta sub numele de Insula Halong. Va fi o zi deosebita, avand ocazia sa facem o plimbare cu barcile de bambus in zona Tam Coc printre plantatiile de orez si varfuri calcaroase falnice. Dupa masa de pranz pe care o vom servi intr-un restaurant local vom avea transfer (4 km) catre zona Hoa Lu, vechea capitala a Vitnamului. Aici vom vedea cele doua temple dedicate regelui Dinh si regelui Le, fondatorii vechii capitale in timpul secolului al Xlea. Ne intorcem in Hanoi pentru cazare la acelasi hotel.

Ziua 11 (30 Oct 2024): HANOI – HA LONG BAY Mese: mic dejun, pranz, cina

Mic dejun. Vom pleca spre golful Ha Long, unul dintre cele mai frumoase golfuri din lume, cu peste 3.000 de insulite spectaculoase. Drumul prin delta Red River va dura aproximativ 3 ore. Ne imbarcam pe vasul Golden Cruise sau similar. Vom incepe croaziera navigand printre insulitele pitoresti si vom vizita grota Sung Sot, cea mai mare si impunatoare din golful Ha Long. Vom servi un pranz traditional (meniu fix) la bordul vasului. Vom face o oprire la plaja Titop pentru relaxare sau pentru o plimbare cu caiacul (optional). Vom reveni pe vasul de croaziera unde ne vom delecta cu un spectacol de gatit mancaruri traditionale. La ora 18:30 vasul va ancora in Cong Do unde va ramane pentru innoptare. Doritorii se pot bucura de o sedinta de masaj (este necesara rezervare prealabila). Cina traditionala (meniu fix) la bordul vasului.

Ziua 12 (31 Oct 2024): HA LONG BAY – HANOI – DOHA Mese: mic dejun, pranz

Dimineata devreme (ora 06:30) vom participa la un curs de Taichi - unul din cele mai eficiente tipuri de exercitii fizice si psihice din lume. La ora 07:00 vom servi o gustare in salonul de mic dejun al vasului. In continuare vom explora grota Luon in barcute de bambus conduse de localnici si vom reveni pe vas pentru check-out. Vom debarca de pe vasul de croaziera iar inainte de a merge catre aeroport vom servi masa de pranz la un restaurant local. Transfer la aeroport pentru imbarcare cursa Hanoi – Doha a companiei QATAR AIRWAYS. Decolarea din Hanoi este prevazuta pentru ora locala 19:10.

Ziua 13 (01 Nov 2024): DOHA - BUCURESTI

Plecare din Doha la ora locala 02:30 si sosire in Bucuresti la ora 06:40 dimineata.

2590 euro adult in camera dubla
2540 euro a 3-a persoana in camera dubla
3160 euro adult in camera single 

 • transport cu avionul Bucuresti - Ho Chi Minh si Hanoi - Bucuresti cu compania QATAR AIRWAYS (schimbarea curselor la Doha); 
 • transport cu avionul: Ho Chi Minh - Da Nang si Hue - Hanoi cu companii locale; 
 • 10 nopti cazare in hoteluri de 3* si 4*: 3 nopti in Ho Chi Minh, 3 nopti in Da Nang, 1 noapte in Hue, 2 nopti in Hanoi, 1 noapte pe vas de croaziera in Ha Long Bay; 
 • 10 mic dejunuri, 8 mese de pranz (zilele 3, 4, 6, 7, 8,10, 11, 12), 2 cine (zilele 2, 11); 
 • transport cu autocarul conform itinerariului; 
 • tururi de oras cu autocar si ghid local in Ho Chi Minh, Hoi An, Da Nang, Hue, Hanoi; 
 • excursie la piata plutitoare Cai Be; 
 • excursie la tunelurile Cu Chi; 
 • excursie la Podul de Aur Ba Na; vizita zona Ninh Binh; croaziera in Ha Long Bay; 
 • intrarile la obiectivele turistice mentionate in program; 
 • insotitor roman de grup; 
 • taxele de aeroport (pot suferi modificari); 
 • taxa procesare acte si viza Vietnam (poate suferi modificari).
 • asigurarea medicala de calatorie (optionala); 
 • asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie; 
 • bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 50 USD/persoana – se practica in Vietnam, se achita la sosirea in Vietnam;
 • excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse; 
 • bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program.

Solicita Oferta

Pentru a primi o oferta personalizata cu cel mai mic pret al momentului va rugam completati formularul.

Mesaj

Te-ar putea interesa si aceste oferte din Circuite Asia

newsletter

Vrei sa primesti periodic cele mai bune oferte?