Circuit Israel si Iordania - 1 Decembrie

Circuit Israel si Iordania - 1 Decembrie. Pret: 915 euro/ pachet. Pachetul include: bilet de avion dus-intors, 5 nopti cazare cu demipensiune, etc.

plecari30 Noiembrie 2023

Galerie
Itinerariu
Tarife
Servicii Incluse
 • Poza
 • Poza

ZIUA 1: BUCURESTI – TEL AVIV – EIN KAREM – BETHLEEM

Intalnire la ora 08:00 (respectiv ora 16:00 pentru plecarea din 04.11) pe Aeroportul International Otopeni “Henri Coanda” cu insotitorul roman de grup. Dupa formalitatile vamale, imbarcare pe cursa HISKY spre Tel Aviv cu decolare la ora 11:00 (respectiv la ora 19:00 pentru plecare 04.11). Aterizare pe aeroportul Ben Gurion la ora locala 13:25 (respectiv 21:25 pentru plecare 04.11). Dupa indeplinirea formalitatilor vamale, ne deplasare la Ein Karem - patria Sfantului Ioan Botezatorul, unde vom vizita Biserica Sfantul Ioan ridicata pe locul nasterii Sfantului Ioan Botezatorul. Ne deplasam la Bethleem pentru cina si cazare la hotel Saint Michael 4* (standard local) sau similar.

ZIUA 2: IERUSALIM – HOZEVA – IERIHON – MAREA MOARTA – BETHLEEM

Mic dejun. Ne vom deplasa pe valea Hozevei - vizitarea Manastirii Sfantul Gheorghe cu Moastele Sfantului Ioan Romanul de la Neamt Intrare in orasul Ierihon – cel mai vechi oras din lume. Vizita la Biserica Greco–Ortodoxa unde se afla “Dudul lui Zacheu” si Biserica si Caminul Romanesc de la Ierihon. Privire asupra Muntelui Carantania si Manastirii Sfantului Gheorghe, unde Mantuitorul a fost ispitit de diavol. Coboram spre Marea Moarta (-400 m), cea mai joasa mare de pe glob Scurta oprire la magazinul cu produse cosmetice Scurta oprire la Marea Moarta (45 minute). Cina si cazare la hotel in Bethleem.

ZIUA 3: BETHLEEM – IERUSALIM

Mic dejun. In Bethleem, vom vizita Biserica Ortodoxa a Nativitatii, Cripta unde s-a nascut Domnul, Biserica Catolica Sfanta Ecaterina si Grota Laptelui. Transfer cu microbuze arabe in desertul Iudeii (pret informativ: 10 EURO/persoana, se achita la fata locului), pentru vizitarea Manastiriior Sfantul Teodosie (secolul V) si Sfantul Sava cel Sfintit (secolul IV). Ierusalim - vizita pe Muntele Sionului la Biserica Adormirii Maicii Domnului, Foisorul Cina cea de Taina, Mormantul Regelui David, Zidul Plangerii. Cina si cazare hotel in Bethleem.

ZIUA 4: BETHLEEM – IERUSALIM

Mic dejun. Incepem o noua zi de pelerinaj la Ierusalim urcand mai intai pe Muntele Scopus. Vizita la Biserica Pater Noster (Tatal nostru) si Biserica Dintr-o Lacrima, la Gradina Getsimani cu Biserica Natiunilor, continuam cu Biserica Mormantul Maicii Domnului. Vom intra in Sfanta Cetate. Parcurgerea pe jos a Viei Dolorosa cu cele 14 statii in care s-a oprit Domnul pana la Sfantul Mormant. Urcare pe Golgota, Piatra Ungerii, vizitarea tuturor paracliselor sfinte. Vizita la Biserica si Caminul romanesc din Ierusalim. Cina si cazare la hotel in Bethleem.

ZIUA 5: BETHLEEM – MUNTELE TABOR – TIBERIAS – CAANA GALILEII – CAPERNAUM – NAZARET

Mic dejun. Ne indreptam spre Galileea (in nordul Israelului), urcand pe Valea Iordanului. Yardenit – vizita la locul amenajat al Botezului. Ne indreptam spre Muntele Tabor. Transfer cu microbuze arabe pentru vizitarea Bisericii Grec-Ortodoxe, aflate pe locul “Schimbarii la Fata”. Deplasare la Caana, vizita la Biserica Grec-Ortodoxa, aflata pe locul casei lui Simion Cananitul unde a avut loc prima minune din Galileea, transformarea apei in vin. Deplasare la Capernaum, oras denumit si ”Cetatea Domnului”, vizitarea vestitului loc unde Isus a predicat, casa Sfantului Petru. Vom continua cu Tabha, locul unde a fost savarsita minunea inmultirii a 5 paini si 2 pesti. Apoi, urcare pe Muntele Fericirilor si vizitarea Bisericii. Optional, in functie de timp, scurta croaziera de 45 minute (aproximativ 15 Euro/persoana) pe apele sfinte ale Marii Galileii. Cina si cazare la hotel Mary’s Well (standard local) sau similar in Nazaret.

ZIUA 6: NAZARET – HAIFA – TEL AVIV – BUCURESTI

Mic dejun. In Nazaret vom vizita Biserica Ortodoxa “Sfantul Gavril” cu Izvorul Mariei, pictata de fratii Morosanu in anul 1977 si a Biserica catolica “Buna Vestire”, cea mai mare constructie de cult din Orientul Apropiat. Deplasare la Haifa, splendid oras-port la Mediterana, aflat intr-un mare golf la poalele Muntelui Carmel, unde vom admira Templul Cultului Bahai cu gradinile pe terase – etajate. Continuam cu vizitarea Bisericii Stela Maris (Steaua Marii) cu grota Sfantului Prooroc Ilie Tezviteanul. Parasim Haifa si ne indreptam pe langa coasta Mediteranei spre Tel Aviv, scurt tur auto al orasului Tel Aviv - Jaffa, cel mai mare si cosmopolit oras din Israel. Vizita in cetatea Jaffa. Continuam spre Aeroportul International Ben – Gurion. Imbarcare pe zbor cursa HISKY cu decolare la ora 22:25. Sosirea in Bucuresti este prevazuta jurul orei 01:00.

915 euro adult loc in camera dubla
905 euro a treia persoana in camera dubla
1165 euro adult in camera single

 • transport cu avionul Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti cu compania HISKY; 
 • 1 bagaj cala cu greutate maxima 20 kg/persoana (L+l+H 158 cm) si 1 bagaj de cabina cu greutate maxima 8 kg (L+l+H 90 cm); 
 • asistenta la Tel Aviv in aeroport la sosire; 
 • 5 nopti cazare cu demipensiune (bufet) la hotel categoria turist (echivalent 3* superior si 4* standard local), conform programului: 4 nopti in Bethleem si 1 noapte in Tiberias/Nazaret; 
 • transport autocar modern (dotat cu aer conditionat) pentru executarea programului; 
 • intrari la obiectivele precizate in program; 
 • ghizi locali vorbitori de limba romana pe tot parcursul programului; 
 • insotitor roman de grup; 
 • vizita la manastirea Sfantul Gheorghe din Hozeva; 
 • transfer munte Tabor; 
 • taxele de aeroport (pot suferi modificari)
 • asigurarea medicala; 
 • asigurare storno - se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie; 
 • bauturi, mese optionale care nu sunt incluse in program; 
 • excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse; 
 • bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, ghizi locali): 35 EURO (40 USD)/persoana - se practica in Israel, se achita la sosire.

Solicita Oferta

Pentru a primi o oferta personalizata cu cel mai mic pret al momentului va rugam completati formularul.

Mesaj

Te-ar putea interesa si aceste oferte din Circuite Asia

newsletter

Vrei sa primesti periodic cele mai bune oferte?