Circuit India - Triunghiul de Aur - Goa 2022

Traseu

Circuit India - Triunghiul de Aur - Goa 2022. Pret: 1495 euro/ pachet. Pachetul include: bilet de avion dus-intors, 11 nopti cazare cu demipensiune, o plimbare cu elefantul, etc.

plecari27 Martie 2018

Galerie
Itinerariu
Tarife
Servicii Incluse
 • Circuit India - Triunghiul de Aur - Goa 1
 • Circuit India - Triunghiul de Aur - Goa 2
 • Circuit India - Triunghiul de Aur - Goa 3
 • Circuit India - Triunghiul de Aur - Goa 1
 • Circuit India - Triunghiul de Aur - Goa 2
 • Circuit India - Triunghiul de Aur - Goa 3

Ziua 1 (27.03): BUCURESTI – DOHA - DELHI

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni, ora 10:30. Plecare spre Doha cu compania Qatar Airways la ora 12:40. Sosire in Doha la ora 17:15. Decolare din Doha la ora 20:00. Sosire in Delhi. Dupa traditionalul “Bun venit in India!”, transfer la hotel. Cazare la hotel Radisson Blu New Delhi Paschim Vihar 5* (sau similar).

Ziua 2 (28.03): DELHI

Mic dejun. Dimineata, tur panoramic al Vechiului Delhi (Old Delhi) – construit de imparatul mogul Shah Jahan pe malul raului Yamuna la inceputul secolului al XVII-lea. Vechiul Delhi a fost capitala Imperiului Mogul ce a lasat mostenire generatiilor ulterioare multe palate si forturi uimitoare care reflecta desavarsirea arhitecturii mogule. Se va admira din exterior Fortul Rosu (UNESCO) - complex magnific construit cu scopul de a deveni paradisul personal al imparatului Shah Jahan. Plimbare printre stradutele pline de culoare ale zonei comerciale vechi, Chandni Chowk, pentru a simti aromele ametitoare ale mirodeniilor locale. Turul include intrari la: Jama Masjid (Moscheea de Vineri) - ultima cladire construita de Shah Jahan, care este in prezent cea mai mare moschee din India, si Raj Ghat, locul unde este incinerat Mahatma Gandhi, liderul spiritual al Indiei, considerat si parintele natiei. Dupa-amiaza, tur in partea noua a orasului (New Delhi), denumita si Lutyens Delhi dupa numele arhitectului britanic care a fost responsabil cu proiectarea si construirea acestei zone. Contrastul dintre Vechiul Delhi si Noul Delhi se va vedea la tot pasul, turul dezvaluind cealalta fata a orasului, ce aminteste de perioada cand New Delhi a fost capitala Imperiului Britanic in India. Vor putea fi admirate din exterior: Poarta Indiei – ridicata initial in onoarea soldatilor indieni ucisi in Primul Razboi Mondial si devenita simbol al orasului si al independentei, Parlamentul, resedinta presedintelui si cartierul diplomatic. Intrare in Complexul Arheologic Qutb (UNESCO) pentru a vizita: Qutb Minar, cel mai faimos monument din acest complex, fiind cel mai inalt minaret de caramida din lume (72,5 m) si totodata cel mai vechi exemplu de arhitectura islamica al subcontinentului (construit in 1199), Quwwatu'l-Islam - cea mai veche moschee din nordul Indiei, Alai-Darwaza – o magnifica poarta de intrare in moschee, minaretul sultanului Alau-ud-din Khilji – proiect impresionant ramas neterminat, si o curiozitate metalurgica – o coloana din fier care nu a ruginit de-a lungul secolelor. Cina si cazare la hotel Radisson Blu New Delhi Paschim Vihar 5* (sau similar) in Delhi.

Ziua 3 (29.03): DELHI - VARANASI

Mic dejun. Transfer la aeroportul din Delhi pentru zborul spre Varanasi, legendarul „oras sfant” al hindusilor. Decolare la ora 11:05. Sosire in Varanasi la ora 12:30 si cazare la hotel 5*. Dupa-amiaza, tur pietonal pe stradutele inguste din Varanasi pentru a descoperi unele dintre cele mai sacre temple ale hinduismului. Turul include vizita templului Bharat Mata (“Patria Mama India”), inaugurat de Mahatma Gandhi in anul 1936, un loc unic dedicat tuturor indienilor, indiferent de religie, casta sau origine etnica simbolizand unitatea in diversitate. Seara, participare la spectaculoasa ceremonie care are loc pe malurile fluviului Gange. In fiecare an, sute de mii de pelerini vin aici ca sa se inchine Mamei Ganga. Ritualurile stravechi, ce-si au obarsia in religia vedica, includ incantatii, aprinderea focului considerat sacru si eliberarea ofrandelor de flori in apele Gangelui. Cina si cazare la hotel The Amaya 4* (sau similar) in Varanasi.

Ziua 4 (30.03): VARANASI – KHAJURAHO

Dis-de-dimineata, plimbare cu barca pe fluviul Gange pentru a admira rasaritul si a simti atmosfera unica din acest loc incarcat de istorie, religie si contradictii. Pentru hindusi, Gangele e mai mult decat un rau, el este venerat ca o zeita, cunoscuta sub numele Ganga. Hindusii considera ca apele sale au puterea de a purifica sufletul si de a curati spiritul, un loc unde trebuie sa ajunga macar o data in viata pentru a primi nemurirea. Ritualurile de purificare in Gange, indeplinite printre temple darapanate, nenumaratele ruguri funerare si calugarii sadhu, considerati sfinti inca din timpul vietii, creeaza o atmosfera unica. Intoarcere la hotel pentru micul dejun. Dupa-amiaza, transfer la aeroport pentru zborul spre Khajuraho. Decolare la ora 12:55, sosire la ora 13:45. Vizita renumitelor „temple ale iubirii” din Khajuraho. Dintre cele 85 de temple construite aici de imparatii Chandela intre anii 950 si 1050 d.C., cele 25 care s-au pastrat pana in prezent se numara printre cele mai frumoase temple din India si din lume. Acestea au fost incluse in patrimoniul mondial UNESCO deoarece “ating echilibrul perfect dintre arhitectura si sculptura". Unii carturari religiosi considera sculpturile erotice de la Khajuraho ca fiind spirituale si sacre, altii le considera profane. Se vor vizita celebrele temple Kandariya Mahadeva (Templul Placerilor Interzise), considerat astazi un exemplu concludent al artei arhitectonice din India medievala, Lakshmana, unul dintre cele mai vechi temple, bogat ornamentat cu sculpturile a peste 600 de zei din mitologia hindusa, Varaha, Matangeshwara, Vishwanatha si altele. Cina si cazare la hotel Syna Heritage 4* (sau similar) in Khajuraho.

Ziua 5 (31.03): KHAJURAHO – ORCHHA – AGRA

Mic dejun. Dimineata, transfer la gara din Jhansi. In drum, oprire pentru a vizita cetatea medievala Orchha, construita in timpul dinastiei Bundela, pe malurile raului Betwa. Prima oprire va fi la palatul fortificat Raj Mahal pentru a admira minunatele picturi murale inspirate din mitologia hindusa. Apoi, oprire la Palatul lui Jahangir, Jahangir Mahal, construit in secolul XVII de domnitorul local Bir Singh Deo pentru vizita de stat a imparatului mogul Jahangir. Se spune ca palatul care are peste o suta de camere a fost construit in 22 de ani si folosit o singura noapte. Se vor mai vedea si alte edificii ridicate in timpul dinastiei Bundela, printre care: Seesh Mahal, acum un hotel sub conducerea guvernului, templul Lakshmi Narayan cu zidurile sale si alei pe marginea raului Betva si cenotafele regale (chhatris). Plecare cu trenul din Jhansi spre Agra (Shatabdi Express/ plecare la ora 18:40, sosire in Agra la ora 21:10). Sosire in Agra si transfer la hotel. Cina si cazare la hotel Clarks Shiraz 5* (sau similar).

Ziua 6 (01.04): AGRA

Mic dejun. Tur panoramic al orasului Agra, odinioara capitala mogulilor, si vizita la Taj Mahal, una dintre cele mai cunoscute noi minuni ale lumii. Cladirea de marmura a Taj Mahalului, un durabil simbol al iubirii, a fost construita intre 1631 si 1648 la ordinul imparatului mogul Shah Jahan in memoria iubitei lui sotii, Mumtaz. In 1983, Taj Mahalul a devenit parte din patrimoniul mondial UNESCO datorita marii sale valori istorice si culturale. Poetul englez Edwin Arnold descria Taj Mahal-ul ca fiind "nu un monument de arhitectura, ci dragostea unui imparat incrustata in piatra", iar lui Rabindranath Tagore ii placea sa spuna ca Taj Mahalul este "o lacrima pe obrazul timpului". Dupa-amiaza, vizita Fortului Agra unde au avut resedinta marii imparati moguli Akbar, Jahangir si Shah Jahan. Acestia l-au impodobit cu marmura, pietre pretioase si gradini frumos aranjate. Intr-unul din turnurile acestui fort a fost exilat Shah Jahan de catre fiul sau Aurangzeb. Se spune ca ultimii sapte ani ai vietii sale, Shah Jahan, intemnitat in Fortul din Agra, si i-a petrecut admirand frumusetea Taj Mahalului care se inalta nu departe de el. Cina si cazare la hotel Clarks Shiraz 5* (sau similar).

Ziua 7 (02.04): AGRA - JAIPUR

Mic dejun. Plecare cu autocarul spre Jaipur. In drum, oprire pentru a vizita Fatehpur Sikri (UNESCO), construit in a doua jumatate a secolului XVI de catre Imparatul Akbar pentru a fi noua capitala a imperiului Mogul. Orasul insa a indeplinit acest rol doar 12 ani (intre 1573 si 1585), dupa care a fost abandonat. Fatehpur Sikri a mai fost supranumit si orasul fantoma fiind nelocuit de sute de ani. Trecutul formidabil al acestui oras este reflectat de pavilioanele si palatele marete din gresie rosie. Vom admira superbele constructii ale orasului, construite intr-un amalgam de stiluri - mogul, indian, persan si islamic, printre care: Panch Mahal - palatul cu cinci etaje, Jama Masjid - cea mai mare moschee din perioada mogula, Palatul Birbal, Divan-i Am - Sala de audiente publice, Divan-i Khas - Sala de audiente private si multe alte edificii impresionante. Spre seara, sosire in Jaipur. Cina si cazare la hotel The Fern 4* (sau similar) in Jaipur.

Ziua 8 (03.04): JAIPUR

Mic dejun. Dimineata, excursie la binecunoscutul Fort Amber, construit pe culmea unui deal, fort care ilustreaza perfect splendoarea in care traiau maharajahii de odinioara. Drumul de la poalele dealului la poarta fortului este parcurs pe spatele elefantilor. De-a lungul secolelor, impunatoarea constructie a jucat rol de palat, dar si de unitate administrativa si bastion militar. In interior, vom vizita: Gradina Charbagh, Sukh Niwas sau Palatul Placerilor, Jai Mandir sau Holul Victoriei, care adaposteste Sheesh Mahalul (Sala Oglinzilor), Diwan-i Am sau Holul pentru audiente publice, Diwan-iKhas, Holul audientelor private, diferite porti frumos decorate (Ganesh Pol – Poarta lui Ganesh, Chand Pol - Poarta Lunii, etc) si alte palate. Dupa-amiaza, vizita Orasului Roz, denumit astfel datorita caselor sale vechi, varuite in aceasta nuanta. Turul include intrare la Muzeul din Palatul Orasului si Observatorul Jantar Mantar (UNESCO), unul din cele cinci observatoare construite de maharajahul Sawai Jai Singh II, conducator din dinastia Rajput. Observatorul, construit la inceputul secolului XVIII, este situat intr-un parc si contine mai multe instrumente de piatra care furnizeaza informatii detaliate si destul de exacte despre corpurile ceresti. Vizita se va incheia cu o plimbare pe langa Hawa Mahal - Palatul Vanturilor, renumit pentru fatada sa elaborata cu cele 1000 de ferestre care permiteau odinioara doamnelor de la curte sa urmareasca procesiunile fara a fi vazute. Cina si cazare la hotel The Fern 4* (sau similar).

Ziua 9 (04.04): JAIPUR - GOA

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul spre Goa (zbor cu escala in Mumbai). Sosire in Goa la ora 12:30 si transfer la hotel 4*. Timp liber in fosta capitala portugheza a Indiei, oras inclus in lista celor mai romantice destinatii din lume. Goa este o destinatie renumita si pentru numeroasele plaje cu nisip fin. Se spune si ca aici se pot admira cele mai frumoase apusuri de soare. Farmecul orasului insa poate fi cel mai bine savurat cutreierandu-i stradutele pitoresti. Cina si cazare la hotel Radisson Blu 4* (sau similar) in Goa.

Ziua 10 (05.04): GOA

Mic dejun. Va puteti relaxa pe plajele insorite ale acestui paradis tropical sau, optional, puteti face turul fermecatorului oras Goa impreuna cu ghidul local pentru a descoperi cateva dintre bisericile si manastirile care fac parte din patrimoniul mondial UNESCO. Se vor admira superbele constructii ale orasului printre care: Basilica Bom Jesus, construita in 1605, locul unde sunt pastrate moastele Sf. Francis Xavier, crestinatorul Asiei, numit si “Apostolul Indiilor”, Catedrala, unul dintre cele mai vechi edificii religioase din Goa, biserica Sf. Francisc de Assisi unde exista si un muzeu arheologic. Cina si cazare la hotel Radisson Blu 4* (sau similar) in Goa.

Ziua 11 (06.04): GOA

Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau, optional, vizita plantatiilor de condimente pentru a afla lucruri noi despre mirodeniile locale, care in trecut valorau mai mult decat aurul datorita calitatii pe care o ofereau vietii. Acest tur surprinde foarte bine adevarata esenta a oricarei calatorii in India: forfota strazilor pline de ricse, vaci sacre, culori senzationale si aroma permanenta a mirodeniilor. Cina si cazare la hotel Radisson Blu 4* (sau similar) in Goa.

Ziua 12 (07.04): GOA – BUCURESTI

Transfer la aeroportul din Goa. Imbarcare pe cursa Goa – Doha, compania Qatar Airways, cu decolare la ora locala 03:50; sosire in Doha la 05:25; decolare spre Bucuresti la ora 06:50. Sosire in Otopeni la ora 11:40.

1495 euro adult loc in camera dubla
1990 euro adult in camera single

 

 • transport cu avionul, compania Qatar Airways, pe ruta Bucuresti – Delhi (escala Doha); Goa – Bucuresti (escala Doha); 
 • transport cu avionul, companii locale: Delhi – Varanasi; Varanasi – Khajuraho; Jaipur – Goa (zbor cu escala); 
 • 11 nopti cazare cu demipensiune (mic dejun si cina) in hoteluri de 4* si 5*: 2 nopti Delhi, 1 noapte Varanasi, 1 noapte Khajuraho, 2 nopti Agra, 2 nopti Jaipur, 3 nopti Goa; 
 • transport cu autocar dotat cu aer conditionat pe toata durata calatoriei conform programului; 
 • transport cu trenul expres Shatabdi Express: Jhansi - Agra; 
 • tururile si excursiile mentionate in program; • plimbare cu barca pe raul Gange in Varanasi; 
 • plimbare pe elefanti la Fortul Amber; 
 • ghizi locali vorbitori de limba engleza; 
 • intrarile la obiectivele turistice mentionate in program; • insotitor roman de grup pe toata durata calatoriei.

 

 

 • taxele de aeroport pentru zborurile internationale (obligatorii): 295 EURO/persoana (pot suferi modificari, valoarea exacta va fi comunicata cu cca 3 saptamani inaintea plecarii); 
 • taxele de aeroport pentru zborurile interne: 145 EURO/ persoana (pot suferi modificari); 
 • taxa de viza si procesare acte India: 50 EURO/persoana (poate suferi modificari) - se achita la agentie in momentul inscrierii; 
 • excursiile optionale - excursie turul orasului Goa (ziua 10) : 25 EURO/persoana & turul plantatiilor de condimente: 20 EURO/persoana (preturi valabile pentru un grup minim de 15 persoane) • bacsisurile pentru soferi si ghizi locali, se practica in zona (aproximativ 40 USD/persoana - se vor achita insotitorului de grup, la sosirea in India); 
 • apa si alte bauturi la mese; 
 • asigurarea medicala (recomandata) si asigurarea storno; polita de asigurare storno se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice; 
 • orice alte servicii care nu sunt mentionate in program.

 

Solicita Oferta

Pentru a primi o oferta personalizata cu cel mai mic pret al momentului va rugam completati formularul.

Mesaj

Te-ar putea interesa si aceste oferte din Circuite Asia

newsletter

Vrei sa primesti periodic cele mai bune oferte?