Circuit SUA - Coasta de Est 2019

Traseu

Circuit SUA - Coasta de Est 2019. Pret: de la 2445 euro/ pachet. Pachetul include: bilet de avion dus-intors, 11 nopti cazare, ghid local, etc.

plecari04 August, 22 August 2018

Galerie
Itinerariu
Tarife
Servicii Incluse
 • Circuit SUA - Coasta de Est 1
 • Circuit SUA - Coasta de Est 2
 • Circuit SUA - Coasta de Est 3
 • Circuit SUA - Coasta de Est 1
 • Circuit SUA - Coasta de Est 2
 • Circuit SUA - Coasta de Est 3

Ziua 1 (04.08): BUCURESTI – NEW YORK

Intalnire la Aeroportul International Henri Coanda (Otopeni) cu insotitorul de grup la ora 04:30 dimineata; plecare spre New York cu compania Air France, cu o schimbare a cursei la Paris, pentru zborul transatlantic. Sosire la New York Aeroportul International JFK in cursul dupa amiezii. Transfer la hotel 3*, cazare.

Ziua 2 (05.08): NEW YORK – tur de oras

In cursul diminetii ne vom intalni cu ghidul, impreuna cu care vom vizita – in cadrul unui tur panoramic de oras – cele mai importante atractii ale metropolei: Times Square, Madison Square Garden, Greenwich Village, Central Park, Fifth Avenue, Rockefeller Center. Optional, deplasare cu ferryboat-ul din Battery Park la Statuia Libertatii, Ellis Island. Cazare New York. Seara, optional, tur de noapte al orasului New York, incluzand : traversare cu ferry boat la Staten Islands, Brooklyn (pentru a adira orasul de pe malul celalalt al East River), Soho – cartierul boem, Greenwich Village – cartierul cluburilor de noapte, Times Square si cele mai atractive locatii ale vietii de noapte din New York. Pret informativ: 65 USD / persoana, minim 25 platitori. Cazare New York.

Ziua 3 (06.08): NEW YORK – BOSTON

Optional, excursie de o zi la Boston, unul din cele mai frumoase orase ale SUA (transport cu autocarul). Se viziteaza: Harvard, cea mai veche universitate din SUA, Piata Copley, Trinity Church (cea mai frumoasa catedrala din SUA), parcul si gradinile publice Boston Common si Beacon Hill - un cartier vechi in sil englezesc. Turul continua cu vizitarea Pietei Quincy si a Muzeului US Constitution. Dejun inclus. Pret informativ: 230 USD / persoana (minim 20 platitori). Cazare.

Ziua 4 (07.08): NEW YORK – PHILADELPHIA – ATLANTIC CITY (optional) – WASHINGTON (370 km)

Mic dejun. Astazi vom parasi marea metropola si ne vom indrepta cu autocarul catre capitala Statelor Unite. Pe traseu vom vizita orasul Philadelphia, intr-un tur panoramic ce cuprinde: Muzeul Constitutiei, Casa Memoriala Benjamin Franklin, Casa Betsy Rose. Dupa amiaza vom vizita optional Atlantic City, considerat Las Vegasul Coastei de Est. Seara vom ajunge la Washington. Cazarea este prevazuta la un hotel de 3*.

Ziua 5 (08.08): WASHINGTON – tur de oras

Mic dejun. Astazi vom vizita orasul, cu cele mai importante obiective turistice, culturale si politice. Turul de oras dureaza cca 4 ore, timp in care vom vizita: Capitoliul, Memorialul Lincoln, Casa Alba - panorama, Cimitirul Memorial Arligton (mormintele familiei Kennedy), Curtea Suprema, Cladirea FBI – panorama. Dupa amiaza timp liber. Cazare Washington. Seara, optional tur de noapte al orasului Washington: memorialul Jefferson, memorialul Washington, cartierul chinezesc si cele mai atractive locatii ale vietii de noapte. Pret informativ: 60 USD / persoana, minim 20 platitori.

Ziua 6 (09.08): WASHINGTON – CHARLESTON (850 km)

Mic dejun. Vom preda camerele dimineata devreme si ne vom indrepta catre Charleston, orasul care a fost prima asezare permanenta din cele doua state Carolina. Prosperitatea din zilele de inceput ale orasului se reflecta in casele elegante ale secolului al XVIII-lea care umplu zona rezidentiala. Vom ajunge in Charleston in cursul serii.

Ziua 7 (10.08): CHARLESTON – SAVANNAH (175 km)

Mic dejun. Vizita pietonala in Charleston. O noua zi, o noua incursiune in istoria Statelor Unite. Vom parcurge o distanta scurta, de doar 175 km pentru a ajunge in Savannah. Cunoscut pentru peisajul deosebit, pentru cladirile in culori pastel, dar in special pentru unul din cele mai mari si frumoase districte istorice urbane din America, orasul Savannah este o asezare unica in Georgia. Vom face o vizita pietonala a orasului, iar cei pasionati de istorie si arhitectura pot vizita Casa Owens-Thomas sau Vila Hamilton-Turner, in Piata Lafayette.

Ziua 8 (11.08): SAVANNAH – MIAMI (780 km)

Astazi vom parcurge ultima parte a „rutei Atlantice”, indreptandu-ne catre Florida, punctul terminus al calatoriei. Vom ajunge la Miami Beach, una dintre celebrele statiuni litorale ale Americii si vom fi cazati la un hotel de 3*. Pentru restul zilei avem prevazuta o plimbare pietonala pe Ocean Drive, pentru familiarizarea cu imprejurimile si cu zonele de shopping.

Ziua 9 (12.08): MIAMI – EVERGLADES (optional)

Dimineata ne vom intalni cu insotitorul de grup, care ne va prezenta posibilitatile de excursii optionale. Printre cele mai populare se numara: Everglades, Miami Seaquarium, Key West. Optional, tur de Miami: South Beach, centrul financiar (Primaria), centrul orasului Miami, Universitatea, portul turistic Bay Side Market, Coral Gables, cartierul Cubanez, plaja si cartierul Coconut Grove, Hotelul Biltmore. Pret informativ: 65 USD/persoana, minim 20 persoane. Dupa masa, excursie optionala la Everglades. Everglades National Park este cea mai mare rezervatie naturala subtropicala din SUA, continand 25% din terenul original al regiunii mlastinoase din sud-vestul Floridei. Este vizitata de peste 1 milion de oameni in fiecare an, fiind a treia mare rezervatie din cele 48 de state americane dupa Valea Mortii si Rezervatia Naturala Yellowstone. A fost declarata Rezervatie a Biosferei,inclusa in parimoniul mondial. Pret informativ: 85 USD/persoana, minim 20 persoane.

Ziua 10 (13.08): MIAMI – KEY WEST (optional)

Timp liber pentru plaja sau excursii optionale. Cea mai vestica si frumoasa insula din Arhipelagul Florida Keys, Key West este simbolul turistic al intregului arhipelag. Aici se gasesc casele de vacanta ale multor milionari ai Americii, precum si impresionante resedinte ale vedetelor de cinema. Soseaua strabate 34 de insule si 43 de poduri, unele dintre ele suspendate deasupra oceanului. Ajungem in Key West, cel mai sud estic punct al USA, la doar 90 de mile marine de Cuba. Pret informativ: 100 USD/persoana, minim 20 persoane.

Ziua 11 (14.08): MIAMI – BAHAMAS (Bimini) – MIAMI

Timp liber pentru plaja sau, optional, croaziera de o zi in Bahamas – insulele Bimini – cea mai apropiata insiruire de insule de continent, din Caraibe (distanta Miami – Bimini: cca 80 km). Transportul se va efectua cu ferryboat-ul rapid, timpul de traversare fiind de 2 ore pe sens. Odata ajunsi, veti avea ocazia sa admirati incantatoarele peisaje tipice Caraibelor dar si locuri de insemnatate istorica, unele teorii sustinand (urmare a descoperirii unor vestigii marine) ca Atlantida s-ar fi aflat in aceasta zona a lumii.

Ziua 12 (15.08): MIAMI – PARIS

Eliberarea camerelor la ora 12:00. Dupa amiaza, transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa transatlantica.

Ziua 12 (16.08): PARIS – BUCURESTI

Schimbarea cursei la Paris (sosire la 10:30 dimineata, plecare spre Bucuresti la 12:30); aterizarea pe Aeroportul Otopeni este prevazuta in cursul dupa amiezii, la ora 16:20.

2445 euro adult loc in camera dubla
2345 euro copi 2-11.99 ani in camera cu 2 adulti
3325 euro adult in camera single


Plecare 22 August - Pachet 12 nopti
2399 euro adult loc in camera dubla
1669 euro copi 2-10.99 ani in camera cu 2 adulti
3350 euro adult in camera single

 

 • transport cu avionul Bucuresti – New York si Miami – Bucuresti cu compania AIR FRANCE; 
 • 11 nopti cazare la hoteluri de 3*: 3 nopti New York, 2 nopti Washington, 1 noapte Charleston, 1 noapte Savannah, 4 nopti Miami; 
 • 4 mic dejun (in Washington, Charleston si Savannah); 
 • transferuri aeroport – hotel – aeroport si transport cu autocar local conform itinerariului; 
 • tur de oras in New York si Washington; 
 • vizitarea oraselor Charleston si Savannah; 
 • insotitor roman de grup; 
 • taxele de aeroport si catering la bord (taxele pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion, cu 2 saptamani inaintea plecarii).

 

 

 • taxa de viza = 160 USD la cursul afisat de BRD in ziua platii; se achita personal de catre client, la orice sucursala a BRD excursiile optionale 
 • asigurarea medicala (obligatorie) si asigurarea storno (recomandata) 
 • tips pentru soferi, ghizi locali si bagajisti (se practica) – 40 USD, se platesc la fata locului.

 

Solicita Oferta

Pentru a primi o oferta personalizata cu cel mai mic pret al momentului va rugam completati formularul.

Mesaj

Te-ar putea interesa si aceste oferte din Circuite America

newsletter

Vrei sa primesti periodic cele mai bune oferte?