Circuit New York 2023

Circuit New York 2023. Pret: de la 1590 euro/persoana. Pachetul include: bilet avion dus-intors, 6 nopti cazare la hotel de 4*, transferuri aeroport - hotel – aeroport, tur de oras, insotitor roman de grup.

plecari23 Iunie, 05 August, 20 Septembrie 2023

Galerie
Itinerariu
Tarife
Servicii Incluse
 • Circuit New York 2012_1
 • Circuit New York 2012_2
 • Circuit New York 2012_3
 • Circuit New York 2012_1
 • Circuit New York 2012_2
 • Circuit New York 2012_3

Ziua 1: BUCURESTI – PARIS – NEW YORK

Intalnire la Aeroportul International Henri Coanda (Otopeni) cu insotitorul de grup cu 2h30min inaintea plecarii pentru imbarcare pe cursa companiei aeriene AIR FRANCE catre New York, cu schimbarea zborului la Paris(a se consulta orarul de zbor al fiecarei plecari de la rubrica “orar de zbor”). Sosire la New York, transfer si cazare la hotel DoubleTree by Hilton New York City Downtown 4* (sau similar), situat in MANHATTAN. Timp liber pentru acomodarea cu noul fus orar. Pentru seara aceasta sau pentru oricare dintre seri va propunem sa participati la unul dintre spectacolele de pe Broadway - pretul unui bilet este de 80 - 140 USD, in functie de spectacol si de data.

Ziua 2: NEW YORK – tur de oras inclus

In cursul diminetii ne vom intalni cu ghidul local, impreuna cu care vom vizita – in cadrul unui tur panoramic de oras – cele mai importante atractii ale metropolei: Times Square, Madison Square Garden, Greenwich Village, Central Park, Broadway, Fifth Avenue, Rockefeller Center. Optional, deplasare cu ferryboat-ul din Battery Park la Statuia Libertatii. Optional se poate organiza turul de noapte al orasului New York, incluzand: traversare la Staten Island, Brooklyn, Soho – cartierul boem, Greenwich Village – cartierul cluburilor de noapte, Times Square si cele mai atractive locatii ale vietii de noapte din New York. Pret informativ: 65 USD / persoana, minim 15 platitori. Cazare in New York.

Ziua 3: NEW YORK – ATLANTIC CITY si PHILADELPHIA (optional)

Timp liber pentru vizitarea cladirii Empire State Building, obiectiv emblematic al New Yorkului, situat in inima Manhattanului. Vizita se poate incheia la cumparaturi, intreaga zona fiind renumita pentru magazine de marca pentru toate categoriile de produse (Macy’s Fashion District fiind unul dintre acestea). Alternativ, va recomandam o excursie optionala de o zi la Atlantic City si Philadelphia (pret informativ: 230 USD / persoana, minim 20 platitori). Excursia include transport cu autocarul, vizita in Atlantic City, considerat Las Vegasul Coastei de Est. Dupa amiaza excursia optionala continua cu un tur panoramic pietonal in Philadelphia, vizitarea Muzeului Constitutiei, Casa Memoriala Benjamin Franklin, Casa Betsy Rose, Biserica Presedintilor. Dejun inclus. Cazare New York.

Ziua 4: NEW YORK – NIAGARA (optional)

Timp liber. Optional, excursie de o zi cu avionul la Cascada Niagara. Excursia include bilet de avion dus – intors, transferuri hotel – aeroport – hotel, tur ghidat al cascadei – partea americana, plimbare cu vaporasul Maid of the Mist, plimbare in Parcul National Niagara, dejun bufet. Pret informativ: de la 490 EUR / persoana, in functie de pretul biletelor de avion si de numarul de participanti.

Ziua 5: NEW YORK – BOSTON (optional)

Zi libera pentru vizite individuale. Propunerile noastre sunt: Muzeul de Istorie Naturala, Muzeul Guggenheim, plimbare in Central Park. Optional excursie de o zi la Boston, unul dintre cele mai frumoase orase din Statele Unite (transportul va fi asigurat cu autocarul). Se viziteaza: Harvard, cea mai veche universitate din SUA, Trinity Church, cea mai frumoasa catedrala din USA, parcul si gradinile publice Boston Common si Beacon Hill - un cartier vechi in stil englezesc. Turul continua cu vizitarea Pietei Quincy si a Muzeului US Constitution. Dejun inclus. Pret informativ: 230 USD / persoana (minim 15 platitori). Cazare New York.

Ziua 6: NEW YORK – WASHINGTON (optional)

Astazi va propunem o excursie optionala de o zi in capitala SUA. Excursia cuprinde transport dus-intors cu autocarul, dejun inclus, tur de oras de cca 5 ore in cadrul caruia vom vizita: Capitoliul, Memorialul Lincoln, Casa Alba - panorama, Memorialele Vietnam si Coreea, Cimitirul Arlington, Curtea Suprema, Cladirea FBI – panorama. Pret informativ: 230 USD / persoana (minim 15 platitori). Intoarcere la New York seara, cazare.

Ziua 7: NEW YORK (shopping) – AMSTERDAM (sau PARIS)

Timp liber pentru ultimele cumparaturi (camerele vor fi eliberate cel mai tarziu la ora locala 12:00). Deplasare optionala in New Jersey pentru cumparaturi la cel mai mare outlet din statul New York. Deplasare optionala in New Jersey pentru cumparaturi la cel mai mare outlet din statul New York, The Mills at Jersey Gardens. In cursul serii, transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa AIR FRANCE KLM cu destinatia Bucuresti (via Amsterdam sau Paris, in functie de datele de calatorie).

Ziua 8: BUCURESTI

Aterizarea la Bucuresti este prevazuta la pranz (a se consulta orarul de zbor pentru fiecare plecare).

1590 euro loc in camera dubla (plecarea din 23.06) 
1540 euro copil 6-10 ani impreuna cu 2 adulti
2220 euro camera single1740 euro loc in camera dubla (plecarea din 05.08, 20.09) 
1690 euro copil 6-10 ani impreuna cu 2 adulti
2370 euro camera single

 • transport cu avionul Bucuresti – New York si retur cu compania AIR FRANCE KLM (schimbarea curselor la Paris sau Amsterdam) 
 • 6 nopti cazare in New York, la hotel DoubleTree by Hilton New York City Downtown 4* (sau similar), situat in Manhattan
 • transferuri aeroport – hotel – aeroport 
 • tur de oras in New York 
 • insotitor roman de grup 
 • taxele de aeroport (pot suferi modificari)
 • taxa de viza 160 USD/persoana (echivalent in lei), se achita de catre fiecare turist la orice sucursala a BANCII TRANSILVANIA sau on-line prin Internet / Mobile Banking - nu este rambursabila in cazul neobtinerii vizei; 
 • mic dejun (optional); 
 • asigurarea medicala de calatorie (obligatorie); 
 • asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie; 
 • bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 25 USD/persoana – se practica in tarile vizitate, se achita la sosirea in tara de destinatie; 
 • excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice.

Solicita Oferta

Pentru a primi o oferta personalizata cu cel mai mic pret al momentului va rugam completati formularul.

Mesaj

Te-ar putea interesa si aceste oferte din Circuite America

newsletter

Vrei sa primesti periodic cele mai bune oferte?