PIATA de Craciun Lisabona

Piata de Craciun Lisabona 2024. Pret: 790 euro/ pachet. Pachetul include: bilete de avion dus-intors Lisabona cu 1 escala, 4 nopti cazare hotel 4*, transferuri, tur de oras, etc.

plecari30 Noiembrie 2024

Galerie
Itinerariu
Tarife
Servicii Incluse
 • Piata de Craciun Lisabona 1
 • Piata de Craciun Lisabona 2
 • Piata de Craciun Lisabona 3
 • Piata de Craciun Lisabona 1
 • Piata de Craciun Lisabona 2
 • Piata de Craciun Lisabona 3

30.11.2024 Bucuresti – Zurich - Lisabona - Tur de oras panoramic si pietonal

Prezentare pe Aeroportul Bucuresti-Otopeni Henri Coanda la ora 04.30 dimineata si imbarcare la cursa LX1887 cu decolare la ora 07:00 spre Zurich. Aterizare la Zurich la ora 08:20, trecere prin zona de tranzit si imbarcare la cursa LX2086 spre Lisabona, cu decolare la ora 09:55 local. Aterizare la Lisabona la ora locala 11.45 (-2h fata de ora Romaniei). Transfer la hotel. Cazare la hotel OLISSIPPO MARQUES DE SA 4*, situat la 10 minute de mers pe jos de Piata Marques de Pombal si Parcul Eduardo al VII-lea, unde se deschide cel mai mare targ de Craciun din Lisabona. Se pleaca in turul panoramic al orasului Lisabona (4h), ce cuprinde o incursiune in Cartierul Belem cu cele mai frumoase monumente istorice din sec. XV-XVI, o scurta oprire la Turnul Belem – apartinand patrimoniului UNESCO si la Manastirea Sf Ieronim, capodopera a stilului „manuelin”. Se face un scurt popas pentru vizitarea bisericii manastirii si pentru a cumpara o cafea “uma bica” si un „pastel de nata”– desert traditional portughez, dupa care se ajunge in Cartierul Alfama, unde se viziteaza Catedrala Se si Biserica nasterii Sf. Anton de Lisabona unul si acelasi cu Sfantul Anton de Padova. Traseul include cele mai importante piete ale orasului: Praca Rossio, Praca Restauradores, Praca do Commercio. Seara, plimbare pietonala spre targurile de Craciun din centrul Lisabonei.

01.12.2024 Lisabona – La multi ani Romania si Portugalia - Excursie optionala Sintra–Cabo da Roca–Cascais–Estoril - Optional, Seara de Fado

Mic dejun. O zi de exceptie, pentru ca atat romanii, cat si portughezii aniverseaza Ziua Nationala. Excursie optionala(8h) la Sintra-Cabo Da Roca–Cascais-Estoril. Turul debuteaza cu vizita la Sintra- fosta resedinta de vara a familiei regale, vizitarea Palatului National (intrare optionala) sau daca timpul permite, vizita la Palatul Pena- situat pe o culme si fiind cel mai frumos si colorat palat al zonei. Explicatiile se dau in afara muzeelor. Se continua traseul spre Cabo de Roca - cel mai vestic punct al Europei Continentale. Se continua traseul spre Boca do Infierno si spre renumitul Cascais- “sat” pescaresc cu minunate golfuri strajuite de stanci, cu o magnifica panorama a Oceanului Atlantic. In Estoril puteti admira cel mai mare cazino din Europa, locul nasterii personajului James Bond-agentul 007. Optional, Seara Fado „in rezonanta muzicii de suflet portugheze. Aveti ocazia ca intr-o atmosfera de liniste deplina, sa patrundeti in inima cantaretilor de Fado-urmasii Reginei Amalia Rodrigues. Pretul optionalei include 2 bauturi locale la alegere (vin de Porto, vin alb sau vin rosu) si spectacolul. Cazare la Lisabona la hotelul de 4*.

02.12.2024 Lisabona – Excursie optionala la Obidos – Nazare - Fatima

Mic dejun. Excursie optionala de o zi (8h) - Obidos - Nazare – Fatima. Se viziteaza orasul medieval Obidos, cu casute albe si balcoane din fier forjat unde puteti degusta din mici cupe de ciocolata renumita ginghinha (visinata), dupa care se continua traseul spre Nazare – sat pescaresc renumit prin fustele suprapuse ale localnicelor. Punctul culminant al excursiei este Sanctuarul Sfintei Fecioare de la Fatima- cel mai renumit loc de pelerinaj din Portugalia, unde in 1917 au avut loc mai multe aparitii ale Fecioarei Maria. Cazare la Lisabona la hotelul de 4*.

03.12.2024 Lisabona – Excursie optionala la Porto sau la sud de Lisabona:Azeitao-Sesimbra-Setubal cu degustare de vin

Mic dejun. Excursie optionala de o zi (10h) la Porto, capitala nordica a Portugaliei, apartinand Patrimoniului UNESCO. Se viziteaza centrul istoric incepand cu Se - Catedrala, Gara Sao Bento, una dintre cele mai frumoase cladiri de acest gen din lume. Se face vizita la o crama-magazin, cu degustare si se pleaca pentru 50 de minute intr-o minicroaziera pe Raul Douro, pentru a admira cele sase poduri, inclusiv Podul Dom Luis I, proiectat de Gustave Eiffel. A doua optiune este excursia optionala in zona de sud a Lisabonei. Se viziteaza Sesimbra -un oras pescaresc tipic, strajuit de castelul medieval din sec. al XII-lea. Nu departe de Sesimbra este Capul Espichel. Se continua drumul prin Muntii Arrabida si orasul Setubal de unde pot fi admirate privelisti superbe ale oceanului. Orasul e impanzit de parcuri si restaurante, iar una dintre cele mai interesante cladiri este Biserica Sf. Iulian. La intoarcere se face un popas la un loc faimos pentru cramele sale, unde puteti face degustarea vinului vechi „Muscatel”. Cazare la Lisabona la hotelul de 4*.

04.12.2024 Lisabona - Bucuresti

Mic dejun. Predarea camerelor la ora 12.00. Dimineata libera pentru ultimele cumparaturi de Craciun si transfer la aeroportul din Lisabona. Sosire la aeroport cu cel putin 3 ore inaintea decolarii si imbarcare la cursa LX2085 cu decolare la ora 15.25 spre Zurich. Aterizare la Zurich la ora 19.15 local, trecere prin zona de tranzit si imbarcare la cursa LX1886 cu decolare la ora 20:50 spre Bucuresti. La ora 00:10 local, in data de 05.12.2024, aterizare pe Aeroportul Otopeni Henri Coanda.

PRET/ persoana: 790 EURO (loc in camera dubla, taxe incluse)

 

 • 4 nopti cazare cu mic dejun la Hotel Olissippo Marques de Sa 4* sau similar in centrul Lisabonei
 • Zbor Compania Swiss Airlines Bucuresti-Zurich-Lisabona-retur, cu bagaj de cala de 23 kg si 7 kg bagaj de cabina(55x40x23)
 • Transferul apt-htl-apt in Lisabona
 • BONUS! Turul panoramic si pietonal al capitalei Lisabona cu asistenta in limba romana
 • Asistenta turistica in limba romana pe toata durata programului turistic

 

 

 • Asigurare Medicala si STORNO Cocktail Travel Protection optionala (25€/persoana)
 • Intrarile la obiectivele turistice, excursiile optionale, alte servicii in afara celor mentionate in program
 • Bacsisuri locale 15 €/persoana, ce se achita insotitorului de grup la sosirea la destinatie
 • Taxa locala de 2 €/persoana/zi (se achita direct de catre turist la receptia hotelului)

 

Solicita Oferta

Pentru a primi o oferta personalizata cu cel mai mic pret al momentului va rugam completati formularul.

Mesaj

Te-ar putea interesa si aceste oferte din Circuite 1 Decembrie

newsletter

Vrei sa primesti periodic cele mai bune oferte?