Circuit Praga - 1 Decembrie 2024

Circuit Praga - 1 Decembrie 2024. Pret: 595 euro/ pachet. Pachetul include: bilet de avion dus-intors, 5 nopti cazare hotel 4* cu mic dejun, tur de oras, insotitor roman de grup etc.

plecari27 Noiembrie 2024

Galerie
Itinerariu
Tarife
Servicii Incluse

ZIUA 1 (27.11): BUCURESTI – PRAGA (tur panoramic de oras)

Intalnire cu insotitorul de grup pe aeroportul Otopeni la ora 09:00 pentru imbarcare pe cursa TAROM cu destinatia Praga. Decolare la ora 11:15 si sosire la Praga la ora locala 12:10. Transfer in centrul orasului pentru tur panoramic de oras cu insotitorul de grup cu opriri la: Castelul Hradcany, Piata Wenceslas, Piata Staromestske Námestí (oprire la ora fixa pentru “spectacolul” papusilor), Catedrala Sf. Vitus (simbol spiritual al statului ceh), Podul Carol (unul dintre cele mai frumoase monumente gotice din Europa). Transfer si cazare la hotel DUO 4* sau similar in Praga.

ZIUA 2 (30.11): PRAGA – TUR PIETONAL CU INSOTITORUL DE GRUP

Mic dejun. Azi va propunem sa continuati explorarea orasului intr-un tur pietonal impreuna cu insotitorul de grup (transferul hotel – oras – hotel nu este inclus). Vom vedea mai intai Manastirea Strahov si Biserica Loreta, dupa care vom admira indeaproape frumosul castel din Praga, a carui constructie a inceput in secolul al IX-lea, ca cetate de scaun a regilor Boemiei. In ziua de azi, castelul este sediul oficial al Presedintelui Cehiei. In apropierea castelului vom vedea Catedrala Sf. Vitus, simbolul spiritual al statului ceh, dupa care vom traversa cartierul Mala Strana (cartierul mic) in drum spre faimosul pod Carol peste raul Vltava. Seara, optional, va propunem o croaziera cu cina pe raul Vltava. In timpul croazierei veti putea admira luminile orasului Praga, care sunt fermecatoare.

ZIUA 3 (01.12): PRAGA – DRESDA – PRAGA (excursie optionala)

Mic dejun. Timp liber pentru plimbare sau excursie optionala la Dresda. Dresda, numita si “Florenta de pe Elba” este capitala landului Saxonia si este situata foarte aproape de granita cu Cehia. Orasul este situat pe malul fluviului Elba si pastreaza o bogata mostenire culturala si arhitecturala, fiind capitala regilor Saxoni. In trecut, orasul mai era numit si “cutia cu bijuterii” datorita centrului construit in stil baroc si rococo. Vom putea admira castelul Zwinger, biserica Frauenkirche, Opera Semper, Palatul Regal vechi de peste 700 de ani si Catedrala in stil baroc, cea mai mare biserica din Saxonia. Intoarcere la Praga. Seara, va propunem sa vizitati impreuna cu insotitorul de grup piata de Craciun din Praga.

ZIUA 4 (02.12): PRAGA – KUTNA HORA – PRAGA (excursie optionala)

Mic dejun. Timp liber pentru plimbare cu insotitorul de grup prin centrul modern al orasului. Dupa amiaza va propunem o excursie optionala la Kutna Hora, vechi oras medieval din secolul XIII, situat la 70 km distanta de Praga ce gazduieste o mina de argint, bogat in monumente gotice. Printre monumentele importante amintim: Primaria Veche, Catedrala Sf. Barbara cu ale sale picturi valoroase, fosta Monetarie Regala, Palatul Regal. Oras cu traditie in exploatarea minereurilor de argint si in fabricarea monedei regale, Kutna Hora a fost in trecut al doilea oras ca importanta, dupa Praga. A fost inclus in patrimoniul UNESCO in anul 1995. Seara, optional, cina traditionala in timpul careia veti descoperi muzica folclorica ceheasca si veti experimenta preparatele locale si renumita bere.

ZIUA 5 (03.12): PRAGA – KARLOVY VARY – PRAGA (excursie optionala)

Dupa micul dejun, excursie optionala la la Karlovy Vary. Cea mai veche si mai importanta statiune balneara din Bohemia de Vest, Karlovy Vary se afla la 360 - 390 metri deasupra nivelului marii si este pozitionata la confluenta raului cu apa termala Tepla si a raului Ohre. Pentru a permite oaspetilor si turistilor sa isi urmeze tratamentul si pe vreme mai putin favorabila, s-au construit mici adaposturi si pavilioane care, cu trecerea timpului, pentru a gazdui un numar cat mai mare de vizitatori, au fost inlocuite cu colonade, sali de promenada acoperite si sustinute de coloane maiestuoase, Karlovy Vary castigandu-si astfel si denumirea de “orasul colonadelor”. Seara, intoarcere la Praga si cazare.

Ziua 6 (04.12): PRAGA – BUCURESTI

Mic dejun la pachet. Eliberarea camerelor si transfer la aeroport pentru imbarcare pe zbor TAROM cu decolare la ora locala 09:35 si sosire la Bucuresti la 12:25.

PRET/ persoana: 595 EURO  (loc in camera dubla)

 

Supliment camera single: 130 EURO

Reducere a treia persoana in camera dubla (pat suplimentar): 15 EURO

 

  • transport cu avionul Bucuresti - Praga si retur cu compania TAROM;
  • 5 nopti cazare cu mic dejun in camera standard la hotel DUO 4* sau similar in Praga;
  • transferuri aeroport - hotel - aeroport;
  • tur panoramic de oras in Praga;
  • insotitor roman de grup.
  • taxele de aeroport (pot suferi modificari),
  • asigurarea medicala (optionala);
  • asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
  • excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;
  • bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 15 EURO/persoana - se practica in Cehia, se achita la sosirea in tara de destinatie.

Solicita Oferta

Pentru a primi o oferta personalizata cu cel mai mic pret al momentului va rugam completati formularul.

Mesaj

Te-ar putea interesa si aceste oferte din Circuite 1 Decembrie

newsletter

Vrei sa primesti periodic cele mai bune oferte?