Wifi de generatie noua in avion

Wifi de generatie noua in avion

Wifi de generatie noua in avion

Dupa efectuarea mai multor cercetari care au scos in evidenta faptul ca unul din principalele motive pentru care zborurile sunt neplacute este faptul ca accesul la Internet este inexistent sau de calitate scazuta, mai multe companii de zbor din SUA au luat atitudine.

Piata WiFi care include companiile aeriene din SUA este impartita intre patru furnizori principali: Global Eagle, Gogo, Panasonic si Thales. Din punct a cotei de piata, Gogo este lider in industrie, controland mai mult de 70% din piata interna din SUA, potrivit purtatorului de cuvant al companiei Steve Nolan. Sisteme de satelit aer-sol si aeropurtate sunt implementate pe 11 linii aeriene, inclusiv pe aeronavele celor mai mari companii din domeniu.

Pentru a crea o experienta cat mai placuta la bordul acestor aeronave, mai multe companii ce ofera servicii de comunicare si date au inceput sa lucreze la noi moduri de a pune la dispozitia calatorilor o conexiune stabila si rapida in conditii de siguranta maxima, la solicitarea pricipalelor companii de trafic aerian de pe piata.

Cateva dintre companiile implicate in asfel de proiecte promit sa aduca noutati in servciul clientilor si a pasagerilor acestora cel tarziu la finele anului 2016.

Se poate ca odata cu noile aparitii si dezvoltarea noilor tehnologii de comunicare sa vedem o schimbare si pe piata europeana a zborurilor interne.

Sursa: travelweekly.com

Galerie
  • Wifi de generatie noua in avion 1
  • Wifi de generatie noua in avion 1

Solicita Oferta

Pentru a primi o oferta personalizata cu cel mai mic pret al momentului va rugam completati formularul.

Mesaj

Te-ar putea interesa si aceste oferte din Blog Captain Travel

newsletter

Vrei sa primesti periodic cele mai bune oferte?