Turismul din Cuba in plina expansiune

Turismul din Cuba in plina expansiune

Relaxarea relatiilor dintre SUA si Cuba a dus la o crestere semnificativa a numarului turistilor care au vizitat tara in ultima perioada de timp.

Numarul de turisti straini care au vizitat Cuba a crescut considerabil. In primele noua luni ale acestui an, s-a inregistrat o crestere de 18 procente a numarului de turisti din intreaga lume care au vizitat Cuba fata de anul 2014, conform celor mai recente cifre raportate de Biroul National de Statistica al Tarii.

In aceasta perioada, circa 2,6 milioane de turisti si-au petrecut vacanta in Cuba, in comparatie cu 2,2 millioane anul precedent.

Cresterea depaseste procentual nivelul de crestere globala in acest sector de piata, care a fost in jurul valorii 4% in prima jumatate a acestui an.

Ca si in anul precedent, canadienii alcatuiesc cel mai mare grup de turisti din Cuba, iar Marea Britanie este a doua tara din top.

Cuba are aproximativ 62000 de camere de hotel puse la dispozitia vizitatorilor. Pe parcursul anului 2014, turismul a generat un venit total de aproximativ 2,6 miliarde de dolari in Cuba.

Sursa: dailynewsegypt.com

Galerie
  • Turismul din Cuba in plina expansiune 1
  • Turismul din Cuba in plina expansiune 2
  • Turismul din Cuba in plina expansiune 3
  • Turismul din Cuba in plina expansiune 1
  • Turismul din Cuba in plina expansiune 2
  • Turismul din Cuba in plina expansiune 3

Solicita Oferta

Pentru a primi o oferta personalizata cu cel mai mic pret al momentului va rugam completati formularul.

Mesaj

Te-ar putea interesa si aceste oferte din Blog Captain Travel

newsletter

Vrei sa primesti periodic cele mai bune oferte?