Top 10 atractii pentru copii in Dubai

Orasul Dubai este o destinatie tot mai cunoscuta la nivel international care a avut o ascensiune rapida si foarte bine gandita.

Orasul Dubai este o destinatie tot mai cunoscuta la nivel international care a avut o ascensiune rapida si foarte bine gandita. Aici puteti gasi cate ceva de facut pentru fiecare membru al familiei indiferent de varsta. Iar copii vor gasi foarte usor un mod sa se distreze in multitudinea de atractii turistice care li se adreseaza cu precadere.

 

Iata cateva dintre cele mai reprezentative atractii turistice pentru copii care merita vizitate in timpul unei vacante in Dubai.

 

1. Kidzania

KidZania ofera copiilor si parintilor acestora un mediu educational sigur si interactiv, unic si in acelasi timp foarte realist. Complexul permite copiilor cu varste cuprinse intre 4 si 12 ani sa faca ceva ce le vine natural si anume: imitarea modului traditional in care anumite activitati sunt desfasurate de adulti. Ca si in lumea reala copii ocupa "locuri de munca" si sunt fie platiti pentru munca lor (ca un pompier, medic, ofiter de politie, jurnalist, negustor, etc.) sau sunt pusi in pozitia de a plati pentru a face cumparaturi sau pentru a se distra.

 

2. Wild Wadi

Situat in Dubai undeva in zona binecunoscutei locatii Burj al Arab, Wild Wadi ofera 30 de atractii de tip rollercoster si carusel pentru intreaga familie. Wild Wadi este construit respectand linii tematice care graviteaza in jurul legendei lui Juha, un personaj cunoscut din folclorul arab.

 

3. Atlantis Aquaventure Waterpark / Dolphinarium

La Aquaventure Waterpark puteti sa va distrati in familie prin intermediul numarului mare de atractii mai mult sau mai putin pline de adrenalina si viteza apoi puteti sa descoperiti o lume subacvatica fantastica la The Lost Chambers Acvarium sau sa aflati cat mai multe despre mamifere marine uimitoare la Dolphin Bay si Sea Lion Point.

 

4. Ski Dubai Mall of Emirates

Aici va sta la dispozitie o partie artificiala de ski cu cateva surprize care sa completeze peisajul. Scoala de schi ofera o gama larga de lectii de la elementele de baza si pana la imbunatatirea abilitatilor dumeavoastra la nivel profesional. Mai multe, aici puteti experiementa o interactiune unica si foarte apropiata cu cateva specimene de pinguini.

 

5. Children's City

In Dubai au fost puse bazele primul oras de educatie pentru cei mici din Emiratele Arabe Unite dedicata copiilor intre 2 si 15 ani. Acestia pot investiga, explora, se pot juca si pot descoperi cate ceva despre lumea in care traim. Orasul este special conceput pentru ca acesti copii sa aiba posibilitatea de a interactiona si de a invata impreuna in grupuri familiale si amicale.

 

6. Magic Planet

Magic Planet este un complex dedicat copiilor plin de jocuri, rollercoasteruri si alte atractii pentru a asigura distractia pentru toata ziua. Printre altele, juniorii pot incerca  infamul Robo Coaster, Sky Trail si un perete de alpinism, precum si interesantul Teatru XD Dark Ride si un simulator de realitate virtuala. Pentru copii mai mici, exista o roata Ferris, trambuline, un carusel si un loc de joaca mare plin de aventura; in timp ce intreaga familie se poate bucura de bumper-cars, golf, mese de biliard si o alee de bowling.

 

7. SEGA Republic

SEGA Republic este un parc tematic de interior plin de adrenalina pentru întreaga familie. Situat convenabil in incinta Dubai Mall, cu o suprafata totala de 76000 metri patrati, complexul are 15 atractii palpitante si mai mult de 170 de jocuri, de la simulatoare de miscare de ultima ora la experientele virtuale care te lasa fara cuvinte.

 

8. Al-Ain Zoo

Fondata in 1968 de catre Sheikh Zayed, Al Ain Zoo este o destinatie de familie adevarata, oferind divertisment si experiente educative intr-un mediu natural in aer liber. Astazi, vizitatorii de toate varstele pot descoperi fauna salbatica din gradina zoologica care include peste 4000 de animale atat din specii terestre cat si marine.

 

9. Ferrari World

Ferrari World este primul parc tematic care graviteaza in jurul marcii Ferrari si cel mai mare parc tematic de interior din lume. Oferind o atmosfera de sarbatoare, inspiratie si inovare, parcul a fost construit in 2010 in jurul povestei legendarului Ferrari. O varietate de atractii, emotii si jocuri fac deliciul fiecarui membru al familiei. De asemeni aici puteti gasi un numar mare de localuri unde va asteapta preparate culinare din intreaga lume, dar si un numar mare de magazine de unde sigur veti pleca cu cel putin un suvenir.

 

10. 7D Cinema Mall Dubai

Noua si uluitoarea experienta 7D Cinema va va aduce in interiorul ecranului de cinema. Efectele speciale de la cinema 7D afecteaza toate simturile spectatorului. Acesta se va misca, va tremura, va simti vantul si apa pe care le poate vedea ca si cum ar participa la actiune in persoana.

Galerie
 • Top 10 atractii pentru copii in Dubai 3
 • Top 10 atractii pentru copii in Dubai 4
 • Top 10 atractii pentru copii in Dubai 5
 • Top 10 atractii pentru copii in Dubai 6
 • Top 10 atractii pentru copii in Dubai 7
 • Top 10 atractii pentru copii in Dubai 8
 • Top 10 atractii pentru copii in Dubai 9
 • Top 10 atractii pentru copii in Dubai 10
 • Top 10 atractii pentru copii in Dubai 3
 • Top 10 atractii pentru copii in Dubai 4
 • Top 10 atractii pentru copii in Dubai 5
 • Top 10 atractii pentru copii in Dubai 6
 • Top 10 atractii pentru copii in Dubai 7
 • Top 10 atractii pentru copii in Dubai 8
 • Top 10 atractii pentru copii in Dubai 9
 • Top 10 atractii pentru copii in Dubai 10

Solicita Oferta

Pentru a primi o oferta personalizata cu cel mai mic pret al momentului va rugam completati formularul.

Mesaj

Te-ar putea interesa si aceste oferte din Blog Captain Travel

newsletter

Vrei sa primesti periodic cele mai bune oferte?