Spatii mai mari pentru bagaje in avion

Spatii mai mari pentru bagaje in avion

Toti pasagerii unei aeronave doresc un spatiu mai mare unde sa isi poata depozita obiectele necesare in timpul zborului avandu-le la indemana. Pe aceasta premiza se bazeaza o companie de zbor care doreste sa imbunatateasca experienta de calatorie a pasagerilor sai.

Alaska Airlines a preluat in flota sa recent prima aeronava dotata cu spatii de stocare idividuale care permite calatorilor sa ia cu ei bagaje cu pana la 50% mai voluminoase decat in modelele clasice.

Cifra se refera exclusiv la bagajele de mana pe care le puteti lua cu dumneavoastra in timpul zborului, nu si la bagajele de hala.

Aeronava este construita de compania Boeing si este o versiune imbunatatita a modelului 737.

Cei de la Alaska Airlines spera ca noua masura sa elimine o parte din anxietatea resimtita de calatorii care isi fac griji ca nu pot lua cele necesare alaturi de ei pentru a le avea la indemana in timpul unui zbor. In acest fel se doreste cresterea nivelului de satisfactie a pasagerilor vis-a-vis de experienta calatoriei in sine.

Acest proiect pilot a intrat acum in faza de testare dupa mai multe cercetari si sondaje efectuate in randul clientilor companiei.

Daca rezultatele sunt cele dorite compania va mari numarul aeronavelor din flota sa dotate cu astfel de facilitati. In acelsi timp, alte companii de zbor s-au aratat interesate de acest experiment, iar in viitorul apropiat se poate ca astfel de proiecte sa fie implementate si de catre alte companii mari de acest tip.

Sursa: msn.com

Galerie
  • Spatii mai mari pentru bagaje in avion 1
  • Spatii mai mari pentru bagaje in avion 2
  • Spatii mai mari pentru bagaje in avion 3
  • Spatii mai mari pentru bagaje in avion 1
  • Spatii mai mari pentru bagaje in avion 2
  • Spatii mai mari pentru bagaje in avion 3

Solicita Oferta

Pentru a primi o oferta personalizata cu cel mai mic pret al momentului va rugam completati formularul.

Mesaj

Te-ar putea interesa si aceste oferte din Blog Captain Travel

newsletter

Vrei sa primesti periodic cele mai bune oferte?