7D Cinema Mall Dubai – O experienta incredibila

7D Cinema Mall Dubai – O experienta incredibila

7D Cinema Mall Dubai – O experienta incredibila

Noua si uluitoarea experienta 7D Cinema va va aduce in interiorul ecranului de cinema. Efectele speciale de la cinema 7D afecteaza toate simturile spectatorului. Acesta se va misca, va tremura, va simti vantul si apa pe care le poate vedea ca si cum ar participa la actiune in persoana.

Vizitatorii acestei forme inovatoare de cinema vor avea posibilitatea nu numai de a vedea un film interesant, ci si sa apara in scaunul de rollercoaster, in submarinul care se scufunda in mare, in nava spatiala in care vor deveni exploratori ai universului si sa fie in centrul aventurii.

Scurtele filme prezentate vor duce privitorul in trecut pentru a vedea dinozauri sau pentru a explora piramidele si in viitor unde vor participa la batalii spatale si vor explora lumi noi.

Dar ce este de fapt un cinematograf 7D?

Spre deosebire de un cinematograf clasic, noua atractie are un ecran cilindric, construit in semicerc in jurul telespectatorilor pentru ca ei sa poata vedea o imagine de 180 de grade.

Mai mult decat atat, vizitatorii primesc la inceput ochelari 3D si intreaga imagine de pe acest ecran imens devine tridimensionala.

Cu adevarat uimitor este faptul ca in cazul in care eroii din film cad, aceeasi senzatie o simte si spectatorul cu ajutorul unor locuri speciale.

Daca apare un cutremur, sala se misca, daca ploua sau sunt inundatii spectatorii sunt stropiti cu apa si exemplele pot continua.

Insa lucru care va va speria cu adevarat este un efect special aproape de sol - creaturi mici cum ar fi soarecii sau serpi se tarasc pe langa picioarele tale. Acest lucru se va intâmpla si in cazul in care personajele sunt in jungla sau in alta parte, cu animale mici care misuna peste tot.

In mod surprinzator, astfel de instalatii extraordinare sunt disponibile si pentru a fi cumparate insa preturile sunt pe masura.

Sursa: dubai5d.com

Galerie
  • 7D Cinema Mall Dubai – O experienta incredibila 1
  • 7D Cinema Mall Dubai – O experienta incredibila 2
  • 7D Cinema Mall Dubai – O experienta incredibila 3
  • 7D Cinema Mall Dubai – O experienta incredibila 1
  • 7D Cinema Mall Dubai – O experienta incredibila 2
  • 7D Cinema Mall Dubai – O experienta incredibila 3

Solicita Oferta

Pentru a primi o oferta personalizata cu cel mai mic pret al momentului va rugam completati formularul.

Mesaj

Te-ar putea interesa si aceste oferte din Blog Captain Travel

newsletter

Vrei sa primesti periodic cele mai bune oferte?