10 lucruri neobisnuite de facut in Dubai

10 lucruri neobisnuite de facut in Dubai

Desi multe din principalele atractii din Dubai sunt foarte cunoscute la nivel international, multe dintre acestea stabilind diferite recorduri, o mare parte din turisitii care viziteaza anual emiratul si orasul cu acelasi nume pleaca fara a experimenta cateva dintre cele mai interesante activitati care le stau la dispozitie.

Iata cateva lucruri care pot fi facute in timpul vacantei in Dubai mai putin cunoscute dar cu siguranta extraordinare.

1. Gold Souk din Dubai
Vizitarea Gold Souk (pietei de aur) din Dubai este o experienta fascinanta. Aici comercianti cu amanuntul au la vanzare o mare si diversificata selectie de aur, argint si diamante, estimandu-se ca la orice moment dat aproximativ 10 de tone de aur se gasesc in piata.

2. Dormiti submarin

Atlantis Underwater Suites ofera o priveliste cu totul iesita din comun a mai mult de 65000 de specimene marine. Fiecare dintre apartamentele subacvatice, de asemenea, vine cu un baie proprie, care ofera oaspetilor o raza viziuala de 180 de grade care cuprinde Ambasador Laguna - o parte a parcului acvatic din complex.

3. Participati la o sesiune de tobe in desert atunci cand este luna plina
Petreceti o seara sub stele in desert, timp in care va puteti bucura de o cina cu gratar si o sesiune de drumming condusa si coordonata profesional. Activitatea aceasta de seara este o buna oportunitate de a te indeparta macar putin de stilul de viata agitat din Dubai si ofera vizitatorilor o sansa de a aprecia natura din jurul orasului.

4. Incercati polo calarind camile
Polo cu camile este un sport de echipa unic, gasit in general, doar in Arabia unde a fost derivat din vechiul joc al regilor. Vizitatorii sunt bineveniti pentru sa incerce, iar experienta anterioara nu este necesara.

5. Incercati sandboarding pe dune
Bucurati-va de un tur pitoresc intr-un automobil de teren care va va duce intr-o zona unde puteti naviga dunele in viteza pe un sandboard. Sandboarding este o activitate distractiva pentru persoane de toate varstele.

6. Incercati o plimbare intr-un balon cu aer cald
Admirati frumusetile din Dubai de sus in timpul unei plimbari intr-un balon cu aer cald. Puteti gasi zboruri care va vor permite sa vedeti frumusetea uimitoare a dunelor de nisip fara sfarsit si a Muntilor Hajar, la distanta de doar 30 de minute de oras.

7. Plimbare cu un taxi pe apa Abra
Taxiurile de apa sunt utilizate pentru a trece persoane peste apele Dubai Creek cu rute intre Shindagha, Al Ghubaiba si Al Sabkha. Celebrele Abras pleaca la fiecare cateva minute si sunt o adevarata incantare.

8. Comandati o bautura la temperaturi sub 0 grade Celsius
Chillout Lounge, primul bar de gheata deschis in Orientul Mijlociu, combina designul interior uimitor cu atmosfera creata de temperaturi negative pentru a crea o experienta cu adevarat unica. Vizitatorilor le este oferita la intrare imbracaminte termica si sansa de a se aclimatiza inainte de a savura o bautura sau doua in climatul de gheata.

9. Luati masa in timpul unei croaziera cu dhow pe rau
Puteti servi cina pe o barca Dhow Cruise Dubai. Aici nu doar ca veti avea posibilitatea de a va bucura de o masa delicioasa, dar veti avea si sansa de a vedea obiectivele turisticedin Dubai iluminate noaptea in timpul unui spectacol traditional Tanura Dance.

10. Vizitati cea mai veche cladire din Dubai
Al Fahidi Fort este considerata a fi cea mai veche cladire din Dubai. Se estimeaza ca ar fi fost construita in jurul anului 1787, iar acum gazduieste Dubai Museum, unde veti putea invata mai multe despre istoria emiratului intr-un mod interactiv si placut.

Sursa: travel.aol.co.uk

Galerie
 • 10 lucruri neobisnuite de facut in Dubai 1
 • 10 lucruri neobisnuite de facut in Dubai 2
 • 10 lucruri neobisnuite de facut in Dubai 3
 • 10 lucruri neobisnuite de facut in Dubai 4
 • 10 lucruri neobisnuite de facut in Dubai 5
 • 10 lucruri neobisnuite de facut in Dubai 6
 • 10 lucruri neobisnuite de facut in Dubai 7
 • 10 lucruri neobisnuite de facut in Dubai 8
 • 10 lucruri neobisnuite de facut in Dubai 9
 • 10 lucruri neobisnuite de facut in Dubai 1
 • 10 lucruri neobisnuite de facut in Dubai 2
 • 10 lucruri neobisnuite de facut in Dubai 3
 • 10 lucruri neobisnuite de facut in Dubai 4
 • 10 lucruri neobisnuite de facut in Dubai 5
 • 10 lucruri neobisnuite de facut in Dubai 6
 • 10 lucruri neobisnuite de facut in Dubai 7
 • 10 lucruri neobisnuite de facut in Dubai 8
 • 10 lucruri neobisnuite de facut in Dubai 9

Solicita Oferta

Pentru a primi o oferta personalizata cu cel mai mic pret al momentului va rugam completati formularul.

Mesaj

Te-ar putea interesa si aceste oferte din Blog Captain Travel

newsletter

Vrei sa primesti periodic cele mai bune oferte?