Oferte sejur Tenerife 2015

Oferte sejur Tenerife 2015. 10-15% Reducere Early Booking. Tarife incepand de la 784 euro/ pers./ sejur 7 nopti, zbor inclus, compania Tarom.

 • Last Minute TENERIFE

  Last Minute TENERIFE

  de la: 885€

  Last Minute Tenerife 2015. Plecari: 01, 15 si 22 septembrie 2015. Tarif de la 885 euro/ persoana/ pachet 7 nopti, zbor si TAXE DE AEROPORT incluse. citeste mai mult »

 • Hotel Fanabe Costa Sur

  Hotel Fanabe Costa Sur

  ****

  de la: 925€

  Hotel Fanabe Costa Sur 4* are un program de animatie excelent si este situat in apropiere de plaja de nisip Costa Adeje, scaldata de apele oceanului ... citeste mai mult »

 • Hotel Catalonia Oro Negro

  Hotel Catalonia Oro Negro

  ***

  de la: 957€

  Hotel Catalonia Oro Negro 3* este foarte bine amplasat, la aproximativ 16 km de aeroportul Tenerife Sud, la doar 800 de metri de centrul orasului si ... citeste mai mult »

 • Hotel Iberostar Las Dalias

  Hotel Iberostar Las Dalias

  ****

  de la: 958€

  Hotel Iberostar Las Dalias 4* este amplasat la 18 km de aeroportul Tenerife Sud, la 3 km de centrul statiunii Costa Adeje, pe a doua linie de plaja ... citeste mai mult »

 • Hotel Bitacora

  Hotel Bitacora

  ****

  de la: 1044€

  Hotel Bitacora 4* este situat in statiunea Playa de Las Americas la 5 min de marile magazine de la Piramida de Arona, aproape de plaja mare cu nisip ... citeste mai mult »

 • Hotel Mediterranean Palace

  Hotel Mediterranean Palace

  *****

  de la: 1055€

  Hotel Mediterranean Palace 5* este amplasat la aproximativ 17 km de aeroportul Tenerife Sud, in statiunea Playa de las Americas, pe prima linie de la ... citeste mai mult »

 • Hotel Vulcano

  Hotel Vulcano

  ****

  de la: 1079€

  Hotel Vulcano 4* este situat in statiunea Playa de Las Americas la 5 min de marile magazine de la Piramida de Arona si la numai 8 min de o plaja mare ... citeste mai mult »

 • Hotel Costa Adeje Gran

  Hotel Costa Adeje Gran

  *****

  de la: 1085€

  Hotel Costa Adeje Gran 5* este o locatie de lux recomandata familiilor si tinerilor, deoarece ofera facilitati moderne, servicii bune si mancare de ... citeste mai mult »

 • Hotel Gala

  Hotel Gala

  ****

  de la: 1092€

  Hotel Gala 4* este apreciat pentru eleganta si serviciile sale, oferind unul dintre cele mai complexe centre Spa din zona, intins pe aproximativ 1200 ... citeste mai mult »

 • Hotel Park Troya

  Hotel Park Troya

  ****

  de la: 1098€

  Hotel Park Troya 4* este o locatie situata in Playa de las Americas, la 5 minute de mers cu masina de Siam Water Park si la cateva minute de malul ... citeste mai mult »

 • Hotel Guayarmina Princess

  Hotel Guayarmina Princess

  ****

  de la: 1101€

  Hotel Guayarmina Princess 4* este o locatie ce ofera servicii de calitate buna, recomandata si familiilor cu copii, localizata in orasul Playa de Las ... citeste mai mult »

 • Hotel Cleopatra Palace

  Hotel Cleopatra Palace

  ****

  de la: 1102€

  Hotel Cleopatra Palace 4* este recomandat vacantelor active, tinerilor, familiilor cu copii si organizarii evenimentelor fiind situat vis-a-vis de ... citeste mai mult »

 • Hotel La Siesta

  Hotel La Siesta

  ****

  de la: 1104€

  Hotel La Siesta 4* este situat in zona Playa de Las Americas, cea mai cunoscuta zona din Tenerife la numai cateva minute de mai multe locatii de ... citeste mai mult »

 • Hotel Isla Bonita

  Hotel Isla Bonita

  ****

  de la: 1114€

  Hotel Isla Bonita 4* este situat in zona turistica din Playa Fanabe, ofera servicii de calitate si dispune de dotari moderne pentru o vacanta ... citeste mai mult »

 • Hotel Bahia Princess

  Hotel Bahia Princess

  ****

  de la: 1116€

  Hotel Bahia Princess 4* este situat la 250 metri de plaja Fanabe, la 50 metri de centrul comercial si la 200 metri de statia mijloacelor de transport ... citeste mai mult »

 • Hotel Jardin Tropical

  Hotel Jardin Tropical

  ****

  de la: 1184€

  Hotel Jardin Tropical 4*, dupa cum sugereaza si numele, este inconjurat de gradini tropicale si vegetatie luxurianta avand o constructie clasica in ... citeste mai mult »

 • Hotel Jardines De Nivaria

  Hotel Jardines De Nivaria

  *****

  de la: 1282€

  Hotel Jardines De Nivaria 5* considerat unul dintre cele mai elegante si luxuriante hoteluri din Tenerife, uimeste prin gradinile deosebit de frumos ... citeste mai mult »

 • Hotel Sheraton La Caleta

  Hotel Sheraton La Caleta

  *****

  de la: 1317€

  Hotel Sheraton La Caleta Resort & Spa 5* este situat in statiunea Costa Adeje, la 500m de plaja si dispune de facilitati moderne, oferind servicii ... citeste mai mult »

 • Hotel Europe Villa Cortes

  Hotel Europe Villa Cortes

  *****

  de la: 1349€

  Hotel Europe Villa Cortes 5* este inspirat in constructia sa de haciendele mexicane, impresioneaza prin lux si atentie la detaliu, alaturi de un ... citeste mai mult »

 • Hotel Iberostar Anthelia

  Hotel Iberostar Anthelia

  *****

  de la: 1422€

  Hotel Iberostar Anthelia 5* are o bucatarie selecta, spatiu exterior mare cu un Cactus Park uimitor, o multime de fantani si canari fiind un hotel ... citeste mai mult »

 • Hotel Iberostar El Mirador

  Hotel Iberostar El Mirador

  *****

  de la: 1460€

  Hotel Iberostar El Mirador 5* are spatiul exterior destul de mare, amplasat pe malul oceanului, iar camerele sunt confortabile fiind recomandat ... citeste mai mult »

 • Hotel Gran Bahia Del Duque Resort 5* este o locatie de clasa VIP pentru cei mai pretentiosi clienti, lux si calitate intr-o atmosfera de confort si ... citeste mai mult »

Newsletter

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului Tel.: 0800 86 82 82

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului Tel.: 0800 08 09 09

PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C. www.anpc.gov.ro

Licenta de turism agentie tour-operatoare nr. 4593/ 30.05.2011

Brevet de turism nr. 12516/ 04.07.2007 detinut de Dl. Comanescu Razvan.

Polita de asigurare nr. 43618/22.12.2014, emisa de societatea de asigurari OMNIASIG VIG S.A..

Captain Travel este operator de date cu caracter personal avand numarul de inregistrare 10987.

Captain Travel membru Anat