Oferte City Break 2018

Captain Travel va prezinta cele mai bune oferte City Break 2018! Rezerva acum vacanta dorita la cel mai mic pret! Pachetele includ: bilet de avion zbor direct dus-intors, taxe de aeroport, 3 nopti cazare cu mic dejun.
 • City Break Milano

  City Break Milano

  de la: 245€

  Milano este faimos prin casele de moda si centrele comerciale deosebite. Aici puteti gasi si complexul de magazine considerat a fi cel mai vechi ... citeste mai mult »

 • City Break Budapesta

  City Break Budapesta

  de la: 249€

  Orasul Budapesta este un oras deosebit in primul rand prin faptul ca se intinde pe ambele maluri ale Dunarii. Cetatea Buda si zona din imediata ... citeste mai mult »

 • City Break Istanbul

  City Break Istanbul

  de la: 249€

  Istanbul este o destinatie deosebita pentru oricine deoarece reuneste influente istorice ale mai multor civilizatii, religii si culturi, fiind ... citeste mai mult »

 • City Break Atena

  City Break Atena

  de la: 255€

  City Break Atena - metropola unde exista o cultura de cel putin 7000 de ani vechime. Aici puteti admira vestigii antice fascinante, iar in acelasi ... citeste mai mult »

 • City Break Roma

  City Break Roma

  de la: 259€

  Asezare situata pe malul fluviului Tibru, Roma este un oras cu o istorie indelungata de-a lungul secolelor si este unul dintre locurile care trebuie ... citeste mai mult »

 • City Break Viena

  City Break Viena

  de la: 259€

  Viena, capitala Austriei este un oras deosebit de bogat din punct de vedere cultural si istoric, care ofera in acelasi timp toate facilitatile marilor ... citeste mai mult »

 • City Break Praga

  City Break Praga

  de la: 265€

  Praga este capitala Cehiei, fiind cunoscut si ca "Orasul celor 100 de clopotnite" sau "Orasul de aur". Printre numeroasele atractii turistice din ... citeste mai mult »

 • City Break Venetia

  City Break Venetia

  de la: 265€

  Venetia, orasul gondolelor este o destinatie unica perfecta pentru persoane care doresc sa petreaca o vacanta romantica in cuplu, dar si pentru cei ... citeste mai mult »

 • Berlin, capitala Germaniei, este un oras mare, incarcat de istorie si cultura, dar in acelasi timp cosmopolit si plin de viata. Centrele comerciale, ... citeste mai mult »

 • City Break Dublin

  City Break Dublin

  de la: 299€

  Dublin este o capitala plina de monumente, centre comerciale, peisaje atragatoare, restaurante, cluburi si puburi fiecare impresionant in propriul ... citeste mai mult »

 • City Break Florenta

  City Break Florenta

  de la: 299€

  Situat pe raul Arno, Florenta este un centru cultural recunoscut din Italia de unde au pornit de-a lungul timpului o multime de trenduri, curente ... citeste mai mult »

 • City Break Madrid

  City Break Madrid

  de la: 299€

  Capitala Spaniei, Madrid este un oras incarcat de istorie si o cultura care a suferit influentele mai multor popoare de-a lungul timpului. Este cu ... citeste mai mult »

 • City Break Napoli

  City Break Napoli

  de la: 299€

  Napoli este un oras care imbina placerile unei statiuni la malul marii cu specificul italienesc si completeaza peisajul cu mai multe castele, palate ... citeste mai mult »

 • City Break Amsterdam

  City Break Amsterdam

  de la: 339€

  Amsterdam este capitala Olandei, un oras avangardist si modern, vizitat anual de un numar mare de turisti. De asemeni, este interesant de stiut faptul ... citeste mai mult »

 • City Break Barcelona

  City Break Barcelona

  de la: 345€

  Barcelona este capitala Cataloniei si al doilea oras ca marime al Spaniei, dupa Madrid. Aici puteti admira mostenirea arhitectului de renume modial ... citeste mai mult »

 • City Break Nisa

  City Break Nisa

  de la: 349€

  Nisa este o importanta statiune turistica de renume international deoarece ofera atat facilitatiile unei statiuni balneare cat si cele ale unui oras ... citeste mai mult »

 • City Break Lisabona

  City Break Lisabona

  de la: 355€

  Orasul Lisabona este situat pe coasta de vest a tarii la malul Oceanului Atlantic si ofera o priveliste mirifica pe langa mai multe monumente cum ar ... citeste mai mult »

 • City Break Londra

  City Break Londra

  de la: 359€

  Londra este unul din cele mai mondene orase din Europa, gasindu-se aici numeroase cladiri importante: palate, muzee, teatre si nu numai, dintre care ... citeste mai mult »

 • City Break Paris

  City Break Paris

  de la: 359€

  Paris, orasul traversat de fluviul Sena este un oras deosebit de romantic si plin de atractii turistice foarte cunoscute la nivel international cum ar ... citeste mai mult »

Newsletter

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului Tel.: 0800 86 82 82

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului Tel.: 0800 08 09 09

PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C. www.anpc.gov.ro

Licenta de turism agentie tour-operatoare nr. 4593/ 30.05.2011

Brevet de turism nr. 12516/ 04.07.2007 detinut de Dl. Comanescu Razvan.

Polita de asigurare nr. 49104/ 23.12.2016 - 22.12.2017, emisa de societatea de asigurari OMNIASIG VIG S.A.

Captain Travel este operator de date cu caracter personal avand numarul de inregistrare 10987.

Captain Travel membru Anat